Reklama

Reklama

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

somnar 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, kdo z průměrných návštěvníků kina vydrží u Cranku 2 do závěrečných titulků. Vysoké napětí nebude filmem pro milovníky "hezkých filmů s ponaučením", s jeho hrdiny se pravděpodobně neztotožníte, jakmile ovšem Neveldine s Taylorem vyšlou na scénu na*ranou asiatku, vytékající silikony a lidské suši, je vymalováno. Nadsázka z toho přímo čiší, pak vám prostě nikdo nemůže zazlívat smích u dalších a dalších zvrácených over the top momentů :-) Fakt, že se jedná vlastně jen o upgrade jedničky (pár scén je totožných) mi žíly netrhá, podobná zápletka si vybírá svoji daň (zvyšoval se adrenalin, teď se zvyšuje napětí). Říkám to potichu, ale... trojku sem! 70% ()

imf 

všechny recenze uživatele

Chev Chelios se rozeběhnul tak rychle, že vlastně začal couvat. Neveldine a Taylor se definitivně utrhli ze řetězu a na svém pískovišti šermují levnými digikamerami a nápady tak šílenými, že i ten Statham musel občas pochybovat o jejich duševní vyrovnanosti. Možná z toho bude za pár let umění, ale tahle příliš rychlá a zběsilá substance disponuje tak vysokým napětím, že by to s vámi mohlo seknout. Absurdita je k snídani, obědu i večeři, za rohem vždycky čeká něco šokujícího a do toho div nerapuje k nepoznání namaskovaný David Carradine. Pod vlivem pleasure, za střízliva definitivně guilty. Pořád ještě nevím, co si o tom myslet, ale mám pocit, že na druhý vstup do stejné řeky téhle filmařské dvojce pořádně nateklo do bot. Ještě že je Chev nesmrtelný a může to ve trojce napravit. Jen doufám, že se vrátí ke kořenům a nebude chtít trumfnout tohle, protože v tom případě by se ke vstupenkám do kina musely rovnou rozdávat tabletky. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sobota kino, totálně psychopatická akční jízda. Jednička byla slabý odvar, co se tempa týče tohle je až vražedný. Sprint šíleností od začátku do konce, nasraný a zarputilý Stathamův výraz, charaktery k posrání. Vrchol nekompromisní béčkový zábavy a samoúčelnýho násilí, jedna radost! Komu se to nelíbí, FUCK OFF. ......Nový CRANK rok co rok? Prosíím? ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mark Neveldine, Brian Taylor .. Evidentně levné, elektricky rychlé a pořád k přežití. miniGTA podruhé, ale přeci jen bez minulé šťávy originality. Předešlá, úspěšná a kurewský zábavná jízda za adrenalinem a vendetou je zde totiž otištěna do scénáře velice podobně a převážně se stěžejní momenty variují. Škoda, čekal jsem, že se tvůrčí dvojka více zapotí nad papírem - i když vypotit některé šílené akční ujetosti až zhovadilosti asi trochu zabrat dalo.. Ling Bai na ranu, Amy Smart na rande. Jason Statham to však - oči, ruky, srdce, penis, nohy - drží stále obstojně nad vodou a povolnější hvězdičkovou troječku si Crank 2: High Voltage přeci jen odnáší. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mike Patton: 1. Kickin' ,2. Chelios ,3. Sweet Cream (Redux) ,4. Organ Donor ,5. Chickenscratch ,6. Tourettes Romance ,7. Doc Miles ,8. El Huron ,9. Tourettes Breakdance ,10. Juice Me ,11. Hallucination ,12. Porn Strike ,13. Surgery ,14. Social Club ,15. Chocolate Theme ,16. Ball Torture ,17. Chevzilla ,18. The Hammer Drops ,19. Triad Limo ,20. Shock & Shootout ,21. Pixelvision ,22. Spring Loaded ,23. Verona ,24. Car Park Throwdown ,25. Noticias ,26. Catalina Island ,27. Supercharged ,28. Massage Parlor ,29. Full Body Tourettes ,30. Epilogue - In My Dreams ,31. Friction ,32. Epiphany, ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • V severoamerických kinech film utržil 13,7 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 34,6 mil. (NIRO)
  • Když postarší dáma v reportáži tvrdí, že muž, který ji obtěžoval, vypadal jako kurýr, jde o narážku na roli Jasona Stathama (Chev) ve filmu Kurýr (2002) a jeho pokračováních. (NiWi)
  • Amy Smart (Eve) si už v roku 1997 zahrala vo filme s identickým názvom, ako má toto pokračovanie - High Voltage (Hra s ďáblem). (beso74)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama