Reklama

Reklama

Vědec Rick Marshall se proslavil televizní debatou s ostříleným moderátorem Mattem Lauerem, ve které byl totálně zesměšněn před celým vědeckým i nevědeckým světem. Jeho bývalá studentka a obdivovatelka Holly mu říká, že pro ni byl vždy vzorem a že jeho kontroverzní teorie kombinující časoprostor a paleontologii ji inspirovala k tomu, že studuje paleontologii. Ukáže mu i zkamenělinu, na které dr. Marshall pozná svůj zapalovač, který byl zašlápnutý dinosauří tlapou. Má také náhrdelník s křišťálovým jehlanem, který vylučuje silnou energii trachyonu. Holly doktora přesvědčí, aby dokončil svůj trachyonový zesilovač a aby spolu zašli do jeskyně, kde fosilie našla. Když tam přijdou, trachyonový zesilovač se aktivuje a způsobí, že se oba i s jeskynním průvodcem dostanou do vodního víru a poté se ocitnou v úplně jiném časoprostoru. Seznámí se tam s opičím mužem, který jim v novém světě pomáhá přežít. Podaří se trojici najít stroj času, který je dokáže vrátit do současnosti? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (340)

teutates 

všechny recenze uživatele

Ak sa na to dívam Ferrell - ovými očami tak je to super pecka, bomba :) Ak sa na to pozriem mojím "kritickým" okom... no bola to totálna pi*ovina, ale veď nič iné som ani nečakal :) Nebudem klamať, páčilo sa mi to a ozaj som sa párkrát zasmial. Našiel som si tuna svoje :D 6/10 + Anna Friel oveľa "rajcovnejšie" ako v Bathory :). Ferrell je člen, teším sa na jeho ďalší počin. Dobrá rada na koniec, uvoľnite sa prosím... ()

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Škoda že se zde nehraje i na půlky hvězdiček, jinak bych dal 3 hvězdičky a k tomu ještě tu půlčičku. Tento film je tak hloupý a plný ztřeštěných nápadů, že je vlastně perfektní a na komedii dostatečně vtipný. W. Ferrell je jako vždy perfektní, a role mrzutého vědce mu sluší více než třeba role benga. Ferrellův smysl se dost schoduje s tím mím takže to bylo docela jednoduché rozhodování, jestli si tento film pustím nebo ne. Na závěr film doporučiju všem, kteří se nudí, nechtějí v daném čase přemýšlet a nevědí co si pustit. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Eržabet Báthory sa stratila. Zrejme slabší scenár ju výkonnostne poslal kdesi za herný prejav T-Rexa a Ferrel a EmsíBride tiež mali čo robiť, aby neprepadli cez sito priemernosti. Neviem, či to má fungovať ako rodinná zábava, pretože malých divákov môže z toľkých narážok na sex rozbolieť hlava a veľkých divákov môže z niektorých zle načasovaných a silených gagov rozbolieť hlava ešte viac. Zato však do Cher si kopli nádherne, to musím akceptovať. 50 Sleestakov. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zcela netradiční dobrodružný film s nádechem parodie a s exhibujicím Willem Ferrellem v hlavní roli. Je třeba si uvědomit, že Ferrell je velmi excentrický komik a podle toho tento film vypadá. Ferrell hraje paleontologa, který spolu se sexy doktorkou věd Annou Friel (nápadně připomínala Laru Croft) a tak trochu "loserským" Danny McBridem náhodně objeví svět v časoprostoru, kde se protíná minulost, současnost a budoucnost, neboli Zemi ztracených obývanou pravěkými ještěry, podivnými opičími lidmi a nepřátelskými Sleesteaky. Nebyl by to Ferrell, kdyby se stokrát za film nepředvedl, nezahláškoval a "nepropašoval" sem svůj typický "odpadní" humor (v jedné scéně se v rámci maskování polije a napije se dinosauří moči) s originálními hláškami, které dovede jen on. Film je prošpikován kvalitním množstvím triků a divák si dosytosti užije žravého Tyranosaura nebo třeba čerstvě vylíhlých Pterodaktylů. Nechybí nápaditost, gagy hrubšího zrna, a proto tenhle film moc není pro menší diváky. Prostě je to tak trochu "ujetý" dobrodružný film, který mě dost bavil a nudu zažene velmi spolehlivě. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $49,438,370Tržby Celosvetovo $69,548,641Tržby za predaj DVD v USA $18,953,806 //počet predaných kusov 1,220,061║ Dobre spracované dobrodružné prostredie plné slušne urobených počítačových trikov a tvorov a tak neskutočne ale neskutočne blbý dej, fakt hrôza a ešte ten humusársky humor, no fuj. Anna Friel kočka, Will Ferrell prvotriedna otravnosť, celkovo zbytočne utopené peniaze. /25%/ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Původní rating byl R, ale po sestřihu se film dočkal mírnějšího PG-13. (HellFire)
  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)

Související novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (více)

Reklama

Reklama