Reklama

Reklama

Zombie: Začátek

  • Itálie Zombi: La creazione (více)

Obsahy(1)

Stylové rozloučení Bruna Metteie s hororovým žánrem. Sharon (Yvette Yzon), která jediná přežila hrůzy Ostrova smrti, se vrací na místo svých nejhorších nočních můr. Ale tentokrát už není sama. Doprovází ji perfektně vyzbrojené vojenské komando, odhodlané postavit se lidožravým nestvůrám. I přesto jde o nerovný boj. Skupina vojáků proti obrovské přesile nemrtvých zrůd nemá příliš šancí, a tak se z průzkumné mise stává boj o holé přežití. Boj, během kterého hrdinové postupně zjišťují, jak vlastně všechny ty hrůzy začaly. (Řitka video)

(více)

Recenze (70)

folklorman odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud někdo neviděl film Aliens od Camerona - tak rozhodně po zhlédnutí této sračky o nic nepříjde. Jediný rozdíl bude asi v tom, že místo vetřelců tu jsou zombie. Dokonale okopírovaný scénář byl zasazen do stupidní podamatérské telenovely, která je pokračováním sračky stejných kvalit - L´ Isola dei morti viventi. Opět jsou tu otřesné herecké výkony, dialogy a ještě šílenější dabing od nás. Masky, makeup a jiné efekty jsou velice žalostné. Tento film byl posledním počinem Bruna Matteiho. To je taky jediné pozitivum, které bylo k nalezení. Vyhněte se tomuto filmu velkým obloukem. ()

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je vážne sila. Za celý život som nevidel takú strašnú vykrádačku. Tu sa nevykrádajú len scény ale aj dialógy. Vtipné mi príde, že Spielberga a jeho DreamWorks idú žalovať za to, že Disturbia vykrádala Okno do dvora (čo je tvrdenie riadne za vlasy pritiahnuté) a táto sračka ostáva bez povšimnutia? Scenáristovi očividne stačilo napozerať Votrelcov, zameniť alienov za zombíkov a ejhľa movie je na svete. Herecká a technická stránka filmu je na takej mizernej úrovni že vzájomné zrovnávanie s Aliens je absolútne nepredstaviteľné. Nízkorozpočtový, amatérsky, neoriginálny bullshit. Tvorcom prajem zdĺhavý a finančne zdrvujúci súdny spor. ()

Reklama

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Ne ne ne! Tak Takovouhle sračku jsem fakt na svoje zažívání potřeboval. V životě mi nebylo snad takhle blbě, jako z tohohle snímku. Určitě je jistý, že bleju po shlédnutí tohohle trháku, než po tý vodce, co jsem při tom chlastal. Dementní scénář, dialogy, herci, hudba, atmosféra, kurva...snad amatéři, při rozpočtu pár kaček, natáčením z mobilu, by dokázali vykouzlit oscarovej trhák. Lituju toho, že jsem to viděl. Lituju toho, že jsem za to dal vůbec nějaký prachy. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Zombie: Začátek je přímé pokračování Zombie: Ostrov Smrti. Jediná přeživší masakru na "Ostrově Smrti" doktorka Sharon se po hrůzném zážitku uchýlí do kláštera, kde ji zanedlouho navštíví zástupce vědecké společnosti a nabídne jí dobře placené místo u firmy, ovšem pod podmínkou, že se Sharon vrátí s komandem vojáků na ostrov, kam byly převezené vzorky samotných zombies. Údajná záchraná mise se mění opět v zombie masakr. Děj je oproti Zombie: Ostrov Smrti mnohem svižnější a zábavnější. Herecké výkony jsou taktéž mnohem přirozenější i u hlavní role Sharon v podání Yvette Yzon. Masky zombies a gore efekty jsou také povedené. Ale opět mě dostalo pár zombie nezvyklostí, například oko v tykadle na hlavě jedné zombie. Samozřejmě je tu podobnost s Vetřelci, ale to mi vůbec nevadilo, až na mluvící mozek. Celkově vzato Zombie: Začátek je o třídu lepší než jeho předchůdce. Takže u mě za tři hvězdy. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Cital som si komentare ale fakt som necakal ze to bude fakt totlana kopia votrelca 2ky. Nechapem na co to bolo vobec natocene. Brutalne amaterske vojaci sa spravali ako totalni dmenti a nie akozohrata bojova jednotka. K dialogom sa asi ani neoplati vyjadrovat...kd mala nieco povedat hlavna hrdinka uz vopred som sa musel uskrnat. A pravda je ze som sa mal preco... Ked sa rozputala akcia som aspon an chvilu zabudol ze aky dementny film to tu pozeram a normalne som rozmyslal ze dam 2 hviezdy aspon za snahu, ale to co prislo na konci to ma totalne odrovnalo..neskutocna blbost:) Takze 1 hviezda aspon za trocha zombikov ()

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulkách je chybně uvedeno "Zombie: The Beginnig", namísto "Beginning". (D3NJI)
  • Režisér Bruno Mattei několik měsíců po dokončení filmu zemřel. (Terva)

Reklama

Reklama