Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Chcel som dať priemer, ale asi sekundu pred hlasovaním som sa rozhodol dať len dve hviezdičky. Film som si pozrel len kvôli Emme Stone a vlastne len kvôli nej som to s pokojom bez zastavenia dopozeral. Anna Faris, i keď ju nemám v obľube bola fajn, až sa divím, akú kočku z nej urobili. Takáto "vážnejšia" rola sa jej hodí viac než v paródiách typu Scary Movie. Práve kvôli tým rolám som k nej začal pociťovať miernu averziu. Film určite nieje pre mužské publikum, i keď je v ňom veľa krásnych žien, ale skôr je to film pre zakomplexované pubertiačky, ktoré si chcú filmom dokázať, že nie sú len ony škaredé a že aj ony môžu byť po čase krásne. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +nejvíc asi zaujala Emma Stone a těšil jsem se na Annu Faris, občas jsem se mírně pousmál, hudební stránka byla dobrá -příšernej scénář, vadily nekteré stupidní dialogy, i hloupé a naivní chování hlavní hrdinky, navíc ten film není ani moc sexy a český dabing taky za moc nestojí/// Proboha co to mělo být. Film, který na první pohled upoutá svoji líbivou obálkou a Annou Faris v hlavní roli je ve skutečnosti stupidní dívčí komedií s ohraným poselstvým o tom jak být hezká neznamená všechno. Tak snad svoji oblíbenou herečku příště uvidím v kvalitnějším filmu./// Celkem 48%/// ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu extra rozebírat a hodnotit. Zkrátka holčičí komedie, kde je ovšem stupidní humor vyhnán do takových výšin, až mě mrazilo :) (samozřejmě studem). Ale to bude nejspíš tím, že jsem chlap a tohle mě opravdu moc neoslovuje. Anna Faris beze sporu pěkný objekt - hezky se na ní kouká, je roztomilá, sexy postava. Ovšem tohle člověka po pár minutách omrzí a se 3 přestávkama jsem ten film nakonec dokoukal. No ale řeknu vám...byla to ale zhovadilost :D Přesto chápu, že někteří si našli ve filmu to svoje, ovšem já ne. 90% romantických komedií, co kdy byly natočeny, jsou lepší než tato. Takže asi tak. Hodnocení ? No tak ať nežeru...25%, ale 2 hvězdičky fakt nedám! :-) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

2,5* Scenár i celý príbeh je síce ošúchanejší ako skejtborďákove trenírky, morálne ponaučenia recyklovanejšie ako najlacnejší toaleťák a vážne myslené to bolo asi len pre najmladšiu kategóriu tínedžeriek... ale čo už. Kočky sú sexi a sympaťáčky, Anna Faris je tak sladko hlúpučká, záporáčky sú tak hnusne slizké, no a Hef... je proste Hef :-))) Ale keby ste chceli vidieť praotca všetkých týchto "campusových, sorority, fraternity, grécko-abecedných" komédií, pozrite si Animal House - tu niekde nájdete tie najlepšie korene študentských i nechutných komédií. Tie dnešné sú len vyblednuté tiene Študentského zverinca (a často obyčajné pajcovačky - viď motívy outsiderov i hroziacej straty sesterského domu). Inými slovami: "Bluto rules!" ;-) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ať má už tato komedie hodnocení jaké chce, já říkám, že byla skvělá. A ani jsem od toho vlastně nic moc nečekal, myslel jsem, že to bude prostě průmerná komedie. Možná pro někoho byla, ale Anna Faris výborně hraje, díky její hlavní role je ta komedie tak dobrá. Nejlepší scéna je když se ocitla ve vězení a vězenkyně si z ní dělali srandu a ona nasadila jen ten svůj nechápající výraz... :) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama