Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aditya, zdeptaný ze svatby své lásky se vydává na cestu nikam, ve vlaku ale potká ztreštěnou a neskutečně upovídanou Geetu. I když zpočátku nerad, začne ji pomáhat nejen dostat se domů, ale pak také z domu utéct za její láskou, kterou by její rodiče jako ženicha určitě neodsouhlasili. (bolly.cz)

Recenze (17)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Užvaněná Kareena, které se pořád naváží do zlomeného Shahida, mě neskutečně iritovala. Pak ale snímek otočil o 180 stupňů, role se prohodily a příběh se zklidnil. Druhá část záchranné mise, jak někoho vytáhnout z deprese, byla rozhodně dospělejší a zajímavější. Nepochopila jsem zjevně kašírované makety vlaků a aut, které měly v první části zastupovat reálné dopravní prostředky. Tenhle výtvarný počin pak najednou skončil a neměl vůbec žádné vysvětlení. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Film, u kterého člověk už po pár minutách tuší, jak dopadne, a je mu to jedno, protože o tom to není. Kareena je neskutečně ukecaná, prostě prdlá; dobře kontrastuje se svým protějškem a z toho pramení dost humorných situací. V této části mi snímek připomíná Ek Main Aur Ekk Tu. Zpívané části přeskakuju, opruz. Ale od půlky to začne mít dost telenovelový styl a zábava se vytratí, škoda. Něko by řekl že byl procítěný, že měl zvrat, že nebyl tuctový, ale asi bych radši tu tuctovku. Nicméně jako celek špatný není. # příběh 6 | hudba 4 | humor 5 | akce 1 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Život je fakt ako čakanie na vlak - dlho na neho čakáme, a keď je tu rozhodujeme sa, či do neho naskočíme alebo počkáme na ďalší. No a potom až keď sa rozbehne, v tej chvíli si razom zmyslíme, že budeme bežať za ním. A vlastne je to tak - to čo máme na dosah nám často príde zaujímavé až keď to strácame... A presne takýmto smerom sa uberá aj tento film, ktorý bol spočiatku trochu ťažkopádny - ale postupne sa to neskôr začalo lámať a do tej priamej monotónnosti zrazu prišlo výborné oživenie. Krásne bolo to ako dokáže výnimočný človek ako blesk z jasného neba zmeniť celý pohľad na svet - jedného dňa už nemáte síl pre život, a razom zistíte vďaka náhodnému stretnutiu vo vlaku, že na všetko sa dá pozrieť aj z inej perspektívy. Veľa dojemných scén, pekných myšlienok, prekrásne indické prírodné scenérie a to všetko korunované príjemným príbehom so slušným koncom. A nemôžem si pomôcť, ale na Kareenu sa tak dobre pozerá, že potom ani nevadí keď majú takmer všetky indické filmy nad 2 hodiny :D ()

Kapikova 

všechny recenze uživatele

Kareeně sedí role jak chladných potvor, tak sexuálních dračic se svůdným pohledem, tak praštěných holek. U Shahida Kapura mi přijde, že hraje pořád velmi podobné role, kde vždy do kamery promlouvá tím svým šeptavým hláskem, ale myslím, že si zde poměrně povedeně vyhrál. Celkově velmi příjemné překvapení a pobavení. ()

Ivusha 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmeček aspiruje na to být jedním z mých oblíbených bollywoodských výtvorů. Příběh byl sice jasně prokouknutelný, ale hudba byla super, cestování Indií taky (některé scenérie fakt boží!), byla to sranda, ústřední dvojka měla šťávu a jiskru. Prostě paráda. Těch pět se může zdát nadhodnocených, ale ten film si na nic nehraje, je to taková typická bollywooďárna, která má hlavně pobavit bez nadměrného přemýšlení. To se povedlo nadmíru a já se nemohla odtrhnout a strašně jsem to tomu Adityiovi přála...;-) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Zajímavostí je, že diváci si mohli v interntovém hlasování sami vybrat název filmu - zda se bude jmenovat Punjab Mail, Ishq Via Bhatinda anebo Jab We Met. (bolly.cz)

Reklama

Reklama