Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nerad bych působil dojmem člověka, kterého při pečlivém pročítání Playboye nikdy neopustilo žádné sperma, ale pokud jsou k naleštěným kráskám přidány zvukové efekty v podobě hihňání a plácání nesmyslů, tak je výsledný efekt žalostný. Já jsem se zkrátka chtěl zasmát a pak nekompromisně ztrhat zdejší mizerné hodnocení, ale hodňoučký zajíček se svými zmatenými Zeťačkami mi k tomu moc příležitostí nenabídli. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, barbie, roztomilé, naivní, americké, blond, hnědo, černo, barevno, suprovo. Tohle není fílm, který byste měli brát přece vážně! Já jsem se bavila. Párkrát jsem se i zasmála. Oddychový film, který prostě neoslní, ale ani neublíží. "Nechci, aby mi srdce vyletělo hlavou!" ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nalákala mě na to především Emma Stone, Kat Dennings a Anna Faris, první dvě zmíněné se mi tady i docela líbily, ale co se týče Anny Faris tak tu bych nejradši něčím praštila. Byl to další z těch hloupoučkých, naivních, amerických filmů, jak se na vysoké všechno změní v lepší. Jednou se na to dívat dalo, ale znovu už rozhodně ne. 2* ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Anna Faris si ma získala. Tá baba je naozaj vtipná- komediálny talent. Nebyť jej, tento film nefunuguje ani spolovice tak dobre. Veľa scénami ťažiacimi z imbecility jej postavy ma naozaj rozosmiala (napr. tie okuliare na rande :-D). Je tak neskutočne nahlúple trdlo, že som ju až žral. A figúru tiež nemá zlú, čo som predtým veľmi neregistroval. Heh. Na konci sa samozrejme dozvieme, že je dobré byť sám sebou a iné objavnosti, ale nepôsobilo to veľmi násilne. Veľmi milý film, ktorý pobavil. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu extra rozebírat a hodnotit. Zkrátka holčičí komedie, kde je ovšem stupidní humor vyhnán do takových výšin, až mě mrazilo :) (samozřejmě studem). Ale to bude nejspíš tím, že jsem chlap a tohle mě opravdu moc neoslovuje. Anna Faris beze sporu pěkný objekt - hezky se na ní kouká, je roztomilá, sexy postava. Ovšem tohle člověka po pár minutách omrzí a se 3 přestávkama jsem ten film nakonec dokoukal. No ale řeknu vám...byla to ale zhovadilost :D Přesto chápu, že někteří si našli ve filmu to svoje, ovšem já ne. 90% romantických komedií, co kdy byly natočeny, jsou lepší než tato. Takže asi tak. Hodnocení ? No tak ať nežeru...25%, ale 2 hvězdičky fakt nedám! :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama