Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování norského dětského filmu POTKAN 007 nás zavede do domu s pečovatelskou službou, kam byla odvezena babička hlavního hrdiny. Potkan se svými kamarády brzy přijde na pravou identitu jedné ze sester - sestra je ve skutečnosti ufon, který zabíjí bezbranné seniory. Nastane tak boj o záchranu seniorů. "Potkan 007" se zařadil po bok dalších známých filmových myší, např. po bok Myšáka Stuarta Littlea a Ratatouilleho. (AdamFogl)

(více)

Recenze (8)

Empire odpad!

všechny recenze uživatele

Film běžel teprve deset minut a já už litoval, že jsem si sebou nevzal spací pytel....při dvacáté minutě jsem hledal v kapse diazepam.......o dalších pět minut později jsem měl pěnu u pusy a šlo to se mnou z kopce...... ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Co jsem to právě sakra viděl? Byl to dětský film? To nelze vyloučit. Byla to kravina? Jistě! Viděl jsem prvního Potkana 007 s mladšími členy mé rodiny, a musím říci, že se mi moc nelíbil. Ale tento film je tak blbý, až je dobrý. Parkrát jsem se zasmál, a myslím si, že kdybych to viděl jako mladší, tak bych se u toho bavil jak prase. Co jsou vlastně negativní věci z tohoto filmu? První zápor bych vytknul v rozpočtu tohoto filmu. Tento film by jsi zasloužil nějakou americkou produkci, s dražší kamerou, i herci. Prostě to jde jasně poznat, že to netočili američani. Druhá negativní věc je zacházení herců s potkany. Třeba ta špionážní scéna. Jak ten potkan chudák visel za to potkaní vodítko (takové to co připnete potkanovi kolem břicha). Ale u tohoto filmu se nedalo popřít to, že je pro děti naprosto perfektní. Takový průměr který neurazí, a ani nenadchne. ()

Reklama

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Pokračování norského filmu Potkan 007 se nese v příjemné tradici filmů pro děti. Zápletku staví na nekonečné fantazii dětí (a důchodců), zručně pracuje s dynamikou vyprávění i s šikovnými malými protagonisty. Máte-li děti (nebo potkany), nelze než doporučit. 60 % (Ondřej Novák, Ci 04/2008) ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama