Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu extra rozebírat a hodnotit. Zkrátka holčičí komedie, kde je ovšem stupidní humor vyhnán do takových výšin, až mě mrazilo :) (samozřejmě studem). Ale to bude nejspíš tím, že jsem chlap a tohle mě opravdu moc neoslovuje. Anna Faris beze sporu pěkný objekt - hezky se na ní kouká, je roztomilá, sexy postava. Ovšem tohle člověka po pár minutách omrzí a se 3 přestávkama jsem ten film nakonec dokoukal. No ale řeknu vám...byla to ale zhovadilost :D Přesto chápu, že někteří si našli ve filmu to svoje, ovšem já ne. 90% romantických komedií, co kdy byly natočeny, jsou lepší než tato. Takže asi tak. Hodnocení ? No tak ať nežeru...25%, ale 2 hvězdičky fakt nedám! :-) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Film, který dle mého spadá do kategorie trapných komedií. A to z toho důvodu, že rádoby komendiální scény jsou buď moc hloupé na to, aby byly vtipné, nebo právě moc trapné na to, aby byly vtipné. Nebylo nic, co by mě přesvědčilo o tom, dát filmu aspoň ty dvě hvězdičky. Téma miliónkrát ohrané - kolikrát už jsme viděli proměnu looserů a ošklivek v krásné a oblíbené holky? Nejsem přímo proti ohraným tématům, ale pokud mě o kvalitě filmu nepřesvědčí ani nic jiného, pak je ohrané téma jen jedním z důvodů mého nízkého hodnocení. Krom špatného komediálního prvku neoslnily ani herecké výkony. Annu Faris moc nemusím, protože jsem ji ještě neviděla v jediném filmu, kde by nehrála hloupou kozu (všechny Scary Movie, Žába k zulíbání, atd... Dokonce i ve Ztraceno v překladu hrála krávu) - a takový typ rolí vždycky hraje se svým typickým přehráváním, tudíž nejsem schopná poznat, jestli skutečně dovede hrát, nebo umí jen přehrávat. Jediné, co mě na celém filmu aspoň trochu zaujalo, byla herečka Emma Stone, což ale filmu stejně vůbec nepomohlo. Nemůžu si pomoct, ale označila bych House Bunny za zbytečnou komedii. ~(1,2)~ ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Spory mezi těmi šílenými spolky Delta Nů a Kapa Fí jsou alfou a omegou každého 2. amerického teen filmu. Domácí mazlíček patří mezi to (nej)horší, co jsem zatím měla tu možnost vidět. Oproti nedávné Divošce je to jako studená sprcha. Hlavní hrdinka je jedna z těch dívek "dobrý den - prsa ven", která je sice blbá jak štoudev,ale zjevně má nějaké vnitřní kouzlo, které mému zraku zcela uniklo. Jak jinak si vysvětlit tu její popularitu? Tato hrůzička v nesnesitelném podání Anny Faris (její svérázná metoda zapamatování jmen hlasem nachlazeného Dartha Vadera mě bude budit ze spaní ještě dlouho) dostane na starost partu místních "ztracených případů." Díky bohu za Emmu Stone. Ta to všechno táhne na svých bedrech, přestože se ani ona nevyhla několika trapným momentům, je sympatická. Zbytek dívčího osazenstva tvoří převážně jen samé karikatury (kromě ještě celkem sympatické těhulky). Nejhůř dopadla Kat Dennings, která je naprosto otravná, v závěsu je pak ta přihrblá "jakoindiánka". Film navíc nenabídnul žádného hezkého chlapa, intriky jsou průhledné a konec také nevybočil z pravidel žánru. To by až tak nevadilo. Vadí absence inteligentních vtipů a uvěřitelných postav. Samo se pak nabízí srovnání s Královnou ročníku, z něhož Amanda Bynes a jejích 7 šprtů vychází o moc lépe. Domácí mazlíček neposlouží ani jako milá oddechovka. Raději si ho vůbec nepouštějte. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Videl ste niekto blbí a blbší? nie vážne sa pýtam. Videli? A mali umelé prsia a bohovké nohy a priblblý americký akcent. Hej? no tak ste videli toto. Presne to isté s tým že je to až príliš samoúčelné a to vo všetkých scénach. Ťažko sa stotožniť s niečím čo tak dôverne poznáte. Wolf rutinne natočil film do ktorého nevzniesol ani kúsok originality aj keď možno zadok anny faris je dostatočne originálny. No dobre tak teda je hej ale to na veci nemení nič že dopozerať toto si vyžaduje naozaj veľkú dávku sebazaprenia, zmierenia sa s tým že skrátka nie ste intelektuál no a samozrejme 100% a ešte k tomu nadržaný heterosexuál. inak budete kričať. Ani jeden podarený vtip, ani jedna pamätná scéna. Skrátka americká zábava o tupých spolkoch a o časopise menom playboy. Nemá zmysel sa tu viacej rozpisovať. Ale určite sa pýtate prečo 2*? no tak ja som 100% nadržaný heterosexuál. god bless you america ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Není to ani tak hloupý, ani tak klišovitý a ani tak trapný nebo plytký jak se píše. Čekal jsem od toho rozhodně míň, Anna Faris totiž brutálně ruluje a to její přehrávání a všechno to její "sexýýíí" jsem ji totálně žral! Na čtyři to úplně není, ale já se slušně bavil a hezky to uteklo, i když bylo pár scén, při kterých jsem svíral pěst... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama