Reklama

Reklama

Česká RAPublika

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Česká RAPublika bude první dokument o české hiphopové scéně. Jako hlavní protagonisty zde uvidíme kapely Indy a Wich, PSH a Supercroo. Producent Martin Pošta prozrazuje, že "filmaři se snaží dostat na dřeň lidem co hiphop dělají". (salazar)

Videa (1)

Trailer

Recenze (340)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Hana Hegerová (miluje hyphy). ♥ Kvůli ní jako pomyslné třešničce (sic!) na dortu (viz: https://www.youtube.com/watch?v=TB4BKRFKilY) jsem do tohoto dokumentu šel, nakonec však bylo všechno jinak a já nelitoval ani jedné jediné minuty s tímto dokumentem strávené. S chlapci byla sranda, nadto šlo poznat, že v té hlavě něco mají (ne že bych o tom pochyboval, jelikož se kluci věnují hip-hopu... a hip-hop je pouze gesto mladického vzdoru a nerozvážnosti), zvlášť James Cole mě mile překvapil, bylo mi zkrátka cti být v jejich společnosti. Všechny hvězdičky světa schůzce na matrice za účelem změny jména (úřednici nemají smysl pro humor), "konfrontaci" s lingvistkou, "konfrontaci" s vážnou hudbou, výletu do Karviné, výletu do Jungmannova rodiště a samozřejmě setkání s Hanou Hegerovou. 80% ()

prsvl 

všechny recenze uživatele

Nevim no. Moc hezky se poslouchá Cole (kterej se mi jinak asi zamlouval nejvíc) a jeho řeči o tom jak je naše společnost hrozně konzumní a supermarketová a i to jak má Hugo Toxxx rád Hanu Hegerovou a jeho sen je rozšiřovat si vzdělání, ale když si člověk uvědomí jaká byla jejich dřívější image, kdy nadávali na všechno a všechny, a jak se chovají, oblíkají apod., ptá se sám sebe, jestli tohle neni jen další nová póza. Oriona mám rád, je to starej sympaťák, ale působí jako věčně nametenej a freestyle mu očividně nejde. Některý scény byly vysloveně nucený, některý celkem trapný a rozpačitý, jiný se na druhou stranu dost povedly. "Dokument" jako celek jako celek moc nepůsobí, spíš jak náhodně poskládaný scénky tří týpků. Škoda, že se nezabrousilo trochu do historie a do dalších postav týhle scény. Ve finále se tak jedná o takovej jinej "jackass" těhle třech postav a "nějakejch" jejich kamarádů. Přesto se mi to líbilo a bavil jsem se. ()

Reklama

666teen

všechny recenze uživatele

Já se tedy zdržím bodování, neb ten rap mám rád asi jako Pavel Vítek kundy. Ale toto? No toto! Jsem fakt hustej přednašeč, protože dokážu vytočit bábu na úřadě. Moji debilní rodiče mi dali debilní jméno a já se chci jmenovat Jeffrey Dahmer, protože to byl bytelnej gurmán a jel v hustejch jedech. Protivná úřada nechce! No to mi poser prsa! A jsem rebel jako kráva, což se projevuje tím, že si na férovku zapálím špeka v žižkovském parku s partičkou místních niggas. A navíc na hulváta přiznám, že budu tRAPlovat, dokud to posype.Věru pecka lajfstajl. Wow. Kde byl Řezník? Na jatkách? Porcoval Hegerovou? ()

Necron odpad!

všechny recenze uživatele

az vypluji tihle tupohlavi "rejpujici" idioti nad hladinu, aby se trochu nadechli, budou se za tuhle vec stydet do konce svych zivotu - aspon doufam. frajirci se sli nechat konfrontovat do ruznych prostredi, za ruznymi lidmi, aby si dokazali, jaci jsou borci. bohuzel se tim akorat zdiskreditovali v ocich siroke verejnosti. horsi uz to byt nemohlo - masirovani vlastniho ega nevyslo :-( ...priste uz doufam zadne nebude, aby se tolik nemrhalo casem a energii! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 6/10/// +zajímavá filmová zkušenost, hudba, texty -mohlo to být podle mě ještě nabitější/// Zajímavé, že to šlo do kin, víc by se to vyjímalo v TV na Čt jedničce, takže dle mého je to trochu přeceňované a zároveň to určitě neosloví každého. Ale pokud máte rádi tento hudební žánr a zmínění interpreti patří mezi vaše oblíbené, tak si tento film užijete. A čím méně o tomto hudebním žánru víte, tím více informací se dozvíte. A taky zjistíte že čeští rapeři jsou vlastně úplně normální kluci./// Celkem 76%/// ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek obdržel cenu pro nejlepší dokumentární film na soutěži Finále Plzeň 2009. (chelseaman22)
  • Filmový koncert se odehrává v pražském klubu Roxy. (chelseaman22)
  • Natáčelo se mimo jiné na nádraží v Karviné. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Související novinky

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

17.06.2012

Ve dnech od 29. června do 7. července se uskuteční již 47. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na nejvýznamnější filmové akci ve střední a východní Evropě budou mít diváci… (více)

Vítejte v KLDR! Zdarma!

Vítejte v KLDR! Zdarma!

05.10.2010

Provozovatelé portálu pro online distribuci dokumentárních a experimentálních filmů Docalliancefilms.cz nabízí od pondělí 4. října do následujícího pondělí 11. října zdarma k vidění film Vítejte v… (více)

Reklama

Reklama