Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Rychle a chlupatě

  • USA Tom and Jerry: The Fast and the Furry (více)

Honička začíná! Vaši animovaní oblíbenci byli nemilosrdně vykázáni ze svého domova, protože jej neustále ničili! Jejich první štací se stává televizní reality show, kam se přihlásí jako soutěžící - protože hlavní cenou je obrovský, překrásný dům. Tom s Jerrym se okamžitě vyhoupnou na špičku žebříčku sledovanosti. A není divu, od superrychlých vozů přes podvodní stíhačky až po finálový souboj letadel s raketovým pohonem se každý další závod stává větší výzvou než byl ten předchozí. Nenechte si ujít rodinnou zábavu v délce celovečerního filmu! Jako diváci nemůžete prohrát. (Magic Box)

(více)

Recenze (26)

T2 

všechny recenze uživatele

Začiatok mal dobrý klasický rozbeh plný zábavných strelených nápadov, potom sa prepnú klapky príbehu na závod a tam sa ničoho už prevratného a slušne zábavného nedočkáme lebo to celé ide v jednej nie moc záživnej preplácanej rovinke. /45%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Fantastický závod Toma a Jerryho s Bourákem Svištilem, nebezpečnou Babčou, ničitelem světla Gorthanem, Fotbalovou mámou a Dr. Profesorem není zdaleka tak fantastický, jak o sobě tvrdí. Oproti tradičním honičkám Toma s Jerrym bych si dokonce troufl napsat, že je poněkud nudný, ale ono tam nějaké to honění taky bylo, některé vychytávky stály za vidění a dementní duo moderátorů Biff s Buzzem nakonec taky občas dokázalo něco zábavného plácnout. Za mě tedy tři hvězdy, ale s dost obroušenými cípy. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Asi první film co jsem viděl celý s TOMem a JERRYm a musím přiznat, že o akci a srandu není určitě nouze. A byl jsem překvapen výborným dějem. ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Dcera to vyžaduje téměř denně, já když už, tak mám radši ty domovní honičky jako jsou zde bohužel jen na začátku. ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Nefunguje to tak, jak fungují jednotlivé krátké seriálové díly, každopádně pořád se na to dá koukat a vím, že mí dva synovci na tom ujížděli a viděli to nejednou. A tak se vždycky radši podívám na nějakou tu kreslenou volovinku s Tomem a Jerrym, než abych trpěl u těch novodobých zvěrstev, které naši filmaři (až na výjimky, kterých je ale vážně jako šafránu) vydávají za pohádky. A ne, že by nebylo, z čeho v našich filmových luzích a hájích vycházet. Jsem to ale vlastenec, co? ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších slabších filmů Toma a Jerryho. Jak už sem parkrát avízoval, film jako celek neumí pracovat. Hraje si na to sice dobře, furt se něco děje, ale nějak to pohromadě nešlape. 25% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu mi připomínal klasický seriál s Tomem a Jerrym, plný vtipných scének, ale jakmile se to přesunulo na samotné závodění, tak jsem se nudila. Šíleně jsem se nudila, jenom samé předjíždění, prodlužování cíle a neměla jsem moc daleko k tomu, abych neusnula. ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

Úplně všechny animované filmy či seriály, obsahující moje oblíbené postavičky, se zvrhly v posledních deseti letech v idiotské parodie! Co se to sakra děje? To opravdu děti nesmí vidět staré dobré grotesky a musí přijít do styku jenom se slaboduchými moralitami nebo rádoby cool výmazy, které vznikly ze starých dobrých a atmosferických fláků? ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Staří dobří Tom a Jerry, tak jak jsem je míval rád, jsou nadobro pryč. Miloval jsem tu dokonalou ztřeštěnost a nápaditost, s jakou tvůrci přicházeli ve čtyřicátých a padesátých letech. Tady je obohacení hlavní dvojice o kupu uřvaných přihrávačů s třeskutým dabingem zbytečné a hloupé. Chybí mi ti lidé, kteří vystupovali v původních groteskách Toma a Jerryho - když už se na plátně někdo z řad homo sapiens objevil, bývala to panička nebo mlékař, a těm jsme zásadně neviděli do obličeje, což přiživovalo takový ten tajemný dojem, jaké má asi z lidí zvíře a ústřední hrdiny nám to o to víc přibližovalo. Na nějaké pitvoření růžové stařenky a retardovaného psa opravdu nejsem zvědavý. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

S původním T a J to moc společného nemá - snad jen tu střeštěnost. Je to úlet, profrčí to kolem vás ani nevíte. Místy vtipné, místy okoukané a přehnané. Celkově ovšem docela dobrá zábava, která potěší odkazy a vtipy, kterým se zasmějí i dosělí. Šílení komentátoři nemají chybu. 65% ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

První film TaJ, který jsem měl možnost vidět. Oproti starým časům málo vtipné, a navíc, filmové. Zatím mě snad nic nepřesvědčilo, že se dá udělat kvalitní film podle seriálu (Futurama, Simpsonovi), vždy mi přijde slabší, než seriál samotný. Zde dávám třetí hvězdu jen z nostalgie. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry už toho zažili opravdu hodně a je docela poznat, že tvůrcům dochází nápady nebo se prostě opakují. Jedna z možností, jak zachovat alespoň kousíček originality jsou parodie na různé slavné filmy. Tentokrát si kocour a myš vzali na paškál Rychle a zběsile. Jenže zatímco v začátku hrají jasné hlavní role, v průběhu jsou chvílemi odsunuti pro jiné postavy, které se filmu taky zúčastní. Bohužel jsem si nemohl pomoct, ale stále mi přišlo, že nové příběhy těch dvou jsou už vyčpělé a postrádají nápad. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Ach, ach, čo to urobili s mojimi najobľúbenejšími animovanými postavami? Začiatok by ušiel, je klasický s naháňačkami ako sa patrí, ale akonáhle začnú preteky, vzniká z toho jeden veľký guľáš. Wangovi by som za tento film zakázal tvoriť filmovú hudbu, bolo to niečo otrasné a najhoršia zložka filmu. Nebyť toho, že je to stále TEN TOM a TEN JERRY, možno by bola len jedna hviezdička. Takto je to aspoň slabučký priemer... 45% ()

Reklama

Reklama