Rozpočet $15miliónovTržby USA $6,380,019Tržby Celosvetovo $6,518,000(28.1.2010)

• Flipper

Ok zmaturujem a čo teraz? - Tomu sa venuje prvá polovica filmu. Druhá polovica pojednáva akúsi nemastnú neslanú love story zmiešanú s rodinnými hodnotami hlavnej hrdinky Alexis Bledel. Pritom musíme znášať trhlú rodinku na čele z otcom, ktorého som mal chuť poriadne prefackať, nech sa spamätá (a nielen preto, že zrazil mačku). Pár pokusov o čierno-humorný frk len mierne nadvihlo môj úsmev a posledných 20 minút (vyslovene o ničom) som už len vytrpel. A hádajte prečo som si túto rom-comedy pozrel? Jasné že kvôli Alexis, ktorú ešte vždy beriem ako Rori Gilmore a ešte ma herecky nepresvedčila (dokonca ani postavou v Sin City), že má aj na iné roly. Kto by však nedal najmenej 2 hviezdy za jej modré oči. PS: žeby šošovky? Lebo sú stále viac modré...(7.1.2010)

Jo holka, vím, jaké to je po maturitě shánět práci :o) Dlouhou část filmu jsem si připadala, že se scénárista nechal inspirovat mou situací. K tomu tedy přidal nějakou romantickou zápletku a šílenou rodinu. Příběh, který (jak je známo) nemá silnou myšlenku, situace a dialogy předvídatelné, herecké výkony průměrné (lepší nejsou zapotřebí) to celé doplněné o účinný humor (krabice od pizzy, rakev, bugina). Nic nového, ale to přeci nevadí, že? :o)(16.6.2010)

• burina

S prvou polovicou filmu sa viem celkom stotožniť(rovnaká situácia), ale tá druhá je tak zúfalo nudná, fádna, nezaujímavá. Hlavne dvojke sa ani fandiť nedá, nevyvolá vo vás žiadne emócie, pri záverečnej scéne sa vám nerozbúši srdce. Nič.(2.6.2011)

• teutates

Vyzdvihnem snaď len krásu a nevinnosť v očiach Alexis Bledel... slabé 3-4/10 inak autentické správanie ako v Gilmore Girls...(23.1.2010)

Stupidní komedie s krásnou Alexis Bledel. Post Grad je od začátku krásně nalajnovaný snímek a vše dopadne jak má. I přes stupiditu scénáře jsem se skvělé bavil.(7.2.2010)

• bouncer

Nepříliš zábavné a málo přesvědčivé.(27.1.2010)

Pekná Alexis Bledel konečne niekde zahviedzil ako hlavná postava..jej debut sa úprimne vydaril cekom dobre...absolútne nezáväzná zábava, schéma je u týchto filmov takmer identická..ale tu je Michael "Batman" Keaton...nápad s truhlou na preteky bol originálny..celkovo je to zábavná oddychová romantická komédia(7.1.2010)

Film Absolventka je příjemná a neškodná jednohubka. Jde o standartní americkou komedii, jejíž příběh je každému jasný v podstatě ihned, ale od snímků sobě podobným se liší dvěma faktory - lehkostí a Alexis Bledel. Nenucenost, příjemné vtipy a kýčovité či infantilní prvky v omezené míře spolu s Alexis a její uveřitelnou, leč chvílemi absurdně jednající hlavní hrdinku, činí z tohoto filmu letní diabetickou limonádu, která zaplácne jedno nedělní odpoledne. A i fakt, že si na ní druhý den nevzpomenete, hraje tomuto snímku vlastně do karet - znamená to totiž, že to nebyla taková hovadina, která by vám byla schopna (v negativním slova smyslu) vypálit díru do hlavy.(24.4.2011)

Velmi prijemna oddychova jednohubka. Prave prechadzam uplne rovnakou fazou zivota (hladanie prveho zamestnania) takze som sa s hlavnou hrdinkou v mnohom stotoznil. 70%(4.1.2010)

Takový obyčejný příběh, ani bych to nenazval komedií. Je plynulý a celkem příjemný. Můžeme si v tom najít svou osobní rovinu a to je plus.(20.9.2010)

• claudel

Chlapeček olizující hlavy, babička chystající se neustále na smrt a praštěný Michael Keaton. To hovoří za vše. Dvě hvězdičky bez mrknutí oka.(17.11.2010)

Nebylo to špatný. Nebylo to ničím překvapivé, ale prostě mám tyhle typy komedií ráda, a mám ráda Alexis Bledel. První polovina filmu ovšem byla lepší, tu druhou bych o něco zkrátila. A děsím se toho, až budu takhle shánět práci já. 3*(27.8.2010)

• hous.enka

Prvni pulka ma slusnej rozjezd - holcina si postavi vzdusny zamky a nakonec zjistuje, ze realita je zkratka uplne jina. Chudak Rory, chci rict Ryden. Nakonec ale zjisti, co je v zivote nejdulezitejsi a jde si pro to. Film lze oznacit za slabeh prumer, protoze nejde o rehtaci komedii a krome Alexis Bledel a Michaela Keatona jsou vsichni herci nesympaticky.(19.6.2011)

Sympatická romantická komedie s celkem povedenými pokusy o černý humor (pohřbívání (přejeté) kočky v krabici od pizzy jen tak nezapomenu:D), podpořená fajn hereckými výkony "střeleného" Michaela Keatona a především Alexis Bledel (a já těm Gilmorkám přecijen tu šanci dám). Nebýt trošku tuctového a předvídatelného konce, byl bych velmi spokojen. Príma oddychovka.(26.1.2010)

Z toho 1 je za oci Bledel a 1 za bradu Gilforda.(1.2.2010)

• Maty85

Jedna hvězdička za trochu méně vydařilou romantickou komedii + jedna hvězdička za mou oblíbenou A. Bledel :-))(23.1.2010)

Od tohohle filmu jsem nic nečekala, ale příjemně mě překvapil. Bylo to vtipné, taky něco ze života a trochu romantiky. Všimla jsem si, že Alexis hraje většinou takovou holku, která se ocitá mezi dvěma kluky a zároveň jednomu nebo oběma z nich hrozně ubližuje. Tady zase nezklamala a hraje tam takového svatouška, který vlastně nevědomky ubližuje tomu nejlepšímu co má..Tenhle film se mi nečekaně líbil.(15.2.2010)

Film se mi líbil, Alexis Bledel byla jako vždy okouzlující. Taky jsem se zasmála a všechno, ale hodnocení nemůže jít výš, protože se mi to zdálo takové.. useknuté, bez nějaké lepší zápletky. Hrozně mě překvapilo, když najednou šly titulky, protože se tam vlastně nic moc od začátku nestalo. A přitom začátek byl nastavený tak dobře. Nic, co bych považovala za hlavní zápletku. Ale jinak fakt dobrý film :)(5.4.2011)

Celý film jsem čekala co zase tu Rory potká :-). Super snímek u kterého se nejen uvolním ale podívám se i na pěkné herce a hlavně na praštěnou rodinku Malbyových. Nejvíce mě pobavila scéna kde otec Ryden přejel nedopatřením kočku a pak šlápl do jejího výkalu a posléze zašlapával "krabici s pizzou" do příliš malé díry :-). Jinak je to krásná romantická komedie, která si kromě nějákých dvou a půl hvězdiček v průměru zaslouží trochu více pozornosti.(21.8.2011)

<< předchozí 1 2 3 4