Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Marnost nad marnost, ubohost a zlost.... Opravdu hodně špatně natočená věc, která mi svým stylem připomínala jihoamerickou telenovelu kombinovanou s hororem. Škoda, že to není alespoň trapně vtipné, takhle je to jen trapně trapné. Špatní herci, dialogy a bohužel i gore efekty. Výsledek nezachrání ani těch pár hezkejch Asiatek(většinou nahejch), o které v tomto díle jde. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film vězenkyně jsou přivezeny do džungle kde pracují a případně jsou i tyranizovaný. Klasické schéma nazi explotation movies takže nechybí nahota trocha toho násilí a podobně nakonec utečou ale zjistí že jsou na ně pořádány hony (nejlepších 30 minut film). První cca 1 hodina je seznamovací s trochu náznaků a podobně a poslední půlhodina se zvrhne v slušný masakr, který končí zbytečným happyendem za těch posledních 30 minut hvězdu přidávám . Dvd Premiéra Vapet dne 02.02.2010 ()

Reklama

coco.brice odpad!

všechny recenze uživatele

já ti Vám ani nevím proč se to vlastně něco jak tohle točí..příběh,dramatičnost je o ničem..ale to se dá čekat...porno to taky není...horor to taky není...takže jedinej smysl vidím v brutalitě,která má šokovat..otázka je koho to dneska ještě vubec muže šokovat?něco takového co je pořád defakto lehkej čajíček proti zprávám na jakekoliv televizi:-)fakt nevím...kdyby to bylo aspon propojeno s pořádnou dávkou dekadence ...ale takhle fakt ne ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Co se v mládí nenaučíš, tak ve stáří už tuplem ne a pro Bruna to platí dvojnásob. Osvědčený trash maker a amatér Bruno Mattei opět servíruje jeden ze svých výtvorů. Nechybějí osvědčené trade marky jako příšerný herecký ansábl, sra****dní triky a vymazlený scénář. Původně jsem chtěl dát za to nechtěné pobavení dvě *, ale za to neskutečné vykrádání Hornera (Vetřelci), Silvestriho (Predátor), Fiedela(Terminátor) a nevím koho ještě hvězdu bez milosti dolu!!! Tohle si legendy nezaslouží!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda že Mattei nepřitlačil na pilu, i když tady je více nahotinek tak třeba Matteiho zombie kolekce je o dost zábavnější. Naneštěstí vím kdo je pán režisér takže jsem věděl do čeho jdu, jeho starší filmy jsou o dost lepší ale není to tak špatné. Jen nevím co Mattei vidí na Yzonové, protože nijak sexy mi rozhodně nepřijde. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama