Reklama

Reklama

Rychlí a zběsilí

  • USA Fast & Furious (více)
Trailer 1

Dominic Toretto je stále v čele gangu pirátů silnic. Jenže cítí, že bude brzo dopaden, a tak chce zmizet, aby neohrozil lidi ve svém okolí, především svou lásku Letty. Tajně utíká do Dominikánské republiky, aby se tam schoval. Letty se nechce smířit s tím, že ho nikdy neuvidí, a tak se spojí se starým známým Brianem O' Connerem, který se s kolegy snaží dopadnout drogový kartel vedený Antoniem Bragou. Pokud mu Letty pomůže dopadnout Bragu, tak bude Dom osvobozen. Letty nabídku přijímá. Když se Dominic dozví o smrti Letty, vrátí se do Los Angeles hledat jejího vraha. Oba bývalí kamarádi se musí utkat s drogovým bossem Bragou. Sejdou se na startu nelegálního závodu, jehož vítězové získají pochybné právo stát se členy gangu a pracovat pro něj jako námezdní jezdci... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (904)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na všechny ty nespravedlivé dvou a tříhvězdičkové komentáře okolních uživatelů, kteří si asi připadají strašně důležití, že dokážou sestřelit i takle nabušenou pecku. Rychlí a zběsilí jsou totiž překvapivě nekompromisní a správně naleštěný akční nářez, možná v trošku slabším CGI balení, ale za to s neuvěřitelně charismatickou a výborně sladěnou ústřední hereckou dvojkou a scénářem bez hluchých míst. Justin Lin to tentokrát pěkně rozjel a nechal v peletonu daleko za sebou dokonce i pro mnohé kultovní jedničku. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Protyp filmu, ke kterému musíte přistupovat s prázdnou hlavou. Tu já měl. I tepláky a vytahaný triko. A taky perfektně vytvarovaný kouty, jelikož při každé srážce jsem si chytal za hlavu. Každý škrábanec jsem prožíval, jako by se jednalo o moje auto, což nebylo. Ale asi jsem v tomhle směru až moc velkej cíťa, když obrečim i auto, který není moje :D Vin Diesel je machr a potřeboval by pořádnej film, aby se dostal někam výš, protože on na to má. A i když si teď zpětně přemílám R&Z, mám z toho dobrej pocit. A není to jen tím, že z úvodní scény jsem byl v sedmém nebi.... ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Ikeď posledný Fast and Furious nieje už tak celkom o autách, je to predovšetkým taký klasický akčňák, je to len dobre. Séria naberala už poriadne brakovitý tvar a toto pokračovanie ju nielen dostojne ukončuje, ale aj poteší fanúškov prvého filmu, keďže sa vrátila prakticky kompletná herecká zostava. Žiaden akčný klenot, to nie, ale skor také milé prekvapenie. (7/10) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Dome, ta cesta je sebevražda!….. Auta, ženy, zpěv. Naštěstí místo něj je tu solidní soundtrack. Kriminálka vyplněná akcí, která nenudí. Stále se něco děje a to nejen na silnici. Ale zvuk motoru a vůně benzínu filmu sedí nejvíc. Akční věci jsou trochu ,,přitažený za pačesy“, ale naštěstí tvůrci nesklouzli ke stupiditám typu Crank 2 nebo Kurýr 2. Faktem však je, že výraznější stopu ve mně nezanechá. To ale asi nečekají ani tvůrci. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ ** ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Burritos, fajitas a děsně svraštělá kůže mezi Dieselovo obočím (!!!) Já se klidně vsadim, že svýho času pařil Justin Lin legendární Need for Speed II a určitě jezdil s Lotusem. Ten měl sice nahovno výkon, ale vypadal dobře a s McLarenem stejně jezdili jen srabi. Ať je to jak chce, tak čtvrtí Fast & Furious letmo resuscitují celou sérii, kterou už sám Lin a jeho kolega John Singleton úspěšně domrdali. Chci říct, Cohenova původní The Fast and the Furious byla naivně nadupaná záležitost, která se už za pár let stačila stát (světe div se) žánrovou klasikou a ty dva rozvary po tom, tam už se vlastně jen těžilo z názvu. Možná i proto se čtverka vrací časově před trojku, ze který mam ještě teď zauzlovanej dvanácterník. Rychlí a zběsilí mají pitomý příběh, oblíbený postavičky, hip-hop v kufru ale taky slušný drive, takže minimálně jako předzvěst věcí budoucích fungují obstojně, svižně. Něco jako předkrm k chilli con carne - po kterým buď taky zrychlíte nebo z toho bude docela pikantní zážitek. Vaya con dios [final rate: 55%] ()

Galerie (87)

Zajímavosti (32)

  • V scéne, kedy Dominik (Vin Diesel) prichádza na stretnutie do podniku pred prvou akciou plánovaného prevozu, hrá skladba od rapera Pitbulla s názvom "Krazy". (Patrik200s)
  • Podľa záznamov FBI, spojka do Bragovho (Robert Miano) kartelu, David Park (Ron Yuan) jazdí v Nissane 240SX. Vo filme ale Davida vidíme v Nissane Silvia S15. (Real Tom Hardy)
  • Natáčelo se od 20. února do 13. června 2008 v Kalifornii (USA), Mexiku, Panamě a v Dominikánské republice. (Varan)

Související novinky

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

24.09.2009

Dvakrát fantasy, pokaždé jinak. A podle jmen režisérů i v různorodé kvalitě. Bryan Singer v poslední době zvažoval několik zajímavých projektů, nakonec ale podepsal smlouvu na fantasy Jack the Giant… (více)

Vin Diesel a rychlá kola

Vin Diesel a rychlá kola

10.05.2009

Ne, tohle není novinka o pátém pokračování série Fast & Furious (ačkoli scénárista Chris Morgan už byl studiem Universal oficiálně pověřen napsáním dalšího dílu a umístěním děje do Brazílie).… (více)

Rorschach z Elm Street

Rorschach z Elm Street

06.04.2009

Přes 100 miliónů dolarů na celosvětových tržbách, to je víkendové skóre Rychlých a zběsilých. Znamená to snad, že duben se pozvolna stává součástí letní blockbusterové sezóny? Možná. Zhruba za rok,… (více)

Čtyřky útočí

Čtyřky útočí

17.03.2009

Ať už vás napadlo cokoli, následující řádky jsou samozřejmě o možných pokračováních úspěšných trilogií. Matt Damon potvrdil, že se s Paulem Greengrassem opravdu chystají na dalšího Bournea, ale že… (více)

Reklama

Reklama