Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (310)

teutates 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že som nevedel, že "morské prasiatka či škrečkovia či..." majú zhodnú DNA s človekom až na 98,7%, ale to je asi tak všetko zaujímavé čo tu padlo... inak pár hlášok, max. vykradačka rôznych hitov a u mňa osobne dosť trapné pocity vyvolané na úkor snímku... tak dík no. 3/10 nepobavil som sa... ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Jedná sa tu o celkom zaujímavý film, pre sledovateľov do 12 rokov. Po dizajnérskej stránke je to vskutku slušný film, no inak nie. Príbeh je celkom umelý a až príliš sladučký na to, aby to bol film...pre starších divákov. Skôr mi to príde ako film z ktorého padne sánka cieľovej skupine sledovateľov , ktorej bol tento film určený...ale inak...:) skončilo to skôr ako som sa začal nudiť..to je pri tomto filme to zásadné PLUS. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

G.I.Joe pro nejmenší... aneb lehkotonážní příběh o tom, jak strejda Jerry vykradl všechny blockbustery současnosti, přidal trochu z vlastní sbírky (Agent Darwin aka Connery ze Skály!) a dohlédl na to, aby debutující Hoyt Yeatman nasadil smrtelné tempo, v němž není přes vzduchem poletující morčata, hláškující křečky, špiónský hmyz a Zacha Galifianakise čas na vteřinu nudy. Do příchodu Avatara nejlepší 3D, co jsem viděl, a honička v koulích nezapomenutelná. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Rozkoukáno jeden den s kamarádkou, ale bylo to tak trapné, že jsme to vypnuli. Dokoukáno následující film o samotě, a byla to neskutečná jízda - mému dětskému já asi není příjemné koukat se na podobné ztřeštěnosti s blízkým člověkem :-D. Sám jsem si to parádně užil, řehtal se na každé třetí hlášce (parodie na Die Hard mě rozsekala nejvíc), a hltal akční scény. Z finálního monstra složeného z topinkovačů mi sice jako z kopírky Transformerů bylo na zvracení, ale neříkám, že jsem se nebavil i tehdy... Úplně vidím statisíce dětiček na celé změkouli, kteří se do tohoto morčecího výplachu bezuzdně zamilovaly: it´s cool! P.S. Příště si zjistím originální hlasy dabérů před filmem, než až vyjeveně zírat při závěrečných titulcích... to bych si film užil minimálně jednou tolik! Nicolas Cage jako "mole mole", to nemělo chybu + Steve Buscemi jako křeček??? Shiiit. By the way: I love guinea-pigs! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mluvící morčata za pomoci mluvícího krtka a jedné mouchy zachraňují svět před vraždícími elektrospotřebiči. To je základ této neškodné akční podívané pro celou rodinu s roztomilými hlodavci v hlavní roli. Má to akci, má to spád, i nějaký ten záporák se tu najde (pokud počítáte otravného agenta FBI, tak jsou tu rovnou dva záporáci), mihnou se zde i dvě roztomilé dětičky, která zvířátka považují spíše za hračky nežli za živé bytosti, do toho je zde jeden otravný křeček skřížený s fretkou a prdící morče, které je shodou okolností bratrem jednoho z hlavních hrdinů. Zkrátka je tady asi vše, co by měla průměrná rodinná podívaná mít, film netrvá ani moc dlouho, takže nezačne nudit, a celkově mi čas s tímhle filmem velmi příjemně utekl. Což ale nic nemění na tom, že celou zápletku považuji za velice nevěrohodnou a závěrečné poznání, kdo že je vlastně tím hlavním záporákem, pro mě bylo jedním velkým zklamáním, které bohužel v mých očích jinak zajímavému filmu ubírá na důvěryhodnosti a atraktivitě, a z toho důvodu také strhávám jednu hvězdu, jinak bych totiž film ohodnotil nadprůměrně, takhle mi nezbývá než říci, že tenhle film má sice vše, co by měla průměrná rodinná podívaná mít, ale bohužel nemá nic navíc a obávám se, že se mi celý příběh vypaří z hlavy dříve, než by bylo záhodno. Je to za průměrné tři hvězdy. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Zach Galfianakis musel pro roli Bena přibrat několik kilo. Původně se uvažovalo o tom, že by maskéři herce "přifoukli", ovšem mnohem snazší bylo, aby herec jedl celé dny jen jídlo s cukrem apod. (fiLLthe3DD)
  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama