Reklama

Reklama

Jedna autonehoda zmenila jej život. To však bol len začiatok.  Jessica vedie pokojný život s manželom Ryanom. Život sa jej obráti hore nohami vo chvíli, keď po automobilovej nehode upadne Ryan a jeho brat Roman do kómy. Záhada sa začína, keď sa Roman preberie k vedomiu a tvrdí o sebe, že je Ryan. Má rovnaké zvyky, pohyby, vyjadrovanie... Jessica sa usiluje so všetkým vyrovnať, ale prevláda v nej pocit, že sa buď duch jej manžela vrátil v inom tele, alebo sa s nimi všetkými deje niečo skutočne čudné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Zápletka a námět není natolik nosný, aby utáhl celovečerní film. Dokážu si představit tento příběh v rámci nějakého televizního cyklu. Všechno, co se odehrálo má samo o sobě malinkou životnost, střih vám ani nedovolí si užít dialogy a lokace, protože sotva se scéna rozehraje už se jede dál. NA Sarah se mi bude vždy dívat skvěle, proto ta 3 hvězda, ale příště by to chtělo něco pořádného. ()

FEAR99 

všechny recenze uživatele

Klasický thriller podle korejského hororu. Possession je druhem filmu, na který se docela dobře dívá, ale několik dní po jeho zhlédnutí vlastně nebudete vědět o čem to bylo, natož jak to skončilo. A tak zbyde pouze dobrý nápad se standartně dobrou Sarah Michelle Gellar v hlavní roli + několik velice pěkných záběrů. Nic víc, nic míň. 50 % ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne v prípade remaku, ktorého originál sám o sebe aj napriek slušnému námetu nedisponuje až tak veľkým potenciálom. Výsledok každopádne nie je zlý, disponuje svižným tempom, z hľadiska výkonov ústrednej dvojice je minimálne uspokojivý a poteší aj kvalitne navodená atmosféra. Lenže neistý a po povrchu kĺzajúci scenár tieto klady nedokáže úplne predať a nedopovedanosť kombinovaná s dierami v príbehu v takomto krátkom a komorne ladenom snímku zamrzí. Kvalite vydarenejším ázijským remakom, ktorým podla všeobecnej mienky vedie Kruh sa síce Possesion nepriblížil ale ako direct to DVD film sa vôbec nemá za čo hanbiť. ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Těch změn ve scénáři oproti Kwakově korejskému originálu v podstatě není tolik. A přesto těch pár změn úplně mění o čem celý ten film vlastně je a dokonce i to, kdo je hlavním hrdinou. Všechno jsou to změny k horšímu, ale 4 hvězdičky bych dal asi i bollywoodské adaptaci, která by končila tím, že si všichni tři zatančí a zazpívají veselou písničku v barevných kostýmech. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to jeví jako příjemně koukatelná paranormální romance s nadpřirozenou trojkou - on, ona a tělo jeho bratra. Silně romantická střední část se naštěstí konečně přesune do mysteriózní napínavé roviny, které ale vaz zlomí "nezbytný" ultra "happy" end (oni už to Amíci prostě asi jinak neumí). Sarah je trošku nevýrazná, respektive nevyužitá, scénář ji toho moc neumožňuje. Jakoby se v těch vyzrálejších, dospělejších rolích nemohla najít. Hlavní mužský hrdina je trošku divný, ten skok z jedné roviny do druhé je jako voda a olej, první rovinu zvládá dobře, pro tu druhou se výběr herce trochu neosvědčil. Nejvíc mi na filmu vadilo to, že SPOILER divákovi nestoudně a prvoplánovitě bezostyšně lže, jen proto, aby mu připadal zajímavý a udržel jeho pozornost. 2,5 * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v roce 2007, ale kvůli finančním problémům distribuční společnosti se datum jeho vydání protáhlo až na rok 2010. (!Malak-11!)

Reklama

Reklama