Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Za devatero špatnými filmy, za sedmero hrůznými žánry, za patero příšernými režiséry leží království snímků tak obludných, že když o nich návštěvník vypráví neznalému, setkává se kroucením hlavou a nedůvěrou. Již jsem zabloudil do různých koutů té země a vždy se tázal, jaké že diváky láká tamější kinematografie, jaké účely si předsevzala plnit. Vznikla ženská věznice s jasnou vizí ukázat hrůzy, kterých je člověk schopen a odhalit jeho horší než zvířeckou, bestiální povahu? Má sloužit jako metadon pro nesmělé arcisadisty? Hledá čistou estetiku krve a křiku? Snaží se definovat filmové a morální dno? Po řadě odpovídám: neúspěšně, nevím, neúspěšně, úspěšně. Kdybych měl shrnout pozitiva Ženské věznice asi bych se nezmohl na víc, než konstatuji teď: vždy bylo jasné, co se na obrazovce děje. Tragické herecké výkony nadiktovaly jednoduché pokyny, snad scénáře, snad režiséra, snad mizerná paměť a schopnosti herců. Hlavní postava se jménem Jennifer je vzdorovitá a drsná, tudíž se ve všech scénách, krom asi dvou výjimek, tváří vzdorovitě a drsně. Jiná vězeňkyně, Lisa ovládá nasazovat pouze výraz zajíkavé nejistoty a obav. Bachařky nemluví, ale štěkají. Jejich velitelka si silně dává záležet na tom, aby se jevila co nejodporněji, též hrdelně štěká a střídá výraz uspokojeného násilníka s pohledem nenávistně pohrdavým. Muži jsou s jedinou výjimkou vilná, chrochtající prasátka; ukazují křivé žluté zuby, slintají, olizují ženštiny, střílejí a funí. Jejich degenerace mírně omlouvá debilní dialogy, které jim scénář (byl-li jaký), vkládá do úst. Ale co, tématem není komplexita lidské duše, ale nahota, krev, násilí. Hohohó, uřízneme ňadro a budeme z něj sát krev. Jakoby se kojit, hehe, to je psina. A zapíchneme nůž ženě do pochvy. Haha, chápate? Nůž v pochvě! To se smějeme. V pochvě. Co mají ještě úchylní burani rádi? Zápasy v bahně? Bičování? Ošklivé spodní prádlo? Znásilňování? Bobříky? Uřezávání jazyků? Zohavené mrtvolky? Ponižování? Zavírání do klecí a pouta? Zpomalovačky, které nevybízí k větší účasti s trpícím, ale směřují k tomu, abyste si to mohli užít a nepřišli jste o ejakulaci? Jasan! Jenom nevím, jestli někomu ten happyend nezkazil radost. Soudě podle jednoho oslavného komentáře asi ano. A to jsem se ani neptal po tom, jak je možné, že nedostupné vězení hluboko v džungli sousedí s velkým bordelem pro místní smetánku, v níž je stoprocentní výskyt těch nejhorších bastardů lidské rasy. Dokonce ani nebudu rozebírat technickou stránku věci a spokojím se jen s pár výsměšky. V jedné scéně mučení a křepčení kolem nebohé vězeňkyně se zdá, že jeden herec neví, zda-li se nachází v záběru, napůl dál hraje a napůl pohledem žádá pokyny, co dělat. Má věru proč, rám ho vertikálně řeže na dvě půlky. Střih jakoby smazával vývoj posledních sto let a vracel se do počátků kinematografie. Jedna scéna z pronásledování, jeden čas, dvě místa = dvěma různým časům odpovídající osvětlení. Opravdový humus. ()

Ragdoll odpad!

všechny recenze uživatele

Po čtyřiceti minutách jsem to vzdal, tohle by dokoukal opravdu jen úplný debil. Vlastně se docela divím, že tomu hovadu, co tohle natočil, nedali úplný zákaz styku s lidmi, dvaceti čtyř hodinový dozor a pravidelná sezení s psychologem. Naprostá sračka, něco tak odporného jsem snad ještě nikdy neviděl. Ale co se dá čekat od filmu, kde je nejčastěji používaná fráze věta „Pohni prdelí, čubko“! Kdo hodnotí jinak než odpad!, by se měl okamžitě odhlásit, zničit svůj účet, zapomenout, že vůbec existuje pojem kinematografie a chodit na každodenní prohlídky k neurologovi! 0%. ()

Reklama

coco.brice odpad!

všechny recenze uživatele

já ti Vám ani nevím proč se to vlastně něco jak tohle točí..příběh,dramatičnost je o ničem..ale to se dá čekat...porno to taky není...horor to taky není...takže jedinej smysl vidím v brutalitě,která má šokovat..otázka je koho to dneska ještě vubec muže šokovat?něco takového co je pořád defakto lehkej čajíček proti zprávám na jakekoliv televizi:-)fakt nevím...kdyby to bylo aspon propojeno s pořádnou dávkou dekadence ...ale takhle fakt ne ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Ukázkový zástupce okrajového podžánru WiP (Women in Prison). Známý brakový režisér Bruno Mattei aka Vincent Dawn byl hrozný neumětel, ale občas se mu v rámci žánru povedl i nějaký ten funkční kousek a "Ženská věznice" k takovým výjimkám bezpochyby patří. Kvalitou zpracování je to samozřejmě příšerný trash a pro většinového diváka pochopitelně nekoukatelná sračka. Jistě, režie je svérázná, herecké výkony špatné a dialogy směšné, ale v rámci žánrových pravidel to funguje. Je tu vše, co by mělo správné WiP mít - bobříci a kozičky ve sprchách, obrazy hrubého násilí na ženách, holčičí rvačky, sadistické dozorkyně,  perverzní gore výjevy, mučení, znásilňování, útěk, pomsta... Stylem se to kromě digitální kamery v ničem neliší od italských WiP/exploitation fláků z 70.-80. let, takže žánrové fanoušky by film mohl zaujmout. Ostatní ruce pryč! ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Co se v mládí nenaučíš, tak ve stáří už tuplem ne a pro Bruna to platí dvojnásob. Osvědčený trash maker a amatér Bruno Mattei opět servíruje jeden ze svých výtvorů. Nechybějí osvědčené trade marky jako příšerný herecký ansábl, sra****dní triky a vymazlený scénář. Původně jsem chtěl dát za to nechtěné pobavení dvě *, ale za to neskutečné vykrádání Hornera (Vetřelci), Silvestriho (Predátor), Fiedela(Terminátor) a nevím koho ještě hvězdu bez milosti dolu!!! Tohle si legendy nezaslouží!!! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama