Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Nickovo (Michael Cera) auto je Yugo GV z roku 1986 vyrobené v Srbsku. (sWONDER)
  • Vyzváněcí melodie Nickova mobilního telefonu je skladba "Boys don't cry" od kapely Cure. (Kárl)
  • Oblíbená písnička Nicka a Nory, na kterou spolu tancují v klubu, se jmenuje "Lover" a pochází z alba "Smokey Rolls Down Thunder Canyon". Její autor a zpěvák Devendra Banhart si ve filmu zahrál malé cameo vlasatého zákazníka obchodu, kde spolu Norah a Tris mluví o orgasmu. (Firebug)
  • Nahrávací studio "Electric Lady Studios" založil v roce 1970 Jimi Hendrix (FilmFan24)
  • Skupina 'Where's Fluffy?', jejíž utajený koncert hledají Nick a Norah v New Yorku, ve skutečnosti neexistuje. (FilmFan24)
  • Scéna na nádraží, kdy si opilá Carolina (Ari Graynor) vyptá sendvič s tuňákem, je celá improvizovaná. (Huntelaar)
  • V traileru je ukázána alternativní scéna z klubu, kdy se Nick a Norah poprvé políbí. Když příjde Tris a zeptá se odkud se znají, tak jí Nick odpoví, že mají stejného zubaře. Ve filmu na tuto otázku odpoví Norah. (Huntelaar)
  • Autoři knižní předlohy (Rachel Cohn and David Levithan) se ve filmu objeví v záběru v restauraci Veselka. (HellFire)
  • Scény, které předcházejí vystoupení skupiny The Jerk Offs, byly točeny o šest měsíců později po dokončení filmu. (HellFire)
  • Norah (Kat Dennings) sa vo filme hlási k Straight Edge, čo je názov životného štýlu, hudobnej subkultúry a sociálneho hnutia, ktorého prívrženci sa zdržiavajú užívania alkoholu, tabakových výrobkov, drog a iných návykových látok. (Déé X Géé)

Související novinky

Reklama

Reklama