Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nerad bych působil dojmem člověka, kterého při pečlivém pročítání Playboye nikdy neopustilo žádné sperma, ale pokud jsou k naleštěným kráskám přidány zvukové efekty v podobě hihňání a plácání nesmyslů, tak je výsledný efekt žalostný. Já jsem se zkrátka chtěl zasmát a pak nekompromisně ztrhat zdejší mizerné hodnocení, ale hodňoučký zajíček se svými zmatenými Zeťačkami mi k tomu moc příležitostí nenabídli. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať priemer, ale asi sekundu pred hlasovaním som sa rozhodol dať len dve hviezdičky. Film som si pozrel len kvôli Emme Stone a vlastne len kvôli nej som to s pokojom bez zastavenia dopozeral. Anna Faris, i keď ju nemám v obľube bola fajn, až sa divím, akú kočku z nej urobili. Takáto "vážnejšia" rola sa jej hodí viac než v paródiách typu Scary Movie. Práve kvôli tým rolám som k nej začal pociťovať miernu averziu. Film určite nieje pre mužské publikum, i keď je v ňom veľa krásnych žien, ale skôr je to film pre zakomplexované pubertiačky, ktoré si chcú filmom dokázať, že nie sú len ony škaredé a že aj ony môžu byť po čase krásne. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, barbie, roztomilé, naivní, americké, blond, hnědo, černo, barevno, suprovo. Tohle není fílm, který byste měli brát přece vážně! Já jsem se bavila. Párkrát jsem se i zasmála. Oddychový film, který prostě neoslní, ale ani neublíží. "Nechci, aby mi srdce vyletělo hlavou!" ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Plakát k filmu vypadá hrozně debilně a vyvolává všechno, jen ne představu o dobrém filmu. Takže bych si nikdy nemyslela, že tohle řeknu, ale chvílemi jsem se u tohohle vážně bavila. Jasně, v podstatě jde o další komedii s “pravou blondýnkou“, tentokrát v růžovém oblečku playboyového zajíčka, která ke štěstí, rozumu a lásce přišla. Prostoduché, neoriginální a plné otřepaných frází. Ale aspoň ne trapné a vulgární. Navíc je fajn, že se tahle komedie nebere moc vážně a dává od začátku jasně najevo, že chce hlavně pobavit. A nemůžu zapomenout na neodolatelně roztomilou Annu Faris, jejíž odzbrojující komediální talent a smysl pro načasování dělají tenhle film koukatelným i v těch slabších momentech. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná a pohodová komedie, která je sice vysoce stupidní a Anna Faris zase hraje takovou jednoduchou sexy ťunťu, ale jelikož sem k tomu přistoupil jako k filmu, kterej mě má pobavit a nemá mě zatěžovat nějakým složitým příběhem, tak jsem se kupodivu docela hodně pobavil. Navíc ty strašný nadávky Anny Farris mě rozesmívaj ještě teď. Bitchsuck ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)
  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)

Reklama

Reklama