Reklama

Reklama

Česká RAPublika

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Česká RAPublika bude první dokument o české hiphopové scéně. Jako hlavní protagonisty zde uvidíme kapely Indy a Wich, PSH a Supercroo. Producent Martin Pošta prozrazuje, že "filmaři se snaží dostat na dřeň lidem co hiphop dělají". (salazar)

Videa (1)

Trailer

Recenze (340)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ukázať svoju inteligenciu naplno, tak to je odvážne. Robiť si srandu zo svojho pôvodu a snaha premenovať sa na Huga Toxxxa a Jamesa Colea, to bol silný zážitok a pre psychológov a do diskusií určite vhodný, ja som si o nich urobil aspoň obraz, takisto ich vyjadrovaním a premýšľaním a vo veľmi veľa veciach sa nestotožňujem. U nás na Slovensku začali raperi v poslednej dobe robiť celkom slušnú hudbu s celkom rozumnými textami v porovnaní s USA, či Českou republikou, dúfam, že ten trend si zachovajú a nájdu správnu cestu. Toto však bolo šialené, ale ako dokument niekedy pôsobivé a zaujímavé. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Ivánku, kamaráde, viděls to? Co to je za klauni todle, ty vole? To mi ho teda vyndej! Tý vole, kucí vopálený, třískaj blbě pantem a myslej, že jako dělaj muziku nebo ňáký umění jako, rozumíš? Kdo na to má žaludek, ty vole, na todle? Ty vole, přece se tady z toho neposerem, ty krávo? Já říkám, že to stojí všechno za vyližprdel, Milane! Tak já myslim, že nevim, ale podle toho jak to vypadalo, ty draku, tak teda nevim! Takže jako nehodnotim - kdyby to byla vystřelená kulka, ty krávo, tak letí někam úplně vopačnym směrem do prdele, ty vole, a trefí tak leda nějakýho kluka vopálenýho, jestli mi teda rozumíš... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Následovníci Josefa Jungmanna, zachránce jazyka českého, jsou James Cole, Indy a Orion". Tento dokument jsem si pustil zejména z toho důvodu, abych se něco dozvěděl o těch "chytrejch mladejch klucích", kteří protestují proti konzumnímu způsobu života. Místo toho jsem viděl několik odrostlých puberťáků, kteří konzumním způsobem života nepochybně žijí, neboť se značkově oblékají a přiznávají touhu vydělávat hodně peněz. Můj názor na rap-hop to nezměnilo, prostě pořád mi připadá zbytečné nějaký mít a poslouchat ho taky nikdy nebudu. Tedy pokud se na něj nevrhne trio Gott, Eben a Hegerová, protože ti se k tomu alespoň postavili se snahou mě pobavit. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Tak po prví půlhodině jsem si řekla: " Trailer je už hodně dlouhý, kdy už to začne." Nemůžu říct, že by se mi tento poněkud trailerovsky vyhlížející, mnoho začínající, ale nedovysvětlující počin nějak zvlášť líbil, ale bavila jsem se. Jistý uživatel píše, že ti, co poslouchají/dělají rap odsuzují všechno ostatní. Soudím, že při scéně konfrontace DJů s komorním triem asi tak trochu chrupkal. Tam bylo dobře vidět, kdo koho odsuzuje a koho považuje za nejlepší. Na druhou stranu konfrontace s matrikářou byla hodně trapná. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Ano, jsou to pošahaný rapeři, který svým způsobem neví, kde mají styl a do huby si asi taky nevidí. Berou drogy a jsou děsně kůl. Ale přátelé, tohle je dokument a to dokumenty dělají, že ukazují pravou stránku lidí (teda vlastně ne, ale to už je jedno). To ovšem ukazují komplexnost celého filmu a nový náhled na celý rap a to nejen v Česku. Mě to bavilo, celou hodinu a půl jsem se těšila. Všichni tam měli své místo a jde vidět že až na Oriona nenasráno v hlavě, jen ty hodnoty byly vedlejší. Konečně opravdu dobře natočený dokument a výborným neprozkoumaným obsahem. Nejsem fanoušek rapu a bohužel ti fanoušci zdá se nepochopili, o co tom vlastně šlo. Tak tedy zewling a jdeme spát..;) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Filmový koncert se odehrává v pražském klubu Roxy. (chelseaman22)
  • Film byl uveden v soutěži Česká radost na MFDF Jihlava 2008. (chelseaman22)
  • Natáčelo se mimo jiné na nádraží v Karviné. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Související novinky

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

47. MFF Karlovy Vary se blíží!

17.06.2012

Ve dnech od 29. června do 7. července se uskuteční již 47. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na nejvýznamnější filmové akci ve střední a východní Evropě budou mít diváci… (více)

Vítejte v KLDR! Zdarma!

Vítejte v KLDR! Zdarma!

05.10.2010

Provozovatelé portálu pro online distribuci dokumentárních a experimentálních filmů Docalliancefilms.cz nabízí od pondělí 4. října do následujícího pondělí 11. října zdarma k vidění film Vítejte v… (více)

Reklama

Reklama