Reklama

Reklama

Rychlí a zběsilí

  • USA Fast & Furious (více)
Trailer 1

Dominic Toretto je stále v čele gangu pirátů silnic. Jenže cítí, že bude brzo dopaden, a tak chce zmizet, aby neohrozil lidi ve svém okolí, především svou lásku Letty. Tajně utíká do Dominikánské republiky, aby se tam schoval. Letty se nechce smířit s tím, že ho nikdy neuvidí, a tak se spojí se starým známým Brianem O' Connerem, který se s kolegy snaží dopadnout drogový kartel vedený Antoniem Bragou. Pokud mu Letty pomůže dopadnout Bragu, tak bude Dom osvobozen. Letty nabídku přijímá. Když se Dominic dozví o smrti Letty, vrátí se do Los Angeles hledat jejího vraha. Oba bývalí kamarádi se musí utkat s drogovým bossem Bragou. Sejdou se na startu nelegálního závodu, jehož vítězové získají pochybné právo stát se členy gangu a pracovat pro něj jako námezdní jezdci... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (904)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nechápu nízké hodnocení tohoto filmu. Rychlí a zběsilí je suveréně nejlepší díl celé série a i když někdo může mít při sledování pocit, že Cobra 11 je realistický dokument, tak já jsem šel do kina s tím, že se jdu pobavit a to mi tenhle film nabídl vrchovatě. Návrat Vina Diesela, Paula Walkera a Michelle Rodriguez byl skvělý tah a hlavně díky nim se podařilo této sérii vrátit důstojnou úroveň.......Velmi slušné čtyři hvězdičky..... ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Jestli něco nechápu, tak je to podprůměrné hodnocení většiny z Vás.... Jak tu můžete psát něco o chabé myšlence tohoto filmu ? Nezlobte se na mě, ale jestli si šli pustit Fast & Furious s tím, že prožijete kdovíjaké drama, či nejpromyšlenější příběh všech dob, tak jste kapánek padlí na hlavu :). Každý přece ví, že je tahle série hlavně o nadupaných autech, sexy roštěnkách a pořádné akci, čehož nám Justin Lin naservíroval požehnaně a troufám si říct, že tomu nechyběl ani slušný příběh (čemuž se dá po předchozích dílech jen těžko uvěřit). Vidět herce jako je Vin Diesel a Paul Walker zase pohromadě, bylo příjemné a já si odregování u rychlých a zběsilých náramně užíval.... Jednoznačně nejlepší díl série... 80%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nějak jsem si představoval dvojku. A jsem rád, že jsem se tohodle dílu po dvou zbytečných dílech (i když dvojka ještě trochu ušla) dočkal. Příběh sice pořád trochu drhne, ale to u podobnýho filmu vůbec nevadí. Má to tempo, rychlý káry, docela solidní soundtrack a sympatický herce zpět v akci. Vin Diesel dokazuje, že pořád umí bejt děsně cool. Paul Walker je pořád sympaťák a Jordaně Brewster to pořád velmi sluší. I ten záporák byl v rámci žánru solidní. Justin Lin se po tragický trojce překvapivě vzchopil a předvedl solidní řemeslo. Honičky jsou sice chvílema trochu nepřehledný,ale jinak to má celý pevně v rukou. Velmi dobrej popcorn za začátek sezóny a doufám, že to Dieselovi i Walkerovi opět aspoň na pár let nakopne kariéru.70% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Už jsem na to asi starej, ale sledovat hodinu a půl zasmušilé pohledy Vina Diesela a celé to srdceryvné setkání po letech mi jako moc velká zábava nepřišlo. Je sice fajn, že Lin umí cool vizuály, jenže se z toho vytratila veškerá lehkost, protože ze sebe všichni musejí sypat ty "upřímné monology" plné životních pravd. Akční scény jsou možná zběsilé, ale až na solidní úvod nikterak adrenalinové, vedlejší postavy nevyužité či úplně zbytečné (účel blonďáka mě míjí) a když se začne kácet les, přestanete chápat a často i vidět (proč tunely?). Mladí pánové budou samozřejmě jásat nad nekončícím zástupem kroutících se zadečků a faktem, že se tu holky oblézají zásadně ve trojicích, ale to na dobrý film vážně nestačí. 4/10 P.S. Snažil jsem se hodně, ale doteď mi pěkná řádka věcí nedává smysl. Proč třeba nikdo Diesela nehledal v garáži jeho sestry? Já bych se tam podíval nejdřív :) ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Protyp filmu, ke kterému musíte přistupovat s prázdnou hlavou. Tu já měl. I tepláky a vytahaný triko. A taky perfektně vytvarovaný kouty, jelikož při každé srážce jsem si chytal za hlavu. Každý škrábanec jsem prožíval, jako by se jednalo o moje auto, což nebylo. Ale asi jsem v tomhle směru až moc velkej cíťa, když obrečim i auto, který není moje :D Vin Diesel je machr a potřeboval by pořádnej film, aby se dostal někam výš, protože on na to má. A i když si teď zpětně přemílám R&Z, mám z toho dobrej pocit. A není to jen tím, že z úvodní scény jsem byl v sedmém nebi.... ()

Galerie (87)

Zajímavosti (32)

Související novinky

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

24.09.2009

Dvakrát fantasy, pokaždé jinak. A podle jmen režisérů i v různorodé kvalitě. Bryan Singer v poslední době zvažoval několik zajímavých projektů, nakonec ale podepsal smlouvu na fantasy Jack the Giant… (více)

Vin Diesel a rychlá kola

Vin Diesel a rychlá kola

10.05.2009

Ne, tohle není novinka o pátém pokračování série Fast & Furious (ačkoli scénárista Chris Morgan už byl studiem Universal oficiálně pověřen napsáním dalšího dílu a umístěním děje do Brazílie).… (více)

Rorschach z Elm Street

Rorschach z Elm Street

06.04.2009

Přes 100 miliónů dolarů na celosvětových tržbách, to je víkendové skóre Rychlých a zběsilých. Znamená to snad, že duben se pozvolna stává součástí letní blockbusterové sezóny? Možná. Zhruba za rok,… (více)

Čtyřky útočí

Čtyřky útočí

17.03.2009

Ať už vás napadlo cokoli, následující řádky jsou samozřejmě o možných pokračováních úspěšných trilogií. Matt Damon potvrdil, že se s Paulem Greengrassem opravdu chystají na dalšího Bournea, ale že… (více)

Reklama

Reklama