Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +nejvíc asi zaujala Emma Stone a těšil jsem se na Annu Faris, občas jsem se mírně pousmál, hudební stránka byla dobrá -příšernej scénář, vadily nekteré stupidní dialogy, i hloupé a naivní chování hlavní hrdinky, navíc ten film není ani moc sexy a český dabing taky za moc nestojí/// Proboha co to mělo být. Film, který na první pohled upoutá svoji líbivou obálkou a Annou Faris v hlavní roli je ve skutečnosti stupidní dívčí komedií s ohraným poselstvým o tom jak být hezká neznamená všechno. Tak snad svoji oblíbenou herečku příště uvidím v kvalitnějším filmu./// Celkem 48%/// ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

2,5* Scenár i celý príbeh je síce ošúchanejší ako skejtborďákove trenírky, morálne ponaučenia recyklovanejšie ako najlacnejší toaleťák a vážne myslené to bolo asi len pre najmladšiu kategóriu tínedžeriek... ale čo už. Kočky sú sexi a sympaťáčky, Anna Faris je tak sladko hlúpučká, záporáčky sú tak hnusne slizké, no a Hef... je proste Hef :-))) Ale keby ste chceli vidieť praotca všetkých týchto "campusových, sorority, fraternity, grécko-abecedných" komédií, pozrite si Animal House - tu niekde nájdete tie najlepšie korene študentských i nechutných komédií. Tie dnešné sú len vyblednuté tiene Študentského zverinca (a často obyčajné pajcovačky - viď motívy outsiderov i hroziacej straty sesterského domu). Inými slovami: "Bluto rules!" ;-) ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"OČI JSOU JAKO BRADAVKY OBLIČEJE." Asi nikdo nečeká, že film s podobným námětem (a podobnými hláškami) bude oduševnělá sonda do života odvrženého Hefnerova zajíčka, ale když už to má oficiální Palyboy licenci, nějakou tu sprostší bžundu určitě. Ze začátku to ještě jde, sice víceméně cudné, ale sem tam fórek ujde, ovšem jakmile se přehoupneme do fáze, kdy to začne být "společensky uvědomělé", začíná zívárna. 40% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Filmy ze Sandlerovy produkce Happy Madison se vyznačují všemožnými morálními poselstvími, která spolehlivě snižují už tak slabou kvalitu jednotlivých snímků. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak. Scénář této záležitosti byl navíc opravdu slabý, takže situaci pro mě nedokázala zachránit ani dvojice herců, které fakt můžu, Colin Hanks a Emma Stone. Možná bych byl v hodnocení štědřejší, kdybych měl rád Playboy, ale já jsem vždycky držel basu s Bobem Guccionem, takže jsem byl fandou Penthousu. Ale nechci být za úplného zlouna a škarohlída, takže musím ocenit, že mě film naučil všímat si cinknutí, když někomu upadne dolar, a jak se zbytečně nepřecpávat Mahi Mahi, když si můžu vystačit jen s Mahi. / Poučení: Kočky mívají ostré drápy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nerad bych působil dojmem člověka, kterého při pečlivém pročítání Playboye nikdy neopustilo žádné sperma, ale pokud jsou k naleštěným kráskám přidány zvukové efekty v podobě hihňání a plácání nesmyslů, tak je výsledný efekt žalostný. Já jsem se zkrátka chtěl zasmát a pak nekompromisně ztrhat zdejší mizerné hodnocení, ale hodňoučký zajíček se svými zmatenými Zeťačkami mi k tomu moc příležitostí nenabídli. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama