Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S dětmi někdy bývá doopravdy kříž a při sledování francouzské komedie režiséra Erica Civanyana se o tom můžete přesvědčit na vlastní oči. Film vypráví o třech zcela odlišných rodinách, které však řeší stejný problém: jejich děti jim přerůstají přes hlavu. Jenže jednoho dne pohár trpělivosti přeteče a všechno se dramaticky změní. Dospělí se totiž rozhodnou, že spojí své síly, a dětem splatí vše i s úroky. Neposlušné ďáblíky v krátkých kalhotkách je třeba zkrotit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie o dětech a jejich rodičích! Snad všechny děti vyskytující se v tomto filmu jsou zákeřní hajzlíci, dohánějící své rodiče k šílenství! Pak se ale rodiče od tří rodin spojí a vytvoří proti dětím odboj! Válka plná naschválů může začít a my pevně držíme palce dospělým, kteří mnohdy velmi neúspěšně bojují proti svým ratolestem! Neúspěšně proto, protože oni mají své meze, děti nikoli....velmi příjemná a zábavná komedie, která nás jako čerstvé rodiče pobavila, postrašila a inspirovala!:-) ()

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Brr, jako rodič dvou ještě předpubertálních dětí jsem se opravdu vyděsil. Tento vcelku vydařený a veselý snímek o bojích mezi rodiči a dětmi jasně ukazuje, kde končí výchova vedená neustálou obavou "hlavně nenarušit osobnost dítěte", kvůli které pak paradoxně vyrůstají jedinci se zcela narušenou osobností a chováním. I když se nejedná o nijak světoborné dílo, tak nenudí a vtipnou (i když někdy poněkud jednodušší) formou zobrazuje nejrůznější nápady obou "znepřátelených" stran, jak si navzájem škodit. Všichni herci do svých rolí velmi dobře zapadají, což mile překvapí zejména u dětských představitelů, kteří zde dostávají velký prostor. Snad jenom psycholožka a především její závěrečné setkání s dětmi byla ve snaze dodat filmu nějaké poslání zbytečná a příliš "polopatická". ()

Reklama

SKreyn 

všechny recenze uživatele

Nemalo to ďaleko od hodnotenia odpad, bola to francúzska hovadina o deťoch, ktoré robia svojim rodičom peklo. Rodičia sa snažia s tým niečo spraviť a potom im to tie deti 2x vrátia. Pozeral som to na Markíze, keď som sa nudil a popritom som "browsoval" po internete. Zase ten slovenský dabing mi pokazil sledovanie, možno keby to bolo po česky, tak by som tomu dal iné hodnotenie, nejak som si zvykol na ten český dabing, pripadá mi taký reálnejší preklad a výber ľudí na dabing. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama