Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle parádu jsem nečekal ani v mých nejbujnějších snech. Při pohledu na plakát, název a obsah filmu, to vypadalo, že si jdu vysloužit odpad. Vlastně jsem se v tomhle mrazivým počasí chtěl jen zahřát pohledem na hezký holky, víc jsem od filmu opravdu nečekal, ale ouha. Dostal jsem nejen kvalitní kozí záběry, ale i vtipnou a příjemnou pohádku o kamarádství. Navíc mě byl film sympatický ještě jedním faktorem. Konečně jsem objevil film, kde se kluci nesnaží o holky, ale holky o kluky. To jsem zažil bohužel jen jednou, když jsem šel opilej ve dvě ráno po Václaváku a začala o mě mít zájem jedna holka, no holka, spíš dcera jóžina z bážin. Nejdříve mě nabídla slevu, prej: „moje původní taxa je 1.500, ale že si to ty, tak 500, - Kč,“ Při pohledu na ní však bylo jasný, že taxu bych měl mít spíš já. Bohužel její zájem o mě byl tak velký, že si v minisukni sedla na lavičku a roztáhla nohy. Zřejmě si neuvědomila, že její místo je v pavilonu hrůzy a ne mezi svůdnicema a já jsem díku jejímu aktu svádění provětral obsah svýho žaludku a znečistil tak Václavské náměstí. Když o tom přemýšlím, radši se budu příště snažit zase jenom já, alespoň budu mít možnost výběru a ne, že se na mě přilepí kdejakej omyl přírody. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Divná náhoda, když při sledování filmu Domácí mazlíček, který je vlastně úplně o jiném mazlíčkovi, než by člověka napadlo, nám v domě zemře pes. Na druhou stranu mi tenhle film náladu různě blbými vtípky zkazit víc nemohl. Popravdě mě ale první půlku docela bavil, druhou už jsem měl problémy ho vůbec vnímat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $48,237,389Tržby Celosvetovo $70,442,940Tržby za predaj DVD v USA $14,583,355 //počet predaných kusov 846,803║ ...nič preborné to nie je, nájdu sa tu momentky čo pobavia ale v celku to je len klasický pásový produkt "o Amerických barbinách" vsádzajúci humornú stránku smerom na blondínky a akože ich prihlúple "jednoduché" zmýšľanie, Anna Faris sa v tomto prípade na svoju úlohu Playboy zajačika hodila ako uliata. /40%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith .. Barevná, roztomilá, sexy pohádka, za kterou se produkční tým Adam Sandlera nemusí stydět. Do jeho ulítlé škatulky zapadá přesně. Především však Anna Faris, válcující diváka svojí nádhernou postavičkou a tak neodolatelně přiblblou pózou, až je prostě všestranně neodolatelná, stojí za onou odlehčenou kvalitou tohoto snímku. Doposud její nejlepší role, protože plně zhodnocuje své přednosti, vzhledové i ty osobitě herecké. Zdatně ji sekunduje Emma Stone, objeví se zde po delší době, ale opět v malé roli Rumer Willis. No, prostě holek je tam spousta. Navíc je House Bunny dobře funkční především jako komedie, kterých sic na podobná jednoduchá témata vzniká spousta, ale už podstatně méně jich opravdu něčím pobaví. Pokud vám ale takové občasné fádní filmové potěšení není po chuti, běžte rovnou o dům dál. Ani tento zajíček totiž nebude pro vás. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Film tak stupidní, že vám u něj pravděpobodně budou odumírat mozkové buňky, jen aby nemusely vytrpět dalších pět minut. Sexy obsazení a slušná řádka guilty hlášek z toho ale dělají ideální film na nějakou párty, protože někdy je to prostě takový úlet, až je to docela sranda. V podstatě jsem tedy nechápal jedinou věc... Co tam krucinál dělal Colin Hanks??? ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Waddy Wachtel: 1. I Know What Boys Like ,2. Take a Bow ,3. Great DJ ,4. Sour Cherry ,5. Shake It ,6. Shut Up and Let Me Go ,7. When I Grow Up ,8. Girlfriend ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film je jednoznačně určený pro teenagery.. Mainly for GIRLS... Byli tam krásné ženské.. Hezky se na ně dívalo, Parkrát jsem se pousmál. Takže souhlasím s Objektivním Hodnocením 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nerad bych působil dojmem člověka, kterého při pečlivém pročítání Playboye nikdy neopustilo žádné sperma, ale pokud jsou k naleštěným kráskám přidány zvukové efekty v podobě hihňání a plácání nesmyslů, tak je výsledný efekt žalostný. Já jsem se zkrátka chtěl zasmát a pak nekompromisně ztrhat zdejší mizerné hodnocení, ale hodňoučký zajíček se svými zmatenými Zeťačkami mi k tomu moc příležitostí nenabídli. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to hloupoučké, předvídatelné a plné klišé, jenže Anna Faris House Bunny docela slušně zachraňuje, vcelku dobře se na to kouká a vůbec... 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná a pohodová komedie, která je sice vysoce stupidní a Anna Faris zase hraje takovou jednoduchou sexy ťunťu, ale jelikož sem k tomu přistoupil jako k filmu, kterej mě má pobavit a nemá mě zatěžovat nějakým složitým příběhem, tak jsem se kupodivu docela hodně pobavil. Navíc ty strašný nadávky Anny Farris mě rozesmívaj ještě teď. Bitchsuck ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Demence Anny Faris mě ani trochu nebavila. Vlastně jediné, co mě ve filmu zajímalo, byla Emma Stone a tu jsem si užil na 100 %. Takže za otupené 3*, spíš 2,5*. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Shit happens, ale tenhle je místy tak mimo, až se z něj stává obstojný zdroj zábavy, obzvlášť, když se začnou vynořovat popkulturní odkazy ("utíkej, Forreste" vládne) a Emma Stone nasadí svůj sexy kukuč. Mít po ruce basu piv, šel bych patrně o hvězdičku výš. A ano, Anna Faris je asi přecejen dementní. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Run, Forest, Run!:) Celkem originální námět zpracován úplně špatně. Chtělo by to lepšího scénáristu. Takhle jsem se asi jednou pousmála, zkrátka označení komedie je trochu vedle. K smíchu možná byla ta jednoduchá hloupá husička v hlavní roli (Anna Friel), ale i to se zdálo spíše k pláči. Milá "parodie"na Forresta Gumpa, jinak asi nic, co by mi na delší dobu utkvělo v hlavě. Anna Friel je strašně špatná herečka a celé to zachraňovala jen výborná Emma Stone, která i žumpu umí pozvednout na lepší úroveň. Pokud máte krapet "jednodušší"humor, určitě si na tom něco najdete, protože jediné, co je na tomhle snímku "chytré" je ponaučení o tom, že vzhled rozhodně není všechno. Někde v jiné dimenzi, kdybych měla ráda komerční popové cajdáky, růžovou a přála si být jako stádo ovcí (aneb zahoďme piercingy, když chci aby mě lidi měli rádi), tak bych asi byla nadšená... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Rádoby vtipná komedie, která sází hlavně na...na co vlastně? No, asi hlavně na sexy obsazení, které naplňuje pouze částečně...50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mít hezkou tvářičku neznamená spokojenost a pohodu. Aneb jsme svědky polopatického návodu, kterak jedno „přestárlé“ kotě z Playboye na řadu lidských pravd přišlo. Přebarvená estráda má okoukanou dějovou strukturu, kdy se hlavní hrdince postaví do cesty několik překážek, které však s pomocí druhých překoná a v závěru se všichni mají rádi. Jako komedie ne zrovna funkční, jako moralita pro devítileté možná.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

