Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety malý George jako jediný přežil havárii letadla, které se zřítilo uprostřed africké džungle a při níž zahynuli i jeho rodiče. Dítě vychoval moudrý mluvící gorilí samec Op. George v džungli získal i další přátele - tukana Tookieho a slona Shepa. Dvacet let poklidného života minulo a nastává doba změn. Na jeho území se objevila půvabná cestovatelka Uršula Stanhopeová. Ta z touhy po dobrodružství opustila San Francisco a vydala se i s malou výpravou do afrického pralesa. Do stejných míst shodou okolností zamířil i její snoubenec, nesnesitelný Lyle Van de Groot, se dvěma dobrodruhy. Cíl jejich cesty je ale jiný, chtějí ulovit pověstnou bílou opici. George se do Uršuly, kterou zachrání před útokem lva, když její snoubenec zbaběle omdlí, okamžitě zamiluje. Uršula si po návratu domů postupně uvědomuje, že Lyla nemiluje, objektem jejích tužeb je George. Ten se vrací do Afriky, aby zachránil Opa, kterého unesli Lylovi kumpáni. Netrvá to však dlouho a objeví se tam nejen Uršula, která mezitím pochopila, že George opravdu miluje, ale také Lyle, s nímž bude muset George svést rozhodující bitvu. (TV Nova)

(více)

Recenze (235)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. George of the Jungle 2. Dela (I Know Why the Dog Howls at the Moon) 3. Wipe Out 4. The Man on the Flying Trapeze 5. My Way 6. Aba Daba Honeymoon 7. George of the Jungle 8. Go Ape [The Dance Mix] 9. Jungle Band 10. George to the Rescue 11. Rumble in the Jungle 12. The Little Monkey 13. George of the Jungle [Main Title Movie Mix] ()

Sekero 

všechny recenze uživatele

George George George of the jungle Strong as he can be Ah watch out for that tree George George George of the jungle Lives a life that's free Ah watch out for that tree When he gets in scrapes When he makes his escapes With the help of his friend An ape named Ape Then away he'll schlep On his elephant Shep While Fella and Ursula Stay in step with George George George of the jungle Friend to you and me Ah watch out for that tree Watch out for that tree George George George of the Jungle Friend to you and me ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Naprosto povedený Tarzan. Brendan Fraser byl úžasný vždycky semi líbí ja hraje, ale tohle byla bomba smál jsem se ješte hodně dlouho potom. Ve spojení s vystrašenou Leslie Mann to byl koncert , který se nezapomíná. Poto ty dva pitomci , kterí vyváděli různé lumpárny tak ty mne taky dostali . No prostě ve spojení se všemi herci to byla podívaná pro celou rodinu a ještě víc.... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

U spousty komentářů vyzívám potenciální diváky k tolerantnosti a jisté schovívavosti, ale u tohoto zvratku právě tolerantnost a schovívavost já sám splachuji nekompromisně do hajzlu a jen si říkám, kam lze s tvůrčí nesoudností až zajít, neboť právě zde byli ony mé pomyslné hranice trapnosti a nesoudnosti zas posunuty o pěkný krůček dál. A je mi naprosto jedno, že jde prakticky o film určený pro dětské publikum, neboť je sice možná pravda, že zhruba děcka okolo desátého roku života by se u toho mohla bavit, ale proč z nich dělat už v tak útlém věku debílky. Jinými slovy, snad až na dva průměrné fórky je zbytek gagů, rádobyvtipných scén a dialogů tak trapných, infantilních a několikrát až urážejících, že nelze nic jiného, než po celou dobu obracet oči v sloup. Ta samá reakce platí ale i pro zápletku (jestli tomu tak v tomto případě lze ale tak vůbec říkat), pro herecké výkony (včetně jinak jindy vtipného a sympatického Frasera), i neskutečně laciné trikové zpracování, prostě je to jedna velká hrůza. Já k tomuto filmu zkrátka odmítám mít jakékoliv odpustky, po mě to byla naprosto šílená magořina, a to v tom nejhorším možném slova smyslu. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Komediálnejšia a uletenejšia verzia klasického príbehu o Tarzanovi obohatená o nespočet abstraktných a nereálnych situácí, hovoriacich a prefíkaných zvierat či dementne sa tváriaceho Georgea. Zábavná záležitosť nad ktorej logikou a zmysluplnosťou si netreba lámať hlavu. Návod na sledovanie je takýto: 1. Vypnúť mozog. 2. Pustiť film. 3. Zabaviť sa. a pozor!! po 4. Nezabudnúť mozog znava zapnúť!!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Opičku Crystal (malpa kapucínska) si jej tréner adoptoval, keď mala len 2,5 roka. V tom čase vraj bola veľmi agresívna, no jemu sa ju podarilo skrotiť. Meno dostala po speváčke Crystal Gale. Obaja spolupracovali dlhých osem rokov v jednej šou, kým sa opičke nepodaril prelom a dostala rolu vo filme George, kráľ džungle. Odvtedy jej hviezda len stúpala. Je držiteľkou zvieracieho Oscara. Videli sme ju už v 25 filmoch, vrátane Vo štvorici po opici (2009), Vo štvorici po opici 2 (2011) či Noc v múzeu (2006) a jej tréner Tom Gunderson hovorí, že je to Angelina Jolie medzi opicami. (krasomama)
  • Exkrementy v džungli byly vyrobeny z bramborové kaše. (veronikajel)

Reklama

Reklama