Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Run, Forest, Run!:) Celkem originální námět zpracován úplně špatně. Chtělo by to lepšího scénáristu. Takhle jsem se asi jednou pousmála, zkrátka označení komedie je trochu vedle. K smíchu možná byla ta jednoduchá hloupá husička v hlavní roli (Anna Friel), ale i to se zdálo spíše k pláči. Milá "parodie"na Forresta Gumpa, jinak asi nic, co by mi na delší dobu utkvělo v hlavě. Anna Friel je strašně špatná herečka a celé to zachraňovala jen výborná Emma Stone, která i žumpu umí pozvednout na lepší úroveň. Pokud máte krapet "jednodušší"humor, určitě si na tom něco najdete, protože jediné, co je na tomhle snímku "chytré" je ponaučení o tom, že vzhled rozhodně není všechno. Někde v jiné dimenzi, kdybych měla ráda komerční popové cajdáky, růžovou a přála si být jako stádo ovcí (aneb zahoďme piercingy, když chci aby mě lidi měli rádi), tak bych asi byla nadšená... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu extra rozebírat a hodnotit. Zkrátka holčičí komedie, kde je ovšem stupidní humor vyhnán do takových výšin, až mě mrazilo :) (samozřejmě studem). Ale to bude nejspíš tím, že jsem chlap a tohle mě opravdu moc neoslovuje. Anna Faris beze sporu pěkný objekt - hezky se na ní kouká, je roztomilá, sexy postava. Ovšem tohle člověka po pár minutách omrzí a se 3 přestávkama jsem ten film nakonec dokoukal. No ale řeknu vám...byla to ale zhovadilost :D Přesto chápu, že někteří si našli ve filmu to svoje, ovšem já ne. 90% romantických komedií, co kdy byly natočeny, jsou lepší než tato. Takže asi tak. Hodnocení ? No tak ať nežeru...25%, ale 2 hvězdičky fakt nedám! :-) ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Koukat na tento snímek jako na další tuctovou USA romantickou komedii by jistě při prvním pohledu nebylo od věci a mnoho lidí by to proto určitě hned zavrhli... Tento film mi byl doporučen mou přítelkyní a jelikož znám její vkus na podobné filmy, tak jsem tušil, že nepůjde o typickou blbost... A také nešlo... Až tak úplně... Nemohu říct, že je to super film, nemohu také říct, že to není "lehce přiblblý" film... Mohu ale říct, že není tak "přiblblý" jako tucet podobných... Pokud se u komedie směji skoro pořád a zastavuji film, abych vydýchal určtitou scénu (ne proto, že by byla blbá, ale je tak ujetá, že to musím ztrávit), tak se pro mne nejedná o špatný film, i když má třeba malinko tuctový děj... Bylo to pro mne příjemné odreagování, zasmál jsem se a i fandil, aby to dobře dopadlo... Na plný počet to není, ale 4 si to u mne, s malinko odřenýma ušima, zaslouží... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Není to ani tak hloupý, ani tak klišovitý a ani tak trapný nebo plytký jak se píše. Čekal jsem od toho rozhodně míň, Anna Faris totiž brutálně ruluje a to její přehrávání a všechno to její "sexýýíí" jsem ji totálně žral! Na čtyři to úplně není, ale já se slušně bavil a hezky to uteklo, i když bylo pár scén, při kterých jsem svíral pěst... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith .. Barevná, roztomilá, sexy pohádka, za kterou se produkční tým Adam Sandlera nemusí stydět. Do jeho ulítlé škatulky zapadá přesně. Především však Anna Faris, válcující diváka svojí nádhernou postavičkou a tak neodolatelně přiblblou pózou, až je prostě všestranně neodolatelná, stojí za onou odlehčenou kvalitou tohoto snímku. Doposud její nejlepší role, protože plně zhodnocuje své přednosti, vzhledové i ty osobitě herecké. Zdatně ji sekunduje Emma Stone, objeví se zde po delší době, ale opět v malé roli Rumer Willis. No, prostě holek je tam spousta. Navíc je House Bunny dobře funkční především jako komedie, kterých sic na podobná jednoduchá témata vzniká spousta, ale už podstatně méně jich opravdu něčím pobaví. Pokud vám ale takové občasné fádní filmové potěšení není po chuti, běžte rovnou o dům dál. Ani tento zajíček totiž nebude pro vás. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)

Reklama

Reklama