2,5* Scenár i celý príbeh je síce ošúchanejší ako skejtborďákove trenírky, morálne ponaučenia recyklovanejšie ako najlacnejší toaleťák a vážne myslené to bolo asi len pre najmladšiu kategóriu tínedžeriek... ale čo už. Kočky sú sexi a sympaťáčky, Anna Faris je tak sladko hlúpučká, záporáčky sú tak hnusne slizké, no a Hef... je proste Hef :-))) Ale keby ste chceli vidieť praotca všetkých týchto "campusových, sorority, fraternity, grécko-abecedných" komédií, pozrite si Animal House - tu niekde nájdete tie najlepšie korene študentských i nechutných komédií. Tie dnešné sú len vyblednuté tiene Študentského zverinca (a často obyčajné pajcovačky - viď motívy outsiderov i hroziacej straty sesterského domu). Inými slovami: "Bluto rules!" ;-) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Klišé, klišé, klišé, sem tam dobrý vtip. Že bych Domácím mazlíčkem promarnil hodinu a půl života, si nemyslím hlavně díky Emmě Stone a Kat Dennings, které mu dopravdy kralují. Anna Faris sice také nehraje špatně, ale na můj vkus až příliš tlačí na pilu a k Pravé blondýnce Reese Witherspoon (od stejných scenáristek) může jen vzhlížet. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová komedie, která nevyniká přílišnou originalitou, ale na druhou stranu absolutně nenudí a docela pobaví. Já jsem divák, který rozhodně nepohrdne filmovými variacemi na téma studium na vysoké škole a studentské spolky, takže na komedii jsem koukl se zájmem a velice rád konstatuji, že jsem nebyl vůbec zklamán. Hlavní hrdinka byla tak hloupá a naivní, až byla docela dost vtipná, a když se ke konci filmu role otáčí a inteligentní holky ze spolku Zeta, které byly proměněny v krásky bez mozku učí hlavní hrdinku být inteligentní, tak jsem už jen zíral, co že to vlastně vidím před sebou. Těžko se dá do tohoto tématu a tohoto žánru přinést něco nového, a tak musím kladně hodnotit i jakékoliv pokusy o originalitu, které jsem zde rozhodně pozoroval. A že si zde zahrál zakladatel Playboye Hugh Hefner, to mě naprosto dorazilo. Ne, tahle komedie rozhodně není špatná a čas s ní velice příjemně uplynul, ovšem mé nadšení trochu zkazil ten závěr, který byl až příliš okatý. Stejně tak mi vadil i fakt, že jsem dokázal předvídat, co bude následovat, což nemám u filmů rád, když tohle umím odhadnout. Takže když se podívám na film jako celek, tak vidím jako ideální hodnocení tři hvězdy, které taky tomuto filmu nakonec uděluji. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám zrovna v lásce Annu Faris, jsem si tuhle komedii docela užil. Teda aspoň tu první půlku, kde bylo docela dost hlášek a chvilkama jsem se fakt dost smál. Bohužel postupem časem humoru ubývá a hraje se spíše na ty moralitky atd. A to už není taková sranda. Anna Faris tady ale docela ujde a hrát blbou, naivní blondýnu ji nedělá problém. Se zbytkem je to ale horší. Emma Stone ze Superbad je tady příšerně otravná, Colin Hanks je vypadá jako když si spletl film a Kat Dennings tady není tak okouzlující jako v Nick and Norah. Celkové je to ale docela příjemná jednohubka. ()

Reklama

Reklama