Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá televizní reportérka Angela (Jennifer Carpenter) se svým kameramanem natáčí noční pořad o hasičích, a když zazní poplach, dvojice spolu s nimi vyjíždí na místo, odkud přišlo volání pomoc. Hrůzu, jež tam na ně čeká, však nikdo nemohl předvídat…  Když se televizní reportérka Angela Vidalová (Jennifer Carpenter) a její kameraman vydají natočit akci odvážného týmu hasičů v Los Angeles, nikdy by je nenapadlo, že první noční volání o pomoc může být i poslední. Právě díky němu se ocitají v pasti obytného komplexu, který je bez varování zapečetěn a neprodyšně uzavřen. Je vyhlášena karanténa, telefony, internet, televize i mobilní telefony přestanou fungovat a zachránce bez možnosti úniku obklopí vystrašení obyvatelé budovy, kteří jsou zřejmě infikováni jakýmsi smrtelným mutujícím virem. Co se za zdmi budovy dělo dál, je známo jen díky později nalezenému natočenému materiálu... Karanténa je americký remake úspěšného španělského hororu, který měl premiéru v listopadu 2007. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (469)

Terva 

všechny recenze uživatele

Na stanici máme hodně různých hadic a tohle je Griffinova hadice, povídá jeden z hasičů, kteří mají za úkol doprovázet komentátorku a jejího kameramana na svých výjezdech. Film je tudíž točen "roztřesenou" kamerou a já tento druh filmů nemám moc v oblibě. Tak chvilku počkám a uvidím, co z toho vyleze. Tak po půl hodině už mně bolí hlava, kamera se neustále klepe, rozostřuje, skáče, "čumí do blba", dialog je ubohej a nudnej, hudba žádná. Jsem rozmazlený, chci od filmu víc!!!! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $31,691,811Tržby Celosvetovo $41,319,906Tržby za predaj DVD v USA $13,183,807 //počet predaných kusov 686,387║ Tento remake Španielskeho horroru [Rec] , kopíruje samozrejme všetko rad radom ale je to bez kúska hútnej atmosféry, celé to vyznie hrané, pozor hrané! ako z amatérskeho naivného divadla, takže autentickosť nulová a roztrasená digitálna kamera tu je tiež v pase, skoro nič tu nefunguje na rozdiel od originálu, veľké sklamanie, ktoré každou minútou narastá len na otravnosti. /20%/ ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Najrýchlejší remake, rýchlokvaška QUARANTINE prehráva s vyšperkovanosťou [REC]u. Vierohodnosť autenticity je úbohá, čomu nepomáhajú ani známi herci ktorí to proste hrajú, výnimkou je jedine Rade Šerbedžija. Remake nič nové neprináša ale čo je smutné ani sa mu nevyrovná, ani tempom, ani atmosférou a posledným klincom do rakvy je jeho okamžité zrealizovanie, pričom [REC] a adrenalínový pocit z jeho sledovania mám ešte čerstvo v pamäti, čo sa mi pri QUARANTINE ani zďaleka nestalo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

I po letech si původní Rec docela pamatuju a to zejména kvůli nepříjemné uřvanosti a nervydrásajícímu tempu. A musím říct, že Quarantine je docela povedený remake, který sice není ani zdaleka tak děsivý, ale neobyčejnou dravost si přeci jen zachovává. Dobrá režie, slušné herecké výkony, místy nefalšovaný děs, ale že to na mě působilo skoro jako 1:1 remake, tak se samozřejmě nelze zbavit pocitu jisté nadbytečnosti. Originál je o cosi lepší, ale imo zase ne až tak výrazně. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Keď niekto rozpráva ten istý vtip druhý raz, tak sa väčšinou ľudia smejú už len zo slušnosti. To platí aj v prípade tejto prerábky. Budem sa opakovať, ale neodpustím si kritiku ku kamere, ktorá tretinu filmu sníma steny, tmu a rozmazané "akčné" zábery na nohy a nakoniec to celé vyzerá akoby videoamatér točil dedinskú svadbu po polnoci. Moc to u mňa na atmosfére nepridalo, len ma z takéhoto štýlu bolia oči. Celkovo ale chválim príjemnú atmosféru strachu, ktorú som naposledy zažil pri hraní "Condemned". ()

Galerie (39)

Zajímavosti (11)

  • Všechny symptomy ve filmu jsou příznaky vztekliny. (KucC)

Reklama

Reklama