Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Kočka Anna Faris a poté i dalších pár holek,které do té doby na sobě nenosily jiné oblečení než barvy šedivé či černé... Hugh Hefner ve své miniroli splnil přesně to, co měl a jeho blonďatí zajíčci pobíhali sem a tam a byli "hloupě krásní" Hloupost z daného filmu přímo stříkala, ale co nadělat...někdo to tak prostě má a Anna Faris si s tím pohrála na maximum...Bavila jsem se a čekala, co dalšího holky ještě vyvedou... Ale stačilo to nadmíru a i když to bylo hloupé, bavila jsem se a "barevnost", která na začátku filmu nebyla, na mě stříkala poté ze všech stran :D ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Shit happens, ale tenhle je místy tak mimo, až se z něj stává obstojný zdroj zábavy, obzvlášť, když se začnou vynořovat popkulturní odkazy ("utíkej, Forreste" vládne) a Emma Stone nasadí svůj sexy kukuč. Mít po ruce basu piv, šel bych patrně o hvězdičku výš. A ano, Anna Faris je asi přecejen dementní. ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Můžeme se bavit o tom, že sex je primitivní a naprosto neoriginální, ale v momentě, kdy se před váma ukáže nahá, nadržená kočka, tak si to stejně užijete. Anna Faris by možná neuspěla jako playboy zajíček, ale jako herečka, která hraje playboy zajíčka je skvělá. Jak dobře musí bejt trapný teenage klišé udělaný, aby přestalo bejt trapný? Asi tak 13. A tady se provedení pohybuje kolem 10-15, takže někdy to sice uteče do trapasu (ale ne do ubohosti) a jindy zas se docela dobře bavíte. A protože sexy roztomilost sou asi jediný ambice a Anna je naplňuje, gratulace je na místě. Jenom si nemyslete, že to stačí na výjimečnej film. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

To bylo tak blbé, ale tak nějak hóóódně potrhle zábavné a dokonce i ta myšlenka tam byla. Hláškující Shelley v podání Anny Farris, spousta děvčat, o která nikdo nestojí či zase naopak, holky, které jsou na dračku, Colin Hanks a "Playboy" Heffner. Přebarvená komediální jízda podbarvená současnými i těmi staršími hity a hlavně zapamětihodná scéna parodující Marilyn Monroe nebo hláška, že oči jsou bradavky tváře! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"OČI JSOU JAKO BRADAVKY OBLIČEJE." Asi nikdo nečeká, že film s podobným námětem (a podobnými hláškami) bude oduševnělá sonda do života odvrženého Hefnerova zajíčka, ale když už to má oficiální Palyboy licenci, nějakou tu sprostší bžundu určitě. Ze začátku to ještě jde, sice víceméně cudné, ale sem tam fórek ujde, ovšem jakmile se přehoupneme do fáze, kdy to začne být "společensky uvědomělé", začíná zívárna. 40% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)

Reklama

Reklama