Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 2

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (201)

Chen 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že bez ohledu na výsledné kvality filmu, dostane od kritiky pěkně za uši. Ale na to já co? Na to já kašlu, dle mě jde o velmi příjemné svižné a dobře obsazené akční fantasy. A vůbec to nepovažuji za guilty pleasure, protože se guilty vůbec necítím :D. Plus, jelikož jsem Dragonball sledoval, považuji, že jde o hodně sympatický přerod z kreslené do hrané formy. 7/10 a bez diskusí :D ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem na to koukat, ale když si tak projíždím kanály a najednou vidím akční scénu, tak mě to na chvíli zastaví. Nakonec jsem u toho zkejsnul...bylo to naštěstí docela krátký....ale bylo to jenom z toho důvodu, abych vysledoval, jak se ti lidi chovají jak idioti, jak tam lítají blesky a lidi divně čarujou a já se přiznám, že mě za ten film bylo fakt strašně trapně. Kolikrát jsem si přišel jak v Jiříkově vidění, protože jsem nedokázal pochopit, jak někdo mohl takový věci vůbec vymyslet. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Typický teen fatnasy a mě se to náhodou líbilo, sice toho hlavního sem si moc neoblíbil, ale to vynahradil skvělej Chow a hrdinova dívčina Jamie Chung (Mimochodem bývalá servírka a bez mučení přiznávám, že bych si u ní objednal i hnusnou brokolici, kdyby mi jí přinesla ona), navíc příběh docela svižnej, nikde se nezadrhává, je zábavnej, stopáž tak akorát krátká, aby to nezačalo nudit, prostě na odreagování super ()

pugs odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je neskutočne stupidný. Síce rok ešte neskončil, ale ja to už označím za najhorší film roku 2009! Digitálne efekty boli silno podpriemerné a herecké výkony a nesympatický herci, pri takomto filme si ani netreba priať, dodávajú filmu tú tzv. "céčkovosť". Už k tomu nebudem nič viac písať. NIKDY VIAC! 1/10 ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Už předloha byla značně pitomá, takže co od adaptace čekat, že? Chow zde předvádí ještě víc cheesy výkon než v Neprůstřelném mnichovi, Emmy Rossum ztratila rozum (slabé, vím, ale nemohl jsem si pomoct:-) a vypije si číši tohoto díla až dodna, nejjednoduší to má Jamie, ta se musí jen usmívat a líbit se. Scénář fakt nehodnotím, to je prostě zlo, které psal někdo überlíný, protože se v něm cca 5 vět opakuje asi 10x. Triky jsou na rozpočet slušné, akce se dá vydržet, hudba neruší. James Wong už něco natočil, takže si vizuál i tempo pohlída a těch 90 minut docela uteče. Ale je tu věc, jež se vydržet nedá a to je Justin Chatwin, hrát neumí, sekáč to taky není, jak má hezký účes musí posoudit někdo jiný, ale o debilnosti výrazu v jeho tvářích není pochyb - na tomhle přece nemůžete stavět hlavního hrdinu!!! Pokud to srovnáme s Twillight (taky adaptace již pro určitou skupinu lidí kultovního díla s podobným rozpočtem), Dragonball vítězí těsně a to havně díky řemeslné stránce, ale na hlavní hrdiny a scénář je to na tuty 1:1:-( Sežeňte sedm koulí (jako v Sarajevu?), vydržte 90 minut se sfetovaným Chow Yun Fatem a zachraňte svět... 30% PS: tržby sucks, takže si to vychutnejte, po druhé už to neuvidíte:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Přeměna Jamese Marsterse na Piccola trvala maskérům čtyři hodiny. (HellFire)
  • Aby Emmy Rossum mohla hrát ve filmu, musela několikrát přečíst všechny Dragonball komiksy. (ČSFD)
  • Scenárista Ben Ramsey se po 7 letech omluvil fanouškům série Dragon Ball za práci, kterou na scénáři odvedl. (Optical)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama