Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (395)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mejdan v Las Vegas se zdá býti ideálním "party filmem" pro mladistvé, rozjařené publikum. Pro mě osobně byla tato komedie příliš "urbanizovaná," americky povrchně rozjuchaná, pozlátkovská a jakási celá "ulepená" Hollywoodem. Cameron a Ashtonovi to spolu sedělo. Naprosto mě však zneklidňoval vzhled pokožky hlavních postav, který se podobal přesmažené klobásce. Zvláště v případě Cameron. No nic:) Ale i tak mě tato divoká jízda dokázala docela úspěšně zabavit. A až na nějaké "slabší drobnosti", co se týče především "rádoby vtipně nevkusně amerických" dialogů, jsem Mejdan v Las Vegas přežila bez úhony:) ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Klasická romanťárna, kde se hlavní hrdinové stejně zamilují. Námět byl jasný hned od začátku, ale že se k tomu film dokope až po poměrně vtipném intermezzu, to jsem nečekal. Hlavně úvod společného soužití překvapivě zábavné Diaz a roztomilého trotla Kutchera byl místy vtipný až k slzám. Výborná oddychovka, která zabaví i přinese krapet té romantiky, ale víc od toho rozhodně nečekejte. 70% ()

Reklama

dawe04 

všechny recenze uživatele

Přes velikou nedůvěru se tenhle mejdan celkem povedl! Pravda, občas trochu zředěný, jindy přeslazený, Kutcher je stále nesnesitelný idiot a Cameron ani pod tří metrovou vrstvou make-upu už není tak roztomilá jako kdysi. Pokud pánové dáte padáka svému mozku a vy dámy kopačky tomu svému, budete se docela dobře bavit. Ať začne mejdan! ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se od začátku téměř do konce, komedie s Ashtonem Kutcherem mám moc rád a tahle na sto procent splnila má očekávání. Výborně jsem se bavil a to je hlavní úkol komedie, rozesmát a pobavit. Cameron Diaz už sice není Mary, ale pořád se na komedie tohohle typu hodí. A věta "Budu dělat nic a budu šťastný, než abych dělal něco, co mě nebaví" se mi velmi zamlouvá. VEGAS, VEGAS, VEGAS!!! ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

50 % - Průměrný hollywoodský komediální vývar, ve kterém necschází absolutně nic ze všech trapných berliček, pod nimiž se tyhle filmy potácí - umělí hrdinové, jejich trapní kamarádi, s nimiž se vztahové problémy řeší nejlépe v posilovně (tady u boxovacího pytle), předvídatelné "zvraty" a očekávaný konec. Jednou stačilo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)

Reklama

Reklama