Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pravý nefalšovaný a nekompromisní pozdní WIP Trash od jednoho z největších klasiků tohoto žánru, který se zde vrátil v nejlepší možné formě v jednom ze svých 3 posledních filmů, aby rok na to, navždy odešel, ale v srdcích Trash fandů (nehledě na kritiku která ho provázela celou jeho režisérskou kariérou), zůstane už navždy. Ve filmu který je rozdělen na dvě části (první se odehrává ve vězení a druhá na útěku v džungli) nechybí ponižování, znásilňování, mučení, sex (dívky prodávány jako sexuální otrokyně), sprchové scény, drogy, orgie, to vše je tady na denním pořádku stejně tak jako non-stop nahota, po dějové stránce slabší, tam ze začátku není ani moc napětí a nějaké výraznější dramatické prvky, hraje zde převážně samá asiatka (nic proti), herečka v hlavní roli nicméně atraktivní a svůdná, dozorkyně nechutná (typická odporná matrona), je tam i nějaká politika a bizarní konec v džungli čistě ve stylu "Most Dangerous Game a starých kanibalských filmů, to je už čiré šílenství, zde nechybí ani trocha odvážnějšího gore a jsou zde i ty prvky které v první části chyběly, tedy více napětí a dramatu. Suma-sumárum, nechutné, úchylné, špinavé, obskurní, mysoginí a kýčovité, nicméně přesto celkem ambiciozní Wipko s prvky staré školy a pro lidi s vkusem žádné sračky, které se na první pohled jeví jako film natočený v 70-80's, kde si myslím že by celou řadu filmů s přehledem trumflo a v porovnání s konkurencí po roce 2000 rovněž! Další zajímavostí je jeden málo vídaný fakt, že film na IMDb má jen 80 hodn. a 3 komentáře a zde 10x tolik, což se zase tak často nestává, ale je to zapříčiněno tím, že film vyšel v ČR u Vapetů (2010-2012) a Japonsku (2011) a šel i ve Francii v roce 2006 na Cannes Festivalu, ve své rodné Itálii vydán oficiálně nikdy nebyl, vyšel doposud jen na nějakém Home videu. ()

kinderman

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem si říkal, proč ztrácet čas s tak zjevným neumětelstvím. Pak mi ale došlo, že je vlastně hezké, když si filmový tvůrce v pokročilém věku namísto leštění festivalových cen či slintání nad půvaby pečovatelek v nějakém luxusním sanatoriu střihne ještě něco takového, tedy dílko mimo všechny kategorie a měřítka hodnocení, pro tuzemského diváka navíc okořeněné výkony „mistrů českého dabingu.“ ()

Reklama

Jeremiasz 

všechny recenze uživatele

Jako ujeta komedie dobry, zvlast kdyz na to koukate na hotelu v Hanoji a ostatni s sebou stazeny filmy dosly. Dialogy a herecky vykony jsou tak zoufaly, ze vam obcas tecou slzy smichy a i ty radoby gore sceny jsou tak amatersky, ze i s plechovkou drcenych rajcat a gopro kamerou bych natocil neco desivejsiho. 1 * za ultrafunny zpomalenou scenku 4 strilejicich rakosniku na nebohou stetuli 10 metru od nich bez jedineho zasahu ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

... a nejvíc mě na tom pobavilo to, že to mělo nějaký scénář a kolonka "režie". Tohle fakt někdo režíroval podle nějakého scénáře?? A vážně si to někdo koupil na DVD?!? No to snad ne, já prostě odmítám věřit tomu, že tohle má 85 zdejších uživatelů ve filmotéce a nevyhodili to po jednom podívání... Ovšem je mi docela stydno z jiné věci. Jaká poměrně známá jména českého dabingu na konci zazněla při výrobě českého znění takovýho hnoje: Jitka Ježková, Tereza Bebarová (obě jsou držitelky ceny Fr. Filipovského!!), Zuzana Skalická, Martina Hudečková, Jitka Moučková, Bohdan Tůma, Petra Tišnovská, Stanislava Jachnická, Jaromír Meduna. Jo, vím, dneska je to složitý a hypotéky, leasingy na auta a složenky se platit musí, ale třeba taková J. Ježková - propůjčit takový krásný hlas a jméno k něčemu takovýmu??? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý Matteiův kousek, který je ovšem pořád o ten pomyslný stupínek lepší než jeho poslední dva zombie filmy. Příznivci nahých těl a céčkových gore efektů budou asi nadmíru spokojení, ale jinak je tenhle film celkem o ničem. Kromě režisérovy dvorní herečky Yvette Yzon a jejich předností toho tady k vidění moc není. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama