Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (278)

Botič 

všechny recenze uživatele

Nick and Norah´s infinite playlist není příběhem o neuvěřitelné cestě jedné žvýkačky ale klidně by jím mohl být. Po delší době překvapující teenage komedie, která nesází na přehnané nechutnosti zato si hezky pohrává s romantickým žánrem. Ze začátku se snaží tvářit jako nové Juno ale naštěstí tento model s přibývajícími minutami opouští, aby se od jeho přízraku naprosto oprostila a šla si vlastní cestu. Přičemž jediným pojítkem je jen sympatický outsider Michael Cera. Devadesát minut plných ztřeštěných eskapád party kamarádů v nočním New Yorku za doprovodu chytlavých písniček dotvářejících milou atmosféru rozhodně stojí za to. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Mozna kdyby tam vsichni nebyli tak nesympaticti, netocilo se to kolem opile blondyny co furt nekde blije a lovi na zachodech zvejkacky, nebo bandy buziku, mohla to byt skvela teen romantika, protoze ustredni dvojice na to ma, pisnicky byly pekne, lehce hudebni tema vitane a atmosfera nocniho NY taky super. 6/10 ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Trošičku jiná teenagerovská romantika než jakou Hollywood běžně produkuje. Ačkoli zápletka není v ničem převratně nová ani originální, stojí film za pozornost právě pro svou odlišnou atmosféru. Pro mě osobně ale pouze silné tři hvězdy, protože přes zmíněné klady, které ve filmu vidím (a opravdu pěkně natočený závěr), mě nakonec Nick a Norah nikterak výrazně nezasáhli. ()

BugHer0 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná romantická komedie. Přesně jak píše milka. Neválel jsem se smíchy, ale celou dobu jsem měl úsměv na tváři. Kat Dennings se mi hodně líbila a Michael Cera opět v roli outsidera také nezklamal. Pět hvězdiček nedám, protože přeci jen je příběh dost jednoduchý a přímočarý, ale níž nepůjdu, protože se mi film hodně líbil a třešničkou na dortu je pro mě skvělý indie soundtrack, který mi po shlédnutí filmu hrál doma dva dny dokola a dokola. Navíc mi film přirostl k srdci díky tomu, že jsem k němu dělal české titulky. To Bebacek: Nevím, jestli jsme se dívali na stejný film. Každopádně odpad si tenhle snímek rozhodně od nikoho nezaslouží. ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Milý malý romantický film o chlapíkovi so žltým autom , o kočke s bohatým otcom a o jednej dosť vyžutej žuvačke. Ústredná dvojica Dennings/Cera sú tým čo túto úplne obyčajnú romancu dostávajú nad hranicu priemeru. U mňa sa to pohybuje niekde medzi 3-4 hviezdičkami, za pekný pohľad na nočný život v New Yorku sa teda prikláňam k tým štyrom. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Vyzváněcí melodie Nickova mobilního telefonu je skladba "Boys don't cry" od kapely Cure. (Kárl)
  • Nahrávací studio "Electric Lady Studios" založil v roce 1970 Jimi Hendrix (FilmFan24)
  • Oblíbená písnička Nicka a Nory, na kterou spolu tancují v klubu, se jmenuje "Lover" a pochází z alba "Smokey Rolls Down Thunder Canyon". Její autor a zpěvák Devendra Banhart si ve filmu zahrál malé cameo vlasatého zákazníka obchodu, kde spolu Norah a Tris mluví o orgasmu. (Firebug)

Související novinky

Reklama

Reklama