Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (395)

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Na začátku sem si trhal vlasy, protože mě to nebavilo a jak Cameron, tak Ashton moc neváleli. Postupně se to zlepšilo, ale přesto si asi příště dám pozar na filmy s Cameron, protože mi moc nesedí. To Ashton je v pohodě a možná by se k němu hodila jiná herečka a trochu jinačí scénář, i když jim o to asi šlo, aby to bylo dost postavené na hlavu a logika odcestovala do teplých krajin, hlavní měla být vtipnost, které bylo občas méně, někdy zase více. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Stále stejné věci, které se v těchto filmových žánrech objevují. Jak tématem, tak i zápletkami a stejně tak i závěrem. Přesto to není špatný film. Teda přesněji řečeno romanticky laděná komedie. Velkým plusem je, že se ve snímku objevují sympatičtí herci. Občas se zadaří i vtipné momentky. Film je čistým průměrem. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz je bezpochyby kočka, zvlášť když maskér přelíčí její proslulé ekzémy, a díky svým letitým zkušenostem dokáže svůj šarm prodat i filmovým divákům, jenže to mi na dobrý film jednoduše nestačí. Banální scénář, který vedl ke vzniku rychle zapomenutelné nenáročné komedie. Celkový dojem: 25 %. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem se na tento film koukala omylem, ale po chvíli se mi zalíbil a nakonec bych řekla, že vlastně nebyl až tak blbý. Prostě romantická komedie, u který víte, jak to dopadne, ale i tak se bavíte. Mám ráda pohádky :) -> napsala 12.2009 Teď jsem ho zase viděla a je to dobrý film plný vtipných gagů. (7. 2016) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další z kvanta. Ničím nevyčnívající, ničím nepřekvapující navoněná pohádka pro (skoro) dospěláky. Cameron Diaz bude hrát naivní holčinu snad do padesáti a Ashton Kutcher taky není takový cukrouš jak by se mohlo na první pohled z fotek zdát. Nicméně komediální talent a schopnost pro relativní improvizaci mu upřít nemohu. Ovšem o čem to je opravdu snad raději ani vědět nechtějte. Snaha o originalitu někdy vyznívá do ztracena, specielně když má scénář tunu hloupých scén. Lépe uděláte, když si pustíte Svatbu mého nejlepšího přítele. Ta je minimálně o jeden inteligenční stupeň výše. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Za titulkami nasledujú ešte dve menšie scény. (Shakers)

Reklama

Reklama