Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dlouho lze udržet v tajnosti, že máte psa? Moc dlouho ne, což si hlavní hrdinové této rodinné komedie Andi a její mladší bratr Bruce moc dobře uvědomují. Sirotci, kteří žijí u pěstounů, mají přísně zakázáno mít doma jakéhokoliv domácího mazlíčka. Přesto tajně vlastní věčně hladového psa Pátka, ale už jim docházejí nápady, jak a kde ho pořád ukrývat. Když náhodou objeví opuštěný hotel, v němž našlo útočiště pár toulavých psů, Andi dostane nápad. Díky Bruceovu mimořádnému talentu vytvořit z obyčejných věcí mechanické zázraky a s pomocí několika kamarádů předělají opuštěný a chátrající hotel v kouzelný psí ráj – nejen pro Pátka, ale i pro všechny hafany, které najdou. Když sousedům začne být podezřelé psí štěkání, musí Andi a Bruce vynaložit všechny síly, aby se na jejich hotel nepřišlo. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (109)

venison 

všechny recenze uživatele

Milá a příjemná komedie s hromadou pejsků mě jako pejskařku s měkkým srdcem dostala :-) Ano, jsou zde až trapné (vše kolem Lisy Kudrow a jejího manžílka) a pohádkové (závěr s hotelem pro psy) prvky, ale jako rodinná oddychovka pro děti a lidi, kteří mají rádi zviřátka, naprosto ideální :-) Ps: A hraje tam anglický buldok :-D ()

fruitbueno

všechny recenze uživatele

Hotel pro psy aneb Cesta do hlubin vkusu dospělého diváka. Jako chtít po mně, abych podobnou produkci hodnotila hvězdičkovým systémem, je zcela nad můj level. Já bych byla snesla všechno, ten dementní příběh, tu neuvěřitelnou shodu náhod (jedna z milionu: děti prchají před zákonem, neví kam, a hle: rozsvítí se nápis zchátralého hotelu a můžou tam vklouznout - OMG, WTF???!), ty ztřeštěné postavičky, tu papírem čpějící lovestory, ty hafající psíky, všechno. Ale pohár mé trpělivosti, žaludečních šťáv i nervů přetekl při rádoby dojemném a šťastném konci. Kbelíčky zvratků se naplnily, nikdy více, děkuji. Mít o minimálně o patnáct let míň, komentuji jinak, ale tohle opravdu ne. Filmy pro děti existují a kvalitní též. Tento to není ani smykem. ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné, príjemné a oddychovo spravené spracovanie. Keď sú v hlavnej úlohe psi prípadne iné zvieratá určite sa snímka nedá výrazne pokaziť. Táto naopak prekvapila. Scény zo psami boli skvelé a vydarené, až mi rozum stál ako bolo možné naučiť ich toľko kúskov a nechať nahovoriť aby to predviedli aj pred kamerou. Príjemne som sa bavil aj námet bol zaujímavý. Emma Roberts prekvapila, vidno že patrí do rodiny Robertsovcov a ešte zrejme nechá o sebe počuť. Čo viac dodať, do kina by som na to zrejme nešiel, ale doma v pohodlíčku je to pekne strávené popoludnie prípadne večer. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

( Viděno v rámci "teď vybírám film Já" - vybírala prcek ) Musíte si uvědomit že je to film pro děti a tak by ho měly hodnotit asi jen děti. Není to vyloženě pakárna na entou, to zase ne, ale je to určeno dětem tak do 10 let. V závěru filmu kdy Don Cheadle ( ze sociálky ) začne na schodech představovat psy a říkat jejich smutné příběhy doporučuju ihned vypnout a konec příběhu si vyfantasírovat podle svého. Od této chvíle je to totiž na čistočistý odpad. Do té doby je to tak na 2 hvězdy. Děti ocení tu spostu roztomilých pejsků. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro dospělého diváka je to celé až příliš naivní, ale kromě Emmy a Mopsíků se mi tady ještě líbily ty občasné náznaky, že největším nepřítelem nejen dospělého člověka je otravná byrokracie. Na rozdíl od reality tady však nezvítězí byrokracie, ale děti plné ideálů. Roztomilé, ale na podobné filmy už jsem evidentně starý a ani nevíte, jak mě to sere. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Keď sú Carl a Lois v hoteli a Carl nájde svoj systém, v odraze sklenených dverí si môžete všimnúť človeka zo štábu. (martin1m2)
  • Během natáčení bylo použito téměř 70 psů. Mnozí z nich byli opravdu zachráněni z útulku. Několik z nich po ukončení natáčení našlo nový domov u členů filmového štábu. (Hal_Moore)
  • Za prvý týždeň film zarobil vyše 17 miliónov dolárov. (martin1m2)

Reklama

Reklama