Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Recenze (109)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $73,034,460Tržby Celosvetovo $118,230,763Tržby za predaj DVD v USA $32,270,657 //počet predaných kusov 1,893,206║ Klasická šablónková vec ale pre mňa až nečakane v znesiteľnom prevedení, kde ma hlavne pobavila nápaditosť pomocných výtvorov pre psov v Hoteli, psíci dostatočne pobavia svojimi kúskami, svoje spraví aj sympatická Emma Roberts. /70%/ (Na to že som nič od toho nečakal som bol spokojný) ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Nech si kazdy mysli co chce, ale tento film je pre rodinu s deckami ako stvoreny. Fajn, je nelogicky az to boli, ale rozkosni hafani, sympaticke decka a vtipne scenky rozhodne stoja za to. Tento film je naozaj pre deti a pre milovnikov psov, takze vy ostatni sa mu bud vyhnite, alebo sa na neho pozerajte s nadhladom, ako keby ste pozerali v nedelu poobede nejaky mily televizny filmik. PS: Neviem preco, ale rostarnami a vtipnymi kuskami mi to pripominalo Home Alone :) Nic sa neda robit, ja som sa bavila :) ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Dokonale absurdní a místy dost přehnaná rodinná komedie, která je ale neskutečně zábavná, smutná a hlavně kouzelná!! Copak se nedá jinak než se zamilovat do psích tuláckých hrdinů, kterým parta puberťáků ze zchátralé budovy udělá psí hotel. Mě to nedělá problém, najde se i někdo jiný?? P.S. Kajdo věta pro tebe: "Když ty pejsánci byli tak roztomilý!!" :-) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

A ani o chlup víc. Ale ani míň. Hotel pro psy je naivní rodinný výplach, je ale natolik nadsazený a přiznaně "pohádkový", že nelze brát vážně celé zástupy nelogičností. Příběh má hlavu a patu, odsýpá a najde se zde poměrně mnoho fórků a motivů, které se vyvíjí a jsou celice dobře vypointované. Mladí herci se snaží, staří si jen suše vydělávají na nájem. Koho by ale zaímalo, že papundekl, studio a klíčování je občas znát, když celá ta rodinná pohoda skrze rozpustilé kousky pejsků a rozmanité monstr vynálezy hlavního hrdiny funguje? Neumím si představit, že by tento film, vyjma opravdu zarytých cyniků, někoho dokázal otrávit... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro dospělého diváka je to celé až příliš naivní, ale kromě Emmy a Mopsíků se mi tady ještě líbily ty občasné náznaky, že největším nepřítelem nejen dospělého člověka je otravná byrokracie. Na rozdíl od reality tady však nezvítězí byrokracie, ale děti plné ideálů. Roztomilé, ale na podobné filmy už jsem evidentně starý a ani nevíte, jak mě to sere. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Sto minut s močícími a kadícími čoklíky pod dohledem Emmy Roberts a jiných dětských střev vás přesvědčí o jednom. Že žánr rodinného filmu klesl na skutečné dno. Co tu dělá Don Cheadle a Kevin "Drama" Dillon je mi záhadou. Ale na nájem musí vydělávat každý. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Proč ne, filmy s pejsky já raději než filmy s nemluvňaty nebo jinými křičícími mladšími bytostmi s myšlením středně retardovaného orangutana. Je vidět, že si všichni natáčení s nejlepšími přáteli člověka užili, jenže pár vtipných momentů se psími skopičinkami mi nestačí, to si můžu pustit spoustu videí na youtube i jinde. Naštěstí to tu nekazí žádná opravdu otravná postava, film působí že je o polovinu kratší a na Emmu Roberts se dá docela koukat, jsem zvědav, co z ní nakonec vyroste. Film se rozhodně bude líbit mladším divákům, těm starším už méně (jestli vůbec), nemůžu však popřít, že nade mnou tvůrci jednou vyzráli, nebudu spoilerovat, ale v tu dobu jsem zaměstnancům útulku přál alespoň jeden ukousnutý úd (jedno jaký). Pokud bych si měl vybrat nějaký film se psím obsazením, ani vteřinku bych neváhal a raději se pustil do Osmi statečných. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrý film, který si ale na rozdíl od klasik typu Sám doma mohou užít pouze děti (a zarytí milovníci psů). Dospělí se budou nudit a nejspíše i přemýšlet, proč krucinál filmaři do všeho musí cpát ten otravný fekální humor. Plusové body za Debneyho hudbu a za zábavnou Lisu Kudrow. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nádherný příběh, který se musí líbit každému, kdo má doma nějakého toho psího kamaráda (jako například já) a samozřejmě i lidem, kterým se psi líbí, ale doma žádného nemají. Pro mě byl film o to zajímavější, že už jsme si v minulosti pejska z útulku vzali, takže to je i tak trochu srdeční záležitost. Každopádně tenhle film se mi líbil od začátku do konce, příjemně mi to uteklo a docela solidně jsem si u toho odpočinul a pobavil. Všichni pejsci byli velmi roztomilí a na rovinu se musím přiznat, že jsem začal u filmu brečet jako želva už asi čtvrt hodiny před koncem, když sociální pracovník předčítá seznam pejsků, kteří byli ubytováni v hotelu. A každý film, který vyvolá emoce, je pro mě dobrý film, a takto nahlížím i na Hotel pro psy, což je film, který se mi na hodně dlouho zapsal do paměti a na který budu velice rád vzpomínat. A upřímně docela obdivuji režiséra a vůbec všechny tvůrce filmu, jak zvládli takové množství psů různých velikostí a ras ukočírovat, to muselo dát asi dost práce. Každopádně výsledek je ohromující a já velice rád tento film hodnotím jako povedený. Nevím, co více dodat, já jsem zkrátka nadšený tím, co jsem viděl, a žádné výhrady nemám ani k lidským hereckým výkonům, tenhle film se vydařil po všech stránkách a chvíli jsem i uvažoval o pěti hvězdách, nakonec však hodnotím i tak velmi kvalitními čtyřmi hvězdami. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Psy mám rád, Emmu Roberts taky a Dona Cheadla respektuju. Jenže tady se nikomu z nich moc nedaří, i když ti psi se snaží asi nejvíc. Úplně nelogickej scénář plnej děr a ne moc dobrá režie to posílá hodně dolů. Nechci tim říct, že bych u podobnýho filmu potřeboval nějakej světobornej scénář, ale tohle bylo místy už fakt moc. I tak to ale docela solidně uteče a děti se budou bavit tak jako tak. Takže to hlavní skupině svůj účel vlastně splní. Zbytku ale bohužel ne. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie s fajnovou partičkou v čele s Emmou Roberts. Nevím proč se pořád řeší, že je to nelogický a podobný žvásty. Pochopte, že všechno nemusí být podle skutečné události a vše naprosto realistické, jde pouze o film a v něm se meze nekladou! Já se bavil a chvílema mě to i rozesmutnělo. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No. Tento detský minifilmík bol celkom fajn. Ničím vás neprekvapí,lebo celý dej poznáte dopredu, ale ani vás ničím neobmedzí. Chystala som sa pozerať ho s tým, že dostanem takú detskú zlátaninku a dostala som ju. Za pekne vycvičené psíky si to zaslúži pochvalu aj Za Emmu Roberts, ktorá bola veľmi zlatá vo svojej úlohe. 50% ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Děti se starají o pejsky, sice trošku, no trošku víc, nelogický, ale tak nehorázně roztomilý! Rodinná komedie jak má být. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dnes budu muset vycházet z hodnocení našeho šestiletého Honzíka - jde totiž o film pro děti, žádná psychologie se tu nenosí. Kdybych totiž chtěl dospěle rýpat, tak by mi přišlo divné, že někde chátrá budova hotelu bez zájmu investorů a stavebních firem, nebo že někde žije kurátor, který by vnitřně chápal dvě protivné děti, které podvádějí a dělají jeden průšvih za druhým. (Navíc mně osobně nesedí ta hlavní hérečka, Emma Roberts -, která mi přišla falešně přemoudřelá už v Nancy Drew. A zklamal mě i výkon F.B., tedy Lisy Kudrow, dokonce jsem ji nepoznal, jak chudák holka od Přátel sešla. Ale podívejme se na film dětskýma očima. Následující text napsal šest a půl letý kluk, do počítače, tak prosím omluvte všechny chyby: "přibéh jednoho kluka a holky, kteří objevi starý hotel pro psy. asi tak 29 psu, kteři v hotelu zustali.mezi tím se zamilujou 2 psi julje a romeo. Zatím ostanich 27 psů si uživaj legraci, ale hotel pro psy nebyl jenom zajmavý film ale i komedie.leny docela dobrý pes ale je taky největší ze vsech psu. cooper pes, který se nezda aní v hotelu pro psi ale jenom nikde kde ho znaji.heri pes kteri se nestratí ale fakt i když heri už se dostal do hotelu pro psy. julie docela nádherný pes i když se zamiloval do romea to je taky pes. jinak je julie čistokrevná nádherná a samozřejmě v hotelu pro psy je už 18 let. romeo jak už jsem říkal u julie že se do julie zamiloval prostě. i když ten pes je z nich úplně nejmladší protože v hotelu pro psy je jenom 10 let. georgie tenhle pes je uzařazen do těch nejlepší psu v hotelu pro psi je už 42 let.shep je pes chlupatý a samozřejmě nadherný shep je v hotelu pro psi je už 28 let.patek je pes je jako nový v hotelu pro psi je už 1 rok ale občas mně napina tenhle film hotel pro psy .občas tomu filmu řikam q 2 napsal honzík" Každopádně u toho vydržel Honzík koukat až do konce, což se stane u mála filmů. Příběh je o dvou osiřelých dětech, které střídají pěstouny, nemají kapesné, tak si přivydělávají podvody, ale také se starají tajně už několik let o bílého oříška. Jednoho dne je náhoda zavede do nefungujícího opuštěného hotelu, kde žijí další opuštění psy, a společně s klukem ze Zverimexu pojmou plán udělat tento hotel pro zatoulané psy. Dokonce ukradnou i psy z útulku a díky šikovnosti brášky jsou všude samé vynálezy, které pejsci ocení - záchody s patníkem, psí kino s dveřmi od aut, automatický krmič a další zajímavosti. Pak však celá věc praskne a chvíli to vypadá na totální fiasko. Nakonec ale zasáhne onen hodný kurátor a vše dobře dopadne. Zkrátka oddechový film pro děti, jak má být, sem tam se objeví i nějaký ten humor. Na úvod disku trailer na Madagaskar 2, v bonusech komentář (jen GB titulky), film o filmu (19:06), dokument o speciálních efektech (6:00), castingu (6:28), štěkotu na povel (4:43), osm vystřižených scén (10:11) - to vše s CZ titulky, a ještě trailer (2:25) a tři fotogalerie. Taková bonusová úrodička se v poslední době hodně málo vidí. Navíc i technické převedení filmu je mírně nadprůměrné včetně zvuku, dokonce i dabing bych řekl, že se povedl. () (méně) (více)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Dyš ty pejšánci byli tak loštomilý.. Co dodat:)..že se jedná o neskutečnou blbinu pro předškoláky, zde psát nebudu..stejně tak nebudu film urážet. Proč??..film si to nezaslouží, na nic si nehraje, je naivní a naivně se i tváří. Je to sympatická rodinná podívaná, plná všemožného moralizování a místy zábavná i pro dospělého. Už jen díky psíkům (za mě především buldočkům) a doslova neuvěřitelně nádherné k...(ost)...ičce Emmě Roberts, která mi způsobila opravdu vážný poplach hormonů(mlask), nemůžu hodnotit podprůměrně(tudíž velmi solidní 2* a 50%). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano tenhle hotel psích chlupu a zábavy schvaluji to je ten příklad který ještě dost ujde na podívaní. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Příjemné podíváníčko. Čekal jsem spíš něco moc nerealistickýho, a výsledek se celkem drží v rámci všech možných přírodních zákonů. Konec sice už trošku povolil uzdu fantazii, ale celkový dojem dobrý. ()

Reklama

Reklama