Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Za devatero špatnými filmy, za sedmero hrůznými žánry, za patero příšernými režiséry leží království snímků tak obludných, že když o nich návštěvník vypráví neznalému, setkává se kroucením hlavou a nedůvěrou. Již jsem zabloudil do různých koutů té země a vždy se tázal, jaké že diváky láká tamější kinematografie, jaké účely si předsevzala plnit. Vznikla ženská věznice s jasnou vizí ukázat hrůzy, kterých je člověk schopen a odhalit jeho horší než zvířeckou, bestiální povahu? Má sloužit jako metadon pro nesmělé arcisadisty? Hledá čistou estetiku krve a křiku? Snaží se definovat filmové a morální dno? Po řadě odpovídám: neúspěšně, nevím, neúspěšně, úspěšně. Kdybych měl shrnout pozitiva Ženské věznice asi bych se nezmohl na víc, než konstatuji teď: vždy bylo jasné, co se na obrazovce děje. Tragické herecké výkony nadiktovaly jednoduché pokyny, snad scénáře, snad režiséra, snad mizerná paměť a schopnosti herců. Hlavní postava se jménem Jennifer je vzdorovitá a drsná, tudíž se ve všech scénách, krom asi dvou výjimek, tváří vzdorovitě a drsně. Jiná vězeňkyně, Lisa ovládá nasazovat pouze výraz zajíkavé nejistoty a obav. Bachařky nemluví, ale štěkají. Jejich velitelka si silně dává záležet na tom, aby se jevila co nejodporněji, též hrdelně štěká a střídá výraz uspokojeného násilníka s pohledem nenávistně pohrdavým. Muži jsou s jedinou výjimkou vilná, chrochtající prasátka; ukazují křivé žluté zuby, slintají, olizují ženštiny, střílejí a funí. Jejich degenerace mírně omlouvá debilní dialogy, které jim scénář (byl-li jaký), vkládá do úst. Ale co, tématem není komplexita lidské duše, ale nahota, krev, násilí. Hohohó, uřízneme ňadro a budeme z něj sát krev. Jakoby se kojit, hehe, to je psina. A zapíchneme nůž ženě do pochvy. Haha, chápate? Nůž v pochvě! To se smějeme. V pochvě. Co mají ještě úchylní burani rádi? Zápasy v bahně? Bičování? Ošklivé spodní prádlo? Znásilňování? Bobříky? Uřezávání jazyků? Zohavené mrtvolky? Ponižování? Zavírání do klecí a pouta? Zpomalovačky, které nevybízí k větší účasti s trpícím, ale směřují k tomu, abyste si to mohli užít a nepřišli jste o ejakulaci? Jasan! Jenom nevím, jestli někomu ten happyend nezkazil radost. Soudě podle jednoho oslavného komentáře asi ano. A to jsem se ani neptal po tom, jak je možné, že nedostupné vězení hluboko v džungli sousedí s velkým bordelem pro místní smetánku, v níž je stoprocentní výskyt těch nejhorších bastardů lidské rasy. Dokonce ani nebudu rozebírat technickou stránku věci a spokojím se jen s pár výsměšky. V jedné scéně mučení a křepčení kolem nebohé vězeňkyně se zdá, že jeden herec neví, zda-li se nachází v záběru, napůl dál hraje a napůl pohledem žádá pokyny, co dělat. Má věru proč, rám ho vertikálně řeže na dvě půlky. Střih jakoby smazával vývoj posledních sto let a vracel se do počátků kinematografie. Jedna scéna z pronásledování, jeden čas, dvě místa = dvěma různým časům odpovídající osvětlení. Opravdový humus. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pravý nefalšovaný a nekompromisní pozdní WIP Trash od jednoho z největších klasiků tohoto žánru, který se zde vrátil v nejlepší možné formě v jednom ze svých 3 posledních filmů, aby rok na to, navždy odešel, ale v srdcích Trash fandů (nehledě na kritiku která ho provázela celou jeho režisérskou kariérou), zůstane už navždy. Ve filmu který je rozdělen na dvě části (první se odehrává ve vězení a druhá na útěku v džungli) nechybí ponižování, znásilňování, mučení, sex (dívky prodávány jako sexuální otrokyně), sprchové scény, drogy, orgie, to vše je tady na denním pořádku stejně tak jako non-stop nahota, po dějové stránce slabší, tam ze začátku není ani moc napětí a nějaké výraznější dramatické prvky, hraje zde převážně samá asiatka (nic proti), herečka v hlavní roli nicméně atraktivní a svůdná, dozorkyně