Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (278)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché, obyčajné a predsa tak dobré ? Nechápem čím si ma tento film získal, ale nemohol som od neho odtrhnúť oči. Príbeh bol tak slabý, že by som povedal, že skoro ani žiadny nebol, vtipy boli v podstate tiež suché a na ničom sa tu moc zasmiať nedalo, ale celý film ťahajú perfektný herci (Michael Cera a hlavne Kat Dennings), ktorým som uveril každý pohlaď a vôbec nezáleží, že to skoro nemá príbeh. Skratka hlavné duo si ma získalo. Perfektné obsadenie kde sú menej známe tváre, ale o to to pôsobí viac prirodzenejšie. Čistá jednoduchosť, ale s perfektnými hercami a hudobným doprovodom. 80% - 4* ()

F.man 

všechny recenze uživatele

+ Indie, Kat Dennings, čistota snímku, Yugo, melancholie + - Cera, místy nuda, prvaplánovost, melancholie - . Ve výsledku tři hvězdy. Po pravdě to kolem mě jen tak projelo, že se mi to ani nechce nijak dále komentovat. Což je docela škoda, indie smíky i hudbu hodně můžu a na Nick and Norah's Infinite Playlist jsem se těšil. Možná špatné rozpoležení, uvidíme příště, jestli teda nějaké bude. I will not be a goody bag at your pity party, Nick. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie o dosti divoké noci. Není to zrovna ten typ komedie, u které by se člověk lámal v pase, ale celou dobu máte příjemnej úsměv na tváři. Atmosféra je totiž výborná a celej film mě nabil pozitivní energií a optimismem, stejně jako bezchybnej soundtrack. A ta romance hlavně funguje na 100%, i když příběhově není nějak převratná. Jenom to ústření duo Cera-Dennings je tak perfektně sehraný a celou dobu jim člověk drží palce a rozumí jim. A tak to má bejt. Prostě bezvadnej filmík do nepohody, kterej si nejspíš pro zvednutí nálady ještě párkrát pustim. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Slyšeli jste to? Ve městě dneska hrajou Where's Fluffy.…. Pohodový soundtrack, sympatičtí teenegeři, ale i humor – to jsou velké klady této komedie určené převážně těm mladším. A přesto, že film tedy není určen mě, přiznávám, že jsem bavil. Caroline se svojí žvýkačkou se mi vryla hluboko pod kůži J). Být mi kolem xx let, mohli by zdejší hrdinové být dobrými parťáky. Dneska by jím byl táta Norah J). PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne Co uvidíme (možná) příště? Jasně! Už teď se nejslavnější výrobci žvýkaček rvou o hlavní roli! Mají však smůlu. Originál je jen jeden! P.S.: pokud rádi žvýkáte, klidně si jednu hvězdu přihoďte.... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Potreboval som niečo na odľahčenie a napokon presne toto splnilo svoj účel. Taký milý romanticko-komediálne teenage príbeh o jednej noci v uliciach New Yorku. Presne táto noc spojila za zvláštnych okolností dokopy dvojicu inak obyčajných tínedžerov - Nick a Norah, ktorí napokon majú k sebe bližšie ako sa mohlo pôvodne zdať. Objavovanie spriaznených duší je doplnené svojským humorom trojice gayov z Nickovej kapely a Norinej opitej kamošky, no a aby toho nebolo málo - všade ich ešte prenasleduje Nickova bývalá a tiež Norin ex-priateľ. Napokon z toho bol celkom fajn film s nenáročnou zápletkou, ale po všetkých tých drámach, ktoré som v poslednej dobe videl, som proste potreboval presne niečo takéto. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Autoři knižní předlohy (Rachel Cohn and David Levithan) se ve filmu objeví v záběru v restauraci Veselka. (HellFire)
  • Píseň od The Beatles ""I Wanna Hold You Hand" není jejich první singl, jak tvrdí ve scéně v dodávce Thom (Aaron Yoo). První singl The Beatles byl "Love Me Do". (FilmFan24)
  • Nahrávací studio "Electric Lady Studios" založil v roce 1970 Jimi Hendrix (FilmFan24)

Související novinky

Reklama

Reklama