Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sex, trucky a rock´n ´roll
Kalle je bezohledný venkovan, který se vrací domů z Ameriky, v níž zbohatnul díky svému produktu Lick-a-Baum. Teď má jen jediný cíl – dát se dohromady se svou láskou z dětství Trine. Do jeho plánu ale nezapadá neurotický Trinin přítel Christer. Kalle je z něj nepříčetný, a snaží se za každou cenu budoucí svatbu překazit a odstavit Christera na druhou kolej. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Od tohohle jsem podle traileru čekal o něco víc, pravda trailer je styl ala parodie na prcičky, ale i tak mě trailer pobavil, ale bohužel scény přitažené za vlasy nejsou moc dobré, a to nemluvím o některých příšerných klišé, ale pár scén(otec učící syna s pannou) jsou srandovní, ale bhoužel to na nadprůměr nestačí. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Docela svižná komedie, trošku na způsob našich "Samotářů", kde je pár dobrých vtípků, pár průměrných a také několik trapných. Problém je s tím, že budete asi fandit spíš padouchovi, protože ten "hodný" hrdina je slušně řečeno "pěkný jelito". Celkově vzato jde o jednoduchou komedii na jedno shlédnutí, ze které si ale určitě budete pamatovat minimálně olizovací stromečky do auta. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Vtipná, svěží a originální komedie z Norska, aneb další příjemný a kvalitní filmový zážitek ze severu. Tahle komedie nabízí velmi zajímavý návod, jak získat holku, kterou milujete, ale chodí s ní váš kamarád. Ale pozor na všechny důsledky, které z toho mohou vzniknout. Dějově je příběh velice dobre promyšlený, má to zajímavý nápad a velice vtipný děj. Např. otec, který dává s nafukovací pannou synovi i před jeho kamarády instruktáž, jak předčasně nevyvrcholit a jakými způsoby lze uspokojit partnerku, to je naprosto šílená, ale vtipná scénka. A takto vtipných scének je zde rozhodně vícero. Prostě tohle je komedie, která pobaví, určitě i zaujme, a která se možná stane pro některé diváky i nezapomenutelnou. Navíc herecké výkony hlavních představitelů jsou naprosto v pohodě, všichni hrají přirozeně, a tak to má být. A pozitivem je i celková stopáž filmu, která trvá necelých 80 minut, a díky tomu film nemá šanci začít nudit, protože se vše utne včas. Zkrátka taková milá malá nenápadná, ale o to více originální a vtipná norská komedie. Na maximální hodnocení to bohužel není, ale i čtyři hvězdičky určitě potěší. ()

gocatgo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě jedním z největších překvapení. Většinou totiž když si koupím film o kterém nevím zhola nic, stojí to za prd. Jenže tady jsem se šeredně spletl a film mi neskutečným způsobem padnul do noty, a to hned z několika důvodů. a) Norsko a sníh, b) rocknroll všude a vždy, odkazy na Cramps, Elvise, no prostě pecka c) soundtrack plný skvělého rockabilly d) skvěle zahrané hlavní postavy a překvapivě dobrá kamera e) několik výborných vtipů (zvoníci, sprej, trapas v sushi restauraci atd). No prostě film kterej můžu vidět pořád dokola i díky parádní stopáži. ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

Komedie, jejímž ústředním motivem je získat kamarádovu holku a jejíž kostra je pěkně ohraná (kdo by to byl čekal). Štvou mě dvě věci, resp. dvě scény: 1) opravdu je nutné dávat do tohoto typu komedií vždy zvracení? 2) a co ta pošahaná scéna se sprejem? Ale najdou se zde i příjemné a pár vtipných okamžiků. Ovšem od norské komedie bych čekal něco víc než obyčejnou komedii, která se dost podobá americké produkci. Hodnocení mezi 1* - 2* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama