Reklama

Reklama

VOD (1)

Bella byla vždy trochu jiná. Když se její máma znovu vdala, Bella se rozhodla sblížit se svým otcem a nastěhovala se k němu do malého deštivého městečka Forks bez toho, aniž by čekala, že se její život změní. Na první hodině v nové škole si k ní přisedne tajemný a okouzlující Edward Cullen, kluk, který je jiný než všichni, které doteď potkala. Ve škole se o něm šíří zvláštní zvěsti, stejně tak o jeho sourozencích, se kterými vždy sedává osamocený u jednoho stolu ve školní jídelně. I navzdory varování kamarádů Bellu Edward neskutečně přitahuje, zdají se jí o něm sny. Postupně začne mít však podezření, že Edward není úplně obyčejný kluk... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

vlkodlaky sa pretransformovali - pod reziserskym vedenim Katryn Hardwyk na homodlaky 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

hupicek

Ahoj...Ty jsi slečna, ale ber to tak, že většina pořádných​ chlapů bere v tomto romantickém filmu Patinsona jako zženštileho chlapíka, který hraje na vozy... Tím pádem počítej hlavně u chlapů s negativními komenty...

hupicek

hupicek (hodnocení, recenze)

První díl Twilight ságy jsem zhlédla v březnu tohoto roku na televizi Prima Max. Musím říct že mě docela bavil. Romanticky oddechový film. Nejsem zatížena názory těch kteří ,jak jsem později zjistila , afilm buď miluji nebo nenávidí Až po shlédnutí prvního dílu jsem si začala pročítat názory lidí a nestačím se divit. Nejlepší jsou hlášky typu strašně dlouho jsem odolával odolávala ale nakonec jsem se rozhodl rozhodla že se na ten film půjdu podívat. Spousta lidí ten film kritizuje už jenom z principu. Podle mně se hlavni dvojice k sobě naprosto hodila. Ve filmu je skvělá hudba, upíří baseball nemá chybu. . Je tam i několik vtipných hlášek.Jestli herci umí nebo neumí hrát je diskutabilní. A porovnávat tento snímek s filmy typu Blade je úplně směšné. Někde jsem četla že Rob Pattinson se rozhodl roli pojmout minimalisticky. Nemůžu posoudit nakolik je to pravda Ale jedna věc je celkem jistá. Za těch devět let se posunul do vyšší ligy . Takže je celkem jasné ,že ti co ho nesnáší už z principu ho budou nesnášet ještě více. Upřímně řečeno ten chlap zraje jako víno a charisma má na rozdávání.

na příspěvěk reagoval rounen, rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Anarvin

Tak ti dva se už rozešly, nebo rozvedly, a Kristen se dala na ženy, takže kdo ví jestli by do toho oba ještě šli...

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Naprosto hloupoučké a stupidní, dialogy příšerný, hlavní hrdinka se tváří celou dobu jak tele a hlavní úpír jako kdyby ho bolel zub - ani ty hrozivý pohledy mu moc nešly - tak proč se mi vcelku líbilo sakra? Nechápu :-) 

swetyna

swetyna (hodnocení, recenze)

a já ty 4* dám, bylo mi 15 když jsem to viděla a líbilo se mi to! :D teď o 5 let později už bych to samé neřekla, ale na tom nezáleží. Účel to splnilo, světově se to profláklo, vydělalo miliardy a ustálo 3 pokračování. Mnoho takových filmových sérií není, takže něco asi udělali tvůrci dobře :D

gego35CZ

gego35CZ (hodnocení, recenze)

No to je hnus velebnosti! Už vidím ty zasrané mokré třináctky co slintají jak chtějí být upíři a další sračky ! Brain wash LVL over 999999999999999999999999999999999999999

na příspěvěk reagoval Sheffield

Linda.csfd

Linda.csfd (hodnocení, recenze)

Tak jsem opět shlédla Stmívání s dabingem, a musela jsem se stále smát tomu, jak se spolu baví Spongebob (Edward) a Amy Farrah Fowlerová (Bella). :D

TheHelper

TheHelper (hodnocení, recenze)

68. nejoblíbenější :D no aspoň je vidět z jakých uživatelů se skládá ČSFD

Uživatel gotwi smazal svůj příspěvek.

grynev

grynev (hodnocení, recenze)

ICTS

Tohle už bylo párkrát vysvětlováno. Menstruační krev je mrtvá krev a proto ne tak přitažlivá bo tak něco...

ICTS

ICTS (hodnocení, recenze)

Jedna velká chyba ve filmu!Když měla Bella menstruaci proč to upíři neucítili a rovnou jí nezabili? :D

na příspěvěk reagoval grynev

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Čo keby z tohto urobili seriál a nešlo to len z rýchlika, ale rozvíjali by sa tam všetky vzťahy, nebolo by to fajn?

Ceberus

Ceberus (hodnocení, recenze)

Že Twilight sága rozděluje lidi na ty, co ji nenávidí a ty, co ji milují, to jsem tak nějak tušil. Ale že to bude průkazně vidět i v žebříčcích ČSFD, to mě docela pobavilo. :-D Pět nejhůře hodnocených filmů ve třístovce nejoblíbenějších (sestupně):
62,9% Mamma Mia (256.)
53,6% Twilight (62.)
52,8% Twilight: Rozbřesk (209.)
49,2% Twilight: Zatmění (186.)
41,1% Twilight: Nový měsíc (187.)

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

pripadalo mi to az tak tragicke ze jsem se za bricho musel smichy popadat..odpad!

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Mna by zaujimalo čo na tom ta dnešna mladež vydí ? Ja som súmrak len tak zo zvedavosti pozrel že čo to za senzácia ale polke filmu som to musel vypnut a kliknut na delete bolo to nudne a ty dvaja boli bledy jak stena že som si ich ani nevšimol.

Nelitos

Nelitos (hodnocení, recenze)

warv: Probůh, co by tam hrál? Myslela jsem, že zpívá...on je také herec?

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Co chystá režisér oscarového Spider-Mana?

Co chystá režisér oscarového Spider-Mana?

07.02.2022

Režisér a ilustrátor Peter Ramsey natočil v roce 2012 svůj animovaný debut Legendární parta, pak si pár let dával pauzu, a teprve v roce 2018 poslal do kin dnes již oscarový a přelomový animák Spider… (více)

Kdo si zahraje Batmana?

Kdo si zahraje Batmana?

17.05.2019

Aktualizováno: Novým Batmanem se stal Robert Pattinson. The Batman režiséra Matta Reevese patří mezi nejočekávanější komiksové projekty příštích let, není tedy divu, že kolem obsazení nového… (více)

Reklama

Reklama