Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle parádu jsem nečekal ani v mých nejbujnějších snech. Při pohledu na plakát, název a obsah filmu, to vypadalo, že si jdu vysloužit odpad. Vlastně jsem se v tomhle mrazivým počasí chtěl jen zahřát pohledem na hezký holky, víc jsem od filmu opravdu nečekal, ale ouha. Dostal jsem nejen kvalitní kozí záběry, ale i vtipnou a příjemnou pohádku o kamarádství. Navíc mě byl film sympatický ještě jedním faktorem. Konečně jsem objevil film, kde se kluci nesnaží o holky, ale holky o kluky. To jsem zažil bohužel jen jednou, když jsem šel opilej ve dvě ráno po Václaváku a začala o mě mít zájem jedna holka, no holka, spíš dcera jóžina z bážin. Nejdříve mě nabídla slevu, prej: „moje původní taxa je 1.500, ale že si to ty, tak 500, - Kč,“ Při pohledu na ní však bylo jasný, že taxu bych měl mít spíš já. Bohužel její zájem o mě byl tak velký, že si v minisukni sedla na lavičku a roztáhla nohy. Zřejmě si neuvědomila, že její místo je v pavilonu hrůzy a ne mezi svůdnicema a já jsem díku jejímu aktu svádění provětral obsah svýho žaludku a znečistil tak Václavské náměstí. Když o tom přemýšlím, radši se budu příště snažit zase jenom já, alespoň budu mít možnost výběru a ne, že se na mě přilepí kdejakej omyl přírody. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Videl ste niekto blbí a blbší? nie vážne sa pýtam. Videli? A mali umelé prsia a bohovké nohy a priblblý americký akcent. Hej? no tak ste videli toto. Presne to isté s tým že je to až príliš samoúčelné a to vo všetkých scénach. Ťažko sa stotožniť s niečím čo tak dôverne poznáte. Wolf rutinne natočil film do ktorého nevzniesol ani kúsok originality aj keď možno zadok anny faris je dostatočne originálny. No dobre tak teda je hej ale to na veci nemení nič že dopozerať toto si vyžaduje naozaj veľkú dávku sebazaprenia, zmierenia sa s tým že skrátka nie ste intelektuál no a samozrejme 100% a ešte k tomu nadržaný heterosexuál. inak budete kričať. Ani jeden podarený vtip, ani jedna pamätná scéna. Skrátka americká zábava o tupých spolkoch a o časopise menom playboy. Nemá zmysel sa tu viacej rozpisovať. Ale určite sa pýtate prečo 2*? no tak ja som 100% nadržaný heterosexuál. god bless you america ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Militantním feministkám z téhle hloupé romantické komedie možná praskne cévka, extrémně nenáročný divák ji přežije v případě, že netrpí sebemenší averzí k afektované "husičce" Anně Faris. Trapné situace, vycházející z pokusů o humor, překvapivě ještě podlézá schematická konstrukce zápletky s neuvěřitelným závěrem ("správně-hodnotový" projev před celou školou). Jestli oboje tvůrci mysleli jako vtip, tak se nepovedl. Hvězdičku plus za rozmilou Emmu. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nalákala mě na to především Emma Stone, Kat Dennings a Anna Faris, první dvě zmíněné se mi tady i docela líbily, ale co se týče Anny Faris tak tu bych nejradši něčím praštila. Byl to další z těch hloupoučkých, naivních, amerických filmů, jak se na vysoké všechno změní v lepší. Jednou se na to dívat dalo, ale znovu už rozhodně ne. 2* ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Jsem trochu na rozpacích.. Film asi nikoho neurazí, ale občas je to trochu protivné. Řekla bych, že podstatou všeho je, že máme hledat hloubku. Ne všechno je takové, jak se na první pohled zdá. Je to velká myšlenka, kterou každý zná, ale už ne každý poslouchá. Jen je, řekla bych, podaná v tomto případě poněkud nešťastným způsobem. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama