Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Můžeme se bavit o tom, že sex je primitivní a naprosto neoriginální, ale v momentě, kdy se před váma ukáže nahá, nadržená kočka, tak si to stejně užijete. Anna Faris by možná neuspěla jako playboy zajíček, ale jako herečka, která hraje playboy zajíčka je skvělá. Jak dobře musí bejt trapný teenage klišé udělaný, aby přestalo bejt trapný? Asi tak 13. A tady se provedení pohybuje kolem 10-15, takže někdy to sice uteče do trapasu (ale ne do ubohosti) a jindy zas se docela dobře bavíte. A protože sexy roztomilost sou asi jediný ambice a Anna je naplňuje, gratulace je na místě. Jenom si nemyslete, že to stačí na výjimečnej film. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Nečekejte bláznivou komedii, ani fekální výjevy, čekejte film s několika inteligentně vtipnýma scénama a poměrně nečekaně slušnou Annu Faris v roli zajíčka:), který je vržen do normálního světa s nápisem na čele...I´m so hot:))!! Neni téměř co dodávat, k ději určitě, protože je tak prostinký, že kdybych něco kváknul, nezůstane vám už vůbec nic!! A ještě překvapí Colin Hanks tím, že se zde vůbec vyskytuje!! Pokud teda hledáte neoriginální příjemnou komedii, neváhejte!! Jednou větou: Být sexy je super, ale i v hlavě neco musí být, jinak tě budou bít!! ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Anna konečně naplno předvedla své fyzické přednosti a věřte, že je na co koukat, ale myslím, že z pozice naivních, prosťounkých slečínek od Matella, s jejichž výrazem se kdysi proslavila ve Scary Movie se už nevyhrabe. Zkrátka ani nedostane tu příležitost (ne že bych jí to přál) a bude si muset i nadále trénovat svůj překvapený, vyděšený, ale roztomilý kukuč v jednoduchých, holčičích komediích jako Hot Chick nebo právě House Bunny. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Film tak stupidní, že vám u něj pravděpobodně budou odumírat mozkové buňky, jen aby nemusely vytrpět dalších pět minut. Sexy obsazení a slušná řádka guilty hlášek z toho ale dělají ideální film na nějakou párty, protože někdy je to prostě takový úlet, až je to docela sranda. V podstatě jsem tedy nechápal jedinou věc... Co tam krucinál dělal Colin Hanks??? ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +nejvíc asi zaujala Emma Stone a těšil jsem se na Annu Faris, občas jsem se mírně pousmál, hudební stránka byla dobrá -příšernej scénář, vadily nekteré stupidní dialogy, i hloupé a naivní chování hlavní hrdinky, navíc ten film není ani moc sexy a český dabing taky za moc nestojí/// Proboha co to mělo být. Film, který na první pohled upoutá svoji líbivou obálkou a Annou Faris v hlavní roli je ve skutečnosti stupidní dívčí komedií s ohraným poselstvým o tom jak být hezká neznamená všechno. Tak snad svoji oblíbenou herečku příště uvidím v kvalitnějším filmu./// Celkem 48%/// ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)

Reklama

Reklama