Potkan 007 a UFO
Rodinný
Norsko, 2007, 72 min
Vibeke RingenHrají:
Miriam Sogn, Rut Tellefsen, Gard B. EidsvoldPlakáty
Pokračování norského dětského filmu POTKAN 007 nás zavede do domu s pečovatelskou službou, kam byla odvezena babička hlavního hrdiny. Potkan se svými kamarády brzy přijde na pravou identitu jedné ze sester - sestra je ve skutečnosti ufon, který zabíjí bezbranné seniory. Nastane tak boj o záchranu seniorů. "Potkan 007" se zařadil po bok dalších známých filmových myší, např. po bok Myšáka Stuarta Littlea a Ratatouilleho. (AdamFogl)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby Celosvetovo $1,458,731║(10.9.2010)
JohnPyro
odpad!už z názvu jsem měl pocit absolutního prázdna. maximálně pro děcka - a jen jedna projekce.(27.2.2009)
Empire
odpad!Film běžel teprve deset minut a já už litoval, že jsem si sebou nevzal spací pytel....při dvacáté minutě jsem hledal v kapse diazepam.......o dalších pět minut později jsem měl pěnu u pusy a šlo to se mnou z kopce......zrhuba po půl hodině jsem musel opustit sál, ačkoliv jsem kamarádce slíbil, že tam zůsatnu až do konce, ale zdravý je zdravý......Jsem překvapen, skandinávské filmy jsou většinou v drtivé většině velmi povedené...ale tohle je jakýsi výstřel do prázdna:)...(13.3.2009)
KryplXxX
Skvěle sem se bavil.(2.3.2009)
Survey
odpad!Už jenom název vypovídá o hrozné kvalitě filmu. Bohužel jsem měl to neštěstí tento film vidět a už od první minuty jsem pokukoval po hodinách kdy už to skončí. Hrůza.(1.3.2009)
vitek11
odpad!Nikdy jsem to neviděl. Už jen z názvu je vidět že to bude hovadina.(25.9.2011)
Premiere_*
- ProjectAliceodpad!