nechutná (typická odporná matrona), je tam i nějaká politika a bizarní konec v džungli čistě ve stylu "Most Dangerous Game a starých kanibalských filmů, to je už čiré šílenství, zde nechybí ani trocha odvážnějšího gore a jsou zde i ty prvky které v první části chyběly, tedy více napětí a dramatu. Suma-sumárum, nechutné, úchylné, špinavé, obskurní, mysoginí a kýčovité, nicméně přesto celkem ambiciozní Wipko s prvky staré školy a pro lidi s vkusem žádné sračky, které se na první pohled jeví jako film natočený v 70-80's, kde si myslím že by celou řadu filmů s přehledem trumflo a v porovnání s konkurencí po roce 2000 rovněž! Další zajímavostí je jeden málo vídaný fakt, že film na IMDb má jen 80 hodn. a 3 komentáře a zde 10x tolik, což se zase tak často nestává, ale je to zapříčiněno tím, že film vyšel v ČR u Vapetů (2010-2012) a Japonsku (2011) a šel i ve Francii v roce 2006 na Cannes Festivalu, ve své rodné Itálii vydán oficiálně nikdy nebyl, vyšel doposud jen na nějakém Home videu. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou kravinu už jsem pěkně dlouho neviděl... Herecké výkony o ničem.. Děj o ničem.. Pořád samý nahatý ženský (hnusný).. Přišlo mi to jako fetish porno pro největší úchyly co znám.. To je silný kafe i pro mě.. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Protože Matteiovu tvorbu docela dobře znám, čekal jsem trash jako řemen... a přesně to jsem dostal... První hodinka, kdy sledujeme hromadné sprchování (hodně škaredé nahé ženské), tvrdé tresty za jakýkoliv prohřešek (jo, hlavní bachařka je sadistická svině, vlastě stejně jako ostatní bachařky) a bandu úchyláku v bordelu, kde vězenkyně pracují, je tak trochu o ničem... Ale pak se několika ženám podaří utéct a to začne to pravé maso, se kterým jsem byl naprosto spokojený... Nebýt zbytečného happyendu dal bych i za čtyři, takhle za tři... ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Co se v mládí nenaučíš, tak ve stáří už tuplem ne a pro Bruna to platí dvojnásob. Osvědčený trash maker a amatér Bruno Mattei opět servíruje jeden ze svých výtvorů. Nechybějí osvědčené trade marky jako příšerný herecký ansábl, sra****dní triky a vymazlený scénář. Původně jsem chtěl dát za to nechtěné pobavení dvě *, ale za to neskutečné vykrádání Hornera (Vetřelci), Silvestriho (Predátor), Fiedela(Terminátor) a nevím koho ještě hvězdu bez milosti dolu!!! Tohle si legendy nezaslouží!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda že Mattei nepřitlačil na pilu, i když tady je více nahotinek tak třeba Matteiho zombie kolekce je o dost zábavnější. Naneštěstí vím kdo je pán režisér takže jsem věděl do čeho jdu, jeho starší filmy jsou o dost lepší ale není to tak špatné. Jen nevím co Mattei vidí na Yzonové, protože nijak sexy mi rozhodně nepřijde. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Je to fakt veľmi slabý film. Ale môžete to brať aj tak, že sa na ňom budete zabávať. Veď herecké nevýkony sú tak úbohé, že hodnotiť ich nemá vôbec zmysel (Hlavne, že ukázali cecky a piče). Dialógy nie sú ani stupídne, ale keď sa nad nimi zamyslíte, tak vám dojde, že ani tie nedávajú veľký zmysel. K tomu, film nemá prvú hodinu absolútne žiadny dej, proste nuda. Potom prichádza poľovačka, kde môžme vidieť pár vydarených gore efektov, ale ti sú dobré iba na mŕtvych telách. Ak sa niečo krvavé deje so živou postavou je to hrôza. Ale z filmu sa dá aj niečo naučiť. Napríklad, že z jednohlavňovej brokovnice sa dá bez prebitia vystreliť až šesť krát... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý Matteiův kousek, který je ovšem pořád o ten pomyslný stupínek lepší než jeho poslední dva zombie filmy. Příznivci nahých těl a céčkových gore efektů budou asi nadmíru spokojení, ale jinak je tenhle film celkem o ničem. Kromě režisérovy dvorní herečky Yvette Yzon a jejich předností toho tady k vidění moc není. ()

veronikav odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne ! Filmy tohoto typu úplně nesnáším. Nahodit kupu nahatých zneužívaných ženských a když už to začíná být nuda -tak přidat kupu krve a bandu sadistů :-( A ten "dojemný" závěr ? :-)) Nikdy víc :-( ()

kinderman

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem si říkal, proč ztrácet čas s tak zjevným neumětelstvím. Pak mi ale došlo, že je vlastně hezké, když si filmový tvůrce v pokročilém věku namísto leštění festivalových cen či slintání nad půvaby pečovatelek v nějakém luxusním sanatoriu střihne ještě něco takového, tedy dílko mimo všechny kategorie a měřítka hodnocení, pro tuzemského diváka navíc okořeněné výkony „mistrů českého dabingu.“ ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Zámer tvorcov bol natočiť strašný film z väzenského prostredia. No horor to snaď bol, ale mne to nepríde erotické a už vonkoncom nie dobrodružné. Herecké výkony su priam strašné, ale čakal som to. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní italský trasher Bruno Mattei servíruje klasický WIP v čele se svou dvorní herečkou posledních let Yvette Yzon, která se v doprovodu dalších dívek ocitne vě věznici hluboko v džungli, kde vládne sadistická dozorkyně spolčená s provozovatelem nočního podniku, přesněji bordelu, ve kterém se zákazníci se svými požadavkami neodmítají. První polovina exploitu se odehrává převážně ve věznici, kde Mattei nešetří nahotou a valí do diváka scény hromadného sprchování jak o život. Snímek se začne lámat, když vybrané dívky putují do nedalekého bordelu, kde si od partičky stálých zákazníků okusí zač je toho loket, mlácení, spoutání či mučení za pomoci hada který si lebedí na dámských genitáliích. Mezitím sadistická dozorkyně vykonává extrémní tresty v podobě bičování či zavírání do klece téměř celé poneřené do vody s předchozí, již smrtí vysvobozenou, potrestanou vězeňkyní. Režisér rozehrává opravdová jatka až když se dívky pokusí o útěk, který si jim naskytne po uspokojení partičky prasat včetně majitele bordelu. Chuť svobody však zanedlouho zhořkně neboť útěk byl až podezřele snadný a mění se na plánovaný lov, který si hodlají užít naši staří známí bordeloví zíkazníci. Brutální závěrečnou jízdu lehce pokazí přeslazený konec. Podtrženo sečteno, u mě za tři hvězdy. ()

FFINS

všechny recenze uživatele

Ani jsem to neviděl.., a ani nechci..!! Udělalo se mi zle jen z traileru.. Takže ať jste/nejste milovníkem horroru tak na tohle se radši nekoukejte, je to film proti filmům.. (néni film-maximálně tak nechutný fetish porno) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film vězenkyně jsou přivezeny do džungle kde pracují a případně jsou i tyranizovaný. Klasické schéma nazi explotation movies takže nechybí nahota trocha toho násilí a podobně nakonec utečou ale zjistí že jsou na ně pořádány hony (nejlepších 30 minut film). První cca 1 hodina je seznamovací s trochu náznaků a podobně a poslední půlhodina se zvrhne v slušný masakr, který končí zbytečným happyendem za těch posledních 30 minut hvězdu přidávám . Dvd Premiéra Vapet dne 02.02.2010 ()

Diego odpad!

všechny recenze uživatele

Stydim se za to, ze v tomto století je někdo schopný natočit takový film. Každý, kdo dá víc jak odpad, je úchyl :) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že dát tomu prostě "odpad" je hovadina. Tento film v sobě něco měl, přestože byl tak strašně amatérský. Rozdělil bych jej na dvě poloviny: část vězeňská (jakoby drama) a část lovecká (survival horror). Ta druhá se mi líbila víc, nebyla zase tak úplně hrozná a navíc ta nelidská bestialita dokázala zakrýt skutečné logické chyby. Vězeňská část byla opravdu k smíchu: chování bachařek, chování vězenkyň - prostě by to vydalo na hodně dlouho. Jen krátce: pořád stejná směna dozorkyň znamenala, že v této věznici se pracuje nepřetržitě a dozorci se prostě ve službách nestřídají anebo to prostě znamená, že nebyly prachy na další "herce". Navíc ukažte mi bachaře, který by chtěl každou šichtu týrat vězně, musel by to být vyšinutý blázen. Ale takový je tento film. A protože je takový, jaký je, skutečně se nezabývám milionem nedostatků, kterým disponuje, nýbrž se spíš snažím nalézt důvod a motiv, proč pan režisér takové sračky točí. ()

Reklama

Reklama