Reklama

Reklama

Krvelačná vlčice skrytá v krásné ženě.
V Německu je chycena velmi zvláštní vlčice. Má být přepravena do tajné čínské laboratoře. Zásilka je ale omylem zaslána do Ameriky. Po otevření z klece vyjde krásná žena, která svádí a poté zabíjí místní muže. Začíná děsivý boj s monstrem podtržený skvělými efekty. (oficiální text distributora)

Diskuze

Damarus

Damarus (hodnocení, recenze)

Tak podtrženo skvělími efekty????!!!!!!! To samé tvrdili i u Merlina a války draků kde se jim chvěla kamera a nebylo to schválně !!!!!! No nevim co měli znamenat ty detailní záběry jako že se smaží vajíčka , jak někdo nalejvá džus do skleničky nebo jak letí hořící zápalka do kontejneru plnýho papíru!!!! Byli to nezvyklí záběry , režiséři si asi mysleli že tím udělají film zajímavější , ale naopak asi to tim ještě víc podělali !!!!

Jamper

Jamper (hodnocení, recenze)

Ty kokot to je pičovina oni si to natáčí sami asi v té edici bo takový amaterismus jsem dlouho neviděl . Jako viděl jsme plno blbostí ale to to je na žalobu ten Vlkodlak za ujmu na zdraví , jako řeknu vám takový film natočit v roce 2007 za to by se mělo popravovat , kdyby to někdo natočil v roce 1905 tak neřeknu ani slovo a řeknu klasika na tu dobu ale co je moc je vrchol všeho !

Hostitel

Hostitel (hodnocení, recenze)

nejhorsi film co sem kdy videl a to je lepsi i ta kravovina s Krampolem Watrlo po Cesku

Lookshot

Lookshot (hodnocení, recenze)

No koukat se na to moc nedalo, i když jsem do toho šel s tim, že se zasměju. Když mi ukápla první slza, tak jsem radši usnul... Jinak je to natočený (a to včetně dialogů) jako nějaký porno, akorát tam chybí scény charakteristické pro tento styl...

Mariin

Mariin (hodnocení, recenze)

Nikdo zatím ale nevysvětlil, v čem ten odpad spočívá? (já to neviděl). Nic jsem se z dosavadních komentářů nedozvěděl.

Reklama

Reklama