Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sex, trucky a rock´n ´roll
Kalle je bezohledný venkovan, který se vrací domů z Ameriky, v níž zbohatnul díky svému produktu Lick-a-Baum. Teď má jen jediný cíl – dát se dohromady se svou láskou z dětství Trine. Do jeho plánu ale nezapadá neurotický Trinin přítel Christer. Kalle je z něj nepříčetný, a snaží se za každou cenu budoucí svatbu překazit a odstavit Christera na druhou kolej. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Master19 

všechny recenze uživatele

Docela svižná komedie, trošku na způsob našich "Samotářů", kde je pár dobrých vtípků, pár průměrných a také několik trapných. Problém je s tím, že budete asi fandit spíš padouchovi, protože ten "hodný" hrdina je slušně řečeno "pěkný jelito". Celkově vzato jde o jednoduchou komedii na jedno shlédnutí, ze které si ale určitě budete pamatovat minimálně olizovací stromečky do auta. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Od tohohle jsem podle traileru čekal o něco víc, pravda trailer je styl ala parodie na prcičky, ale i tak mě trailer pobavil, ale bohužel scény přitažené za vlasy nejsou moc dobré, a to nemluvím o některých příšerných klišé, ale pár scén(otec učící syna s pannou) jsou srandovní, ale bhoužel to na nadprůměr nestačí. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Vtipná, svěží a originální komedie z Norska, aneb další příjemný a kvalitní filmový zážitek ze severu. Tahle komedie nabízí velmi zajímavý návod, jak získat holku, kterou milujete, ale chodí s ní váš kamarád. Ale pozor na všechny důsledky, které z toho mohou vzniknout. Dějově je příběh velice dobre promyšlený, má to zajímavý nápad a velice vtipný děj. Např. otec, který dává s nafukovací pannou synovi i před jeho kamarády instruktáž, jak předčasně nevyvrcholit a jakými způsoby lze uspokojit partnerku, to je naprosto šílená, ale vtipná scénka. A takto vtipných scének je zde rozhodně vícero. Prostě tohle je komedie, která pobaví, určitě i zaujme, a která se možná stane pro některé diváky i nezapomenutelnou. Navíc herecké výkony hlavních představitelů jsou naprosto v pohodě, všichni hrají přirozeně, a tak to má být. A pozitivem je i celková stopáž filmu, která trvá necelých 80 minut, a díky tomu film nemá šanci začít nudit, protože se vše utne včas. Zkrátka taková milá malá nenápadná, ale o to více originální a vtipná norská komedie. Na maximální hodnocení to bohužel není, ale i čtyři hvězdičky určitě potěší. ()

Burrows 

všechny recenze uživatele

Komedie, jejímž ústředním motivem je získat kamarádovu holku a jejíž kostra je pěkně ohraná (kdo by to byl čekal). Štvou mě dvě věci, resp. dvě scény: 1) opravdu je nutné dávat do tohoto typu komedií vždy zvracení? 2) a co ta pošahaná scéna se sprejem? Ale najdou se zde i příjemné a pár vtipných okamžiků. Ovšem od norské komedie bych čekal něco víc než obyčejnou komedii, která se dost podobá americké produkci. Hodnocení mezi 1* - 2* ()

gocatgo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl pro mě jedním z největších překvapení. Většinou totiž když si koupím film o kterém nevím zhola nic, stojí to za prd. Jenže tady jsem se šeredně spletl a film mi neskutečným způsobem padnul do noty, a to hned z několika důvodů. a) Norsko a sníh, b) rocknroll všude a vždy, odkazy na Cramps, Elvise, no prostě pecka c) soundtrack plný skvělého rockabilly d) skvěle zahrané hlavní postavy a překvapivě dobrá kamera e) několik výborných vtipů (zvoníci, sprej, trapas v sushi restauraci atd). No prostě film kterej můžu vidět pořád dokola i díky parádní stopáži. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama