Reklama

Reklama

Yellowstone není jen nejstarším a nejslavnějším národním parkem na americké půdě, ale také tím nejnavštěvovanějším. A tak není divu, že na státní svátek Den nezávislosti přijíždějí tisíce turistů, aby se podívali na úchvatnou přírodu. Tentokrát však pro ně má rezervace zcela jiné představení a nádhera se během krátké doby mění na sálající peklo, kterým se žene ohnivá stěna. Jedinou nadějí se pro tisíce lidí uvězněných mezi plameny, stává tým odvážných hasičů, kteří jsou povoláni k boji se zuřícím živlem. Vede je specialista doktor Clay Harding, který se po několika marných pokusech zkrotit živel rozhodne k radikálnímu plánu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Slavníkovec odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad dávám jen výjimečně, a to opravdu hloupým filmům a to tento film je. Herci doslova odkecali dialogy. Bez emocí, bez ambice. Nevýrazný Heather Feeney v hlavní roli, a k tomu Richard Burgi, bohužel mne zklamal, ve filmu z něj zbylo jen to jméno a zašlá "sláva". Kameramané a střihaři naprosto selhali. Jedním slovem slátanina na první pohled tvářící se jako obstojný TV film, výsledek je ale fraška, po krátké době odradila i mne jednoho z nejotrlejších diváků. Dabing!? "Škody půjdou do biliónů dolarů", ten kdo to překládal by měl dostat 100 ran bičem. Hudba, efekty, jo jo i filmeček natočený na improvizovaném místečku jako trampský táboráček by byl možná věrohodnější. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, dalo se to přežít. Je sice pravda, že kvalita odpovídá televizní produkci (hlavně je to vidět na ohnivých záběrech, které jsou použité převážně z autentických záběrů) ale se zaťatými pěstmi se na to dalo koukat. Škoda jen jistých (podle mě) nelogičností (hlavně závěrečné uhašení). Ale kamera byla docela povedená. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Yellowstonský národný park sa rozpriestera na území troch amerických štátov. Bol to prvý národný park na svete. Je známy svojou divokou prírodou, gejzírmi, jazerami, riekami, kaňonmi a jedinečným ekosystémom. Rozsiahly lesný požiar, ktorý ho zachváti je atraktívna, veľmi zaujímavá téma pre divákov, čo majú radi katastrofické filmy. Lenže v réžii Johna Lafia sa z toho stala príšerná, nízkorozpočtová, hlúpa fraška. Jeho televízny snímok "Firestorm: Last Stand at Yellowstone" nie je katastrofický, ale doslova katastrofálny. * ()

hlína odpad!

všechny recenze uživatele

No jo no, katastrofy prostě docházejí a pokud se nevyskytnou krom zemětřesení, požárů, tsunami, záplav, sopek, hmyzu nějaké další nové neokoukané, tak budeme muset v polovině filmu vypínat mozek u takovýchto stupidit, ke kterým se vymýšlí i stupidní konce... Docela bych chtěl vidět scénář tohoto filmu, podle mě se vešel na dva řádky listu A4... Oheň, Oheň, Panika, Omšelá láska, Superhasičman, Superhasičzáporák, chvíli to bude vypadat že shoří celá planeta a pak ...HappyEnding...uhašeno...šukec... mazec.....konec ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je scéna, kdy se skupinka hasičů schová pod "požární fólie" (to skutečně existuje???), odolává plamenům a běsnícímu požářů. 230, 240 ... 290 stupňů, zatínají zuby a grilují se. A nakonec uhasí lesní požář rozměru Lázně Bohdaneč explozí několika barelů s benzínem. Uffff, co by jinak dělali medvědi. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama