Reklama

Reklama

V nedaleké budoucnosti budou mít lidé možnost nahradit své poškozené orgány za umělé náhražky, které za velmi vysokou cenu prodává na úvěr společnost Union. V případě, že majitel nesplácí včas, orgány mu seberou vymahači. Nejlepšími pracovníky v tomto oboru jsou Remy a jeho kamarád z dětství Jake. Náplní jejich práce je násilně odebírat orgány od lidí, kteří nejsou schopni je splácet. A to se neobejde bez smrti majitele! Jednoho dne se Remymu stane úraz, který téměř nepřežije. Když se probudí, zjistí, že mu bylo implantováno jedno z nejlepších srdcí, které jeho společnost nabízí. A s ním samozřejmě pořádný dluh. Když se zpozdí se splátkou, vyšle společnost svého nejlepšího vymahače, Remyho bývalého parťáka Jakea. A tak se najednou lovec stává lovnou zvěří... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (764)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vsaď se, že ti exekutoři dojdou dřív, než mě nápady." Odebírat orgány lidem, kteří je nestačí splácet a poučovat je v bezvědomém stavu o jejich možnostech, to bylo tak velké potěšení pro cynickou část mé duše, že jsem začal zvažovat změnu povolání. Po pětihvězdovém úvodu se však zábavnost začala příliš rychle vytrácet a přes zdvořilou nudu snímek dospěl až ke zcela průměrnému zívání. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jude Law bojuje proti systému ve kterým pracoval, ale teď jeho samotnýho dostihl, kdepak jsem to jen viděl, že by to byl Minority report? každopádně mně tahle vykrádačka Spielberga absolutně nevadí a tyhle scifi thrillery si s chutí užívám a že tady toho je hodně, co si užít, navíc nápad půjčování náhradních orgánů na splátky je perfektní a vymáhaní při platební neschopnosti ještě lepší, podle mě super nápad a super zpracování a Jude Law s nožem je fakt excelentní řezník ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $13,942,007Tržby Celosvetovo $18,600,000Tržby za predaj DVD v USA $8,469,704 //počet predaných kusov 475,961║ štylizácia pochmúrneho prostredia, herci a akcia fajn ale chýba tomu silné príbehové jadro, takto to príde moc rozvláčne bez pevnejšej pôdy pod nohami /40%/ ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

S Repo Men mám velký problém, neboť nejprve zpracovává klasické schéma antiutopických sci-fi ("začleněný hrdina prokoukl systém a objevuje v sobě znovu lidskou stránku") zcela nenápaditým, schematickým a přehnaně vážným způsobem, aby se to v závěru pokusil zamaskovat chytnutím akčnější sliny, kypící litry krve, zpomalenými záběry a rádobycool likvidací nepřátel, s cynickou třešinkou a pomrknutím na Terryho Gilliama navrch. Se záměrem problém nemám, správné fungování obou módů však vyžaduje mnohem protřelejší osobu, svírající otěže. 5/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +Jude Law, Alice Braga, Forest Whitaker, výborná akce, námět, sci-fi zápletka, prostředí, hudební doprovod, závěrečná pointa, ucelený vývoj příběhu -ze začátku jsem o filmu moc nevěděl, takže to byl risk, Liev Chreiber se taky nacpe do každého filmu, akce mohlo být ještě víc/// Když se nad tím tak zamyslím, tak je to až nečekané překvapení. Příběh není překombinovaný, má začátek, prostředek i konec. Podotýkám konec, kvůli kterému stojí za to si počkat. Film má Juda Lawa v pro něj celkem netradiční hlavní roli, kde jeho parťákem i protivníkem je charismatický Forest Whitaker. Účast něžného pohlaví také potěší. Co se akce týče, viděl jsem i nabušenější a odvážnější filmy. Krví se naštěstí nešetří a občas některé záběry nejsou pro slabé žaludky. Zvláště když by jste při tom třebas večeřeli. Atmosféru dobře doplňuje hudba a velice kvalitní zvuky. Hodí se pro domácí kino./// Celkem 80%/// ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie prebiehalo väčšinou v Toronte, v provincii Ontario. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix chystá další interaktivní seriál

Netflix chystá další interaktivní seriál

17.09.2021

Streamovací služba Netflix v roce 2018 nabídla divákům svůj první interaktivní zážitek pomocí epizody Black Mirror s názvem Bandersnatch. V té si lidé mohli na obrazovce sami vybírat, jak má hlavní… (více)

Mambo s transplantovaným srdcem

Mambo s transplantovaným srdcem

09.12.2007

...a dalšími orgány si zatančí Jude Law. Už jste asi pochopili, že film studia Universal Repossession Mambo není dalším příspěvkem do vlny tanečních slaďáků. Adaptace sci-fi románu Erica Garcii je… (více)

Reklama

Reklama