Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (633)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nadupaný animák!! Svěží, pohotový, ironický a plný akce! Bolt je vážně roztomilý a ani samoúčelný závěr to tolik nepokazil, jak bývá u Disneyovek zvykem. Nemá to možná taková kouzlo jako Pixarovky, ale svým vytříbeným a sarkastickým humorem všechno dohání. Skvěle nadabováno a New Yorský holub mi hlasem silně připomínal Al Pacina. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašně nedotažený, povrchní a líbivý animák, který navnadí na bondovskou akci a znalecké citace akčních velkofilmů, aby nadále nechal plácat psa v i na dětské poměry značně pitomém a do jisté míry nelogickém balastu. Vše navíc ubíjí krajně nevyrovnaný vizuál, z něhož vyloženě trčí "low poly" objekty (auta, lidé a vlastně i některá zvířata, nebo podivně renderované prostředí). Bolt vypadá na obrázcích paradoxně lépe, než v pohybu. A ani to nemá pořádné finále. Jediným skutečným kladem je totálně hláškující křeček a fakt, že to odsýpá a nestihne to vyloženě nudit... V konkurenci snímků od Pixaru nebo Dreamworks každopádně neobstojí jak dějově, tak technicky a to i v porovnání s výrazně staršími snímky... ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Bolta jsem podceňoval, což byla chyba. Je sice pravda, že koncept je naprosto opotřebovaný, morální poučení očividné a celkově se z příběhu nic nového nedozvíte, ale já osobně si ho užil snad i víc než takové Vzhůru do oblak či Wall-eho. Nehraje si totiž navíc než je a dává nám jen a jen devadesát minut příjemné a nenáročné zábavy plné příjemných vtipů a hrdinů. Je to perfektní film na večer pro každého. A když ho tak berete, nemůže zklamat. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak už i já jsem konečně uzřel tento novější animák od Disneyho o jednom pejskovi, který je hollywoodskou hvězdou a nedopatřením se dostane z Hollywoodu na druhý konec Ameriky, aby pak putoval společně s kočkou Mickou a křečkem Bivojem zpátky za svou paničkou. Tato animovaná road movie je ale vpravdě docela vydařená, to nelze vůbec popřít. Navíc pokud máte domácí zvířata a obzvláště pejsky rádi stejně jako já, tak nepochybně budete z tohoto filmu nadšení. Ano nadšení se dostavilo, ale dojatý jsem příliš nebyl a nějaké hluboké emoce ze mě tenhle snímek taky nedostal. Po skončení filmu zůstal jen nenucený úsměv na tváři a příjemný pocit z úžasného a pohodového filmu. Ale pocity, které jsem zažíval například u filmů VALL-I nebo Ratatouille zůstaly skryty někde uvnitř a nedostavily se, což pro mě jasně značí, že Bolt prostě na tyto dva animáky vůbec nemá, takže mu nemohu udělit maximální hodnocení. Ale přesto jsem viděl nadprůměrný film, který se mi líbil, u kterého jsem se místy i pobavil a který mě přivedl na příjemné myšlenky. Rozhodně to nebyl promarněný sobotní večer, a navíc song k tomuto filmu se mi velmi líbil, což mám na animácích od Disneyho rád, že vždycky každá písnička z těchto filmá je pohodová, melodická a krásně se poslouchá. Takže po zralé úvaze uděluji čtyři hvězdičky. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut je úžasnejch, pak se rozjede zápletka a s tim jsem se musel chvíli srovnávat.. Je to docela zábava a ačkoliv je tu pár povedenejch scén, tak mě to moc nevzalo. Celá premisa filmu je prostě divná a vrchol ilogična je moment, kdy na scénu vstoupí Bolt číslo 2.. To už nic nedává smysl. No ale děti (kterým jsou logické chyby ukradené) si k mému hodnocení můžou klidně přidat hvězdičku i dvě. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • V severoamerických kinech utržila animovaný hit 114,1 milionu dolarů, součet tržeb celosvětových pak byl 310 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 150 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama