Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Potlesk! To byla pěkná pohádka! Ne, nyní vážně. Ten zážitek v rozsáhlem sále kina, v němž ovšem sedělo snad jen deset lidí byl nezapomenutelný... Příště si vážně rozmyslím stokrát předem, který snímek si vyberu ke shlédnutí. Avšak jestli chcete zabít čas a nechat na sebe působit devatesát minut prázdné dialogy a námět, jenž je v pohádkovém průmyslu klišé, já vám v tom bránit nebudu... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Dyš ty pejšánci byli tak loštomilý.. Co dodat:)..že se jedná o neskutečnou blbinu pro předškoláky, zde psát nebudu..stejně tak nebudu film urážet. Proč??..film si to nezaslouží, na nic si nehraje, je naivní a naivně se i tváří. Je to sympatická rodinná podívaná, plná všemožného moralizování a místy zábavná i pro dospělého. Už jen díky psíkům (za mě především buldočkům) a doslova neuvěřitelně nádherné k...(ost)...ičce Emmě Roberts, která mi způsobila opravdu vážný poplach hormonů(mlask), nemůžu hodnotit podprůměrně(tudíž velmi solidní 2* a 50%). ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Nech si kazdy mysli co chce, ale tento film je pre rodinu s deckami ako stvoreny. Fajn, je nelogicky az to boli, ale rozkosni hafani, sympaticke decka a vtipne scenky rozhodne stoja za to. Tento film je naozaj pre deti a pre milovnikov psov, takze vy ostatni sa mu bud vyhnite, alebo sa na neho pozerajte s nadhladom, ako keby ste pozerali v nedelu poobede nejaky mily televizny filmik. PS: Neviem preco, ale rostarnami a vtipnymi kuskami mi to pripominalo Home Alone :) Nic sa neda robit, ja som sa bavila :) ()

fruitbueno

všechny recenze uživatele

Hotel pro psy aneb Cesta do hlubin vkusu dospělého diváka. Jako chtít po mně, abych podobnou produkci hodnotila hvězdičkovým systémem, je zcela nad můj level. Já bych byla snesla všechno, ten dementní příběh, tu neuvěřitelnou shodu náhod (jedna z milionu: děti prchají před zákonem, neví kam, a hle: rozsvítí se nápis zchátralého hotelu a můžou tam vklouznout - OMG, WTF???!), ty ztřeštěné postavičky, tu papírem čpějící lovestory, ty hafající psíky, všechno. Ale pohár mé trpělivosti, žaludečních šťáv i nervů přetekl při rádoby dojemném a šťastném konci. Kbelíčky zvratků se naplnily, nikdy více, děkuji. Mít o minimálně o patnáct let míň, komentuji jinak, ale tohle opravdu ne. Filmy pro děti existují a kvalitní též. Tento to není ani smykem. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Cakal som vacsiu kravinu. Vlastne ked pri tom clovek vypne mozog a zapocuva sa do Debneyho hudby nebude velmi sklamany. Najvacsia slabina tkvie v scenari ktory je, ako to uz u rodinnych filmoch poslednej doby byva zvykom, dost stupidny. Zostrihane a natocene je to vcelku solidne a zopar trapnych scen sa prezit da. Herecky je to aspon priemerne. Zial zajtra si na film s najvacsou pravdepodobnostou nespomeniem. 45% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Keď Bruce zapíše psíka Henryho do návštevnej knihy, zreteľne vidieť, že ho zapisuje zeleným perom. Neskôr, keď Bernie číta z knihy, vidíme, že je Henryho meno napísané červeným. (martin1m2)
  • Keď sú Carl a Lois v hoteli a Carl nájde svoj systém, v odraze sklenených dverí si môžete všimnúť človeka zo štábu. (martin1m2)
  • Většina psů byla vyškolena za 2 až 3 měsíce, zatímco školení hlavních psů trvalo téměř 16 týdnů. (Pethushka)

Reklama

Reklama