Reklama

Reklama

Turnaj zabijáků

  • Velká Británie The Tournament (více)
Trailer

VOD (1)

Jednou za sedm let se v náhodně vybraném městě koná „Turnaj zabijáků“: souboj na život a na smrt mezi třiceti špičkovými nájemnými vrahy z různých koutů světa. Poslední, kdo přežije, získá 10 miliónů dolarů. Titul jedničky ve svém oboru navíc otvírá cestu k prestižním zakázkám. Nepřetržitý přenos z jejich klání sleduje skrytou kamerou skupinka miliardářů, kteří si vsadili na vítěze. V drsném akčním thrilleru předvádí světová zabijácká elita to nejlepší ze všech možných disciplín. Turnaj zabijáků je nejen příběhem lásky, zrady a pomsty favoritů krvavého zápasu o přežití, ale také vykoupení. To když si konečně uvědomí, jakou má život cenu... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nejotravnější a nejzbytečnější Carlyle, co jsem zatím viděl, pohledná Kelly Hu a kýbl sraček, který nezachrání ani totálně rozmrdanej Marsellus Wallace. Podobná jednoduchá schémata mám přitom v oblibě a těšil jsem se na akční jízdu ve stylu Zabij nebo budeš zabit či  Zastav a nepřežiješ a po slibném začátku jsem dostal lacině patetickou srágoru o vině a vykoupení. Stupidní scénář, kde třeba jen jednoho nesmiřitelného superzabijáka napadne vyndat si sledující čip (a že to nejde nijak složitě) nebo kde se devět vzájemně se sledujících vrahounů nějakým záhadným způsobem navzájem překvapí v jednom baru, bych byl  možná ochoten skousnout, stejně jako samoúčelně zastřeleného psa  v jakože děsně cool šokující  nekorektní scéně, ale už ne ten  moralizující odlehčující  a ve své podstatě jen hloupý happyend.  Tím nemyslím výbuch páně Rhamese, za ten a těch pár soubojů totiž nepošlu tenhle nepovedený Turnaj do žumpy. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ani sem nemusel číst zdejší komentáře, abych okamžitě rozpoznal noční automobilovou "Terminátoří" honičku. Celý zbytek filmu je cítit totálním béčkem, nápad mírně originální, herecké výkony neexistující. Jen řežba řežba a řežba. Takže v tomhle si film svou úlohu plní na jedničku. Mírně jsem fandil Scottu Adkinsovi a hlavně Sebastienu Foucanovi. Kteří byli vskutku nápadití. Bohužel tvůrci nechali podle očekávání vyhrát mohutného Vinga Rhamese, který není rychlý a navíc není problém se do něj trefit. Ať si tedy udělá každý obrázek sám zda-li by měl 120 kilový pořez šanci v přestřelkách. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Turnaj zabijáků je další z filmů, které jsem kdysi ohodnotil a ještě před chvílí jsem se bál, že už si z něj nebudu moc pamatovat. Stačilo však pouze nahládnutí do skromné galerie a pár vzpomínek se mi vrátilo. Stále mi však není jasné, jak jsem tomuto filmu mohl kdysi dát 3*. Asi jsem uznával trošku jiná měřítka. A nebo jsem se přečichal toluenu. Jedno je jisté. Hodnocení nechám takové, jaké bylo uděleno. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Děsně tupý, ale zároveň děsně zábavný béčko. Příběh je sice úplně na palici a mozek je nutno při sledování odložit někam do skříně. To mi ale při sledování podobných filmů vůbec nevadí. Akce je většinou hodně slušně natočená a je jí zde požehnaně( akce ve strip baru vládne), celý je to symapticky brutální a vlastně jsem se celou dobu příjemně bavil. Teda když se zrovna nedostal ke slovu Robert Carlyle, asi hlavní slabina filmu. Já ho mám jako herce jinak docela rád, ale tady je fakt hroznej. I když ona je otázka, co se dalo taky se zbytečnou postavou kněze, který furt brečí a skuhrá dělat. Zbytek obsazení je ale hodně příjemnej. Kelly Hu je zase jednou sympatická, Scott Adkins zase předvede pár svých neuvěřitelných otoček ( i když je tady bohužel jenom na chvilku) a neustále nasranej Ving Rhames taky potěší srdce akčního fandy. Nejvíc ale překvapil Sebastian Foucan z Casina Royale, kterej opět zběsile skáče ale hlavně neodolatelně šílenej Ian Somerhalder, kterej zastřelí všechno co se hne a ještě tomu sebere prsty. Kdo by to do Boona z Lostu řekl. Jestli chcete pro jednou béčkovej akční výplach, tak by se vám tohle mohlo zkrátka líbit. Hlavně ale nepřemýšlet. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Super nápad, ale zpracování slabé, občas pár momentů skvělých, ale celkově se to nad průměr nevyškrábe. Chybí tam spoustu věcí okolo, těžko se ztotožňuje s postavami, zajímalo by mě, kdo se účastní sázek, jak se uklízí těla. Prostě zajímaly by mě i věci okolo, nejen samotné vyvražďování. Škoda, mohla to být pecka. 50% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Ian Somerhalder a Kelly Hu, ktorí hrajú vo filme vrahov, si spolu zahrali upírov v seriáli Upírske denníky (od r. 2009). (misterz)
  • Náklaďní vůz, který Joshua Harlow (Ving Rhames) ukradne před strip klubem, je česká „Liazka“. Ve scéně, kdy jde Lai Lai (ZhenKelly Hu) do hotelu, pak cestu přejede Škoda Fabia. (Schlumpf)

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama