Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokojný a šťastný život Sama Phelana (Chris Hemsworth) a jeho ženy Leslie (Victoria Profeta) sa zmení po tom, ako vstúpi do ich životov tajomný Pyke Kubic (Sean Bean). Ten ich vtiahne do búrlivých a dramatických situácii v uliciach Chicaga. Každým krokom sa manželský pár zamotáva viac a viac do špirály podvodov a násilia... a to všetko v mene peňazí. (tEnCo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jo, každej filmožrout ví, jak naložit s náhodně nalezenejma prachama. A teď zrovna nemyslim něco na způsob "poctivě je vrátím". Jenže co chcete od průměrnýho americký páru. A tak není divu, že se pár dní po šťastnym zbohatnutí o peníze hlásí jejich majitel, kterej je naneštěstí pro oba manželé pedant vybavenej kalkulačkou místo mozku. Čekal jsem teda něco úplně jinýho a autor obsahu by se měl fakt nejdřív podívat na to, o čem píše. Ale zklamanej jsem rozhodně nebyl. Tenhle komediální thriller mi roztáhnul ksicht do úsměvu prakticky na celou stopáž a jinýho finančního poradce než Seana Beana už od dneška nechci. 85% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Výkon Seana Beana ako Pykea je prirodzený a intenzívny. Pritiahne publikum sústredeným pokojom jeho postavy, neúnavným zameraním sa na jeho cieľ a neistou rovnováhou medzi zdvorilosťou a násilím. Chris Hemsworth ako Sam nám dáva sympatický a ľudsky podaný charakter, ktorý krátko zápasí s morálne správnymi vecami. Je ľahké prijať Hemswortha ako Sama. Vyzerá ako milý chlap; správa sa ako milý chlap, kým Pyke nevystrčí Sama do čiernej diery kriminality. Hemsworth robí zložitý prechod od slušného občana k nemilosrdnému ozbrojenému lupičovi v presvedčivom oblúku zúfalých činov. Nie je to ani tak tradičný akčný film. To, že Hollywood veľmi neurobil meno snímke Ca$h neznamená, že sa nejedná o balík, ktorý stojí za otvorenie. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

SKVĚLÉ! Pokud něco dokonale odpovídá neoriginalitě a běžnosti, pak je to právě Ca$h. Tento film udělaly hlavně postavy. Chris Hemsworth měl charisma na rozdávání už v Dokonalém úniku a to se tam ukázal jen na pár záběrů, jednou z něj bude hvězda a tady to potvrzuje. Svojí postavu odehrál skvěle a mnohdy zastínil i Beana. Victoria Profeta zahrála sexy mrchu, která to pěkně roztáčí a svým sex-appealem dodává filmu kouzlo, sexuální napětí mezí ní a hlavním záporákem koření tento film a díky tomu ani hluchá místa nejsou nudná. Bean to je mistr charisma už několik let a tady svojí postavu dotáhl téměř k dokonalosti. Kalkulačka v hlavě, zbraně v pažích, klid v duši, lepšího záporáka jsem dlouho neviděl a chvílemi jsem měl tendence mu fandit. Samotný příběh je zajímavý, nejprve ukazuje nadšení lidí z velkého množství peněz, jejich dětinskou radost při kupování věcí, na které by neměli ani do důchodu. Později ukazuje, že za činy musíš nést následky a vrhá hlavní hrdiny do hektických a vyhrocených situací. Film má i skvělé detaily, na které se dnes díky co nejkratší stopáži hodně zapomíná a tak divák správně naladěn, nemůže být zklamán. Ojeté téma, zabalené do sympatických postav a situací. 90% 17.08. 2010 ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto filmu kde se příběh točí okolo jedné obyčejné dvojice,která náhodou přišla k balíku peněz z bankovní loupeže a následně je chce bratr toho zločince se mi otevírala kudla v kapse,protože to jak Sean Bean zametá s touto dvojicí bych dlouho nevydržel a mít na dosah šest set tisíc dolarů tak ho majznu první fošnou a jdu,ale to by pak zřejmě bylo o půl stopáže méně.Takže za mě celkově 65% a tři hvězdy.P.S. kéž by se tohle jednou stalo mě.... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nebýt Beana (Seana, né Mr.), tak by to snad ani nebyl skoro film. Všechno záleželo hlavně na tom, jak se postará o svou roličku, která ten příběh táhla. Rozhodně byl dobrá volba. Na zajímavej až dobrej začátek se ale časem nalepí takovej stereotyp. Je to pořád samý přepočítávání, i když už dávno všichni víme, že umí počítat z hlavy, a pořád samý shánění peněz, o kterejch víme, že se nesháněj lehce. Chyběla mi tam motivace, proč chce zpět celou částku, ale když to pominu, tak se na to dalo koukat. Jo a ty dělený záběry ve vězení, kde jsou dva Seanové, byla dost čirá amatéřina, ne? ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama