Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tatík svého času v podstatě redefinoval žánr, kdežto synek se zařadil po bok nýmandům, kvůli nimž je potřeba redefinovat jej znova. Staunton Hill by mohl být zanesen do slovníků jako opak slova invence. Tak neuvěřitelně tuctovou a nenápaditou vyvražďovačku musí být skoro až těžké stvořit. Nuda kam se podíváš. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná a ničím zaujímavý vyvražďovačka, okrem toho až neuveriteľne predvídateľná. Možno by som šiel s hodnotením o jednu hviezdičku vyššie, keby to celé nepochovali takým stupídnym záverom. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Hotovo, mama.“ Mám rád hixploitation a Georgea A. Romera pokladám za jedného zo 100 najlepších hororových režisérov, akí kedy na svete žili. Na nízkorozpočtovom a totálne neoriginálne napísanom (a zúfalo nakrútenom aj zostrihanom) filme jeho syna Camerona nie je NIČ, čo by mi stálo aspoň za 40%. Od neúspešných hereckých výkonov po podpriemerne napísané postavy cez nezmyslené jednanie postáv po 84 predvídateľných klišé zvratov, samozrejme nesmú chýbať banálne dialógy a smiešne hlášky. Zopár sekúnd kvázi tuhého gore to nezachráni. Banalita, nehodná mocného priezviska ROMERO. 20% snáď len za snahu a zasa pôsobivú Kathy Lamkinovú („čajová lajdy“ z Nispelovho TEXASKÉHO MASAKRU MOTOROVOU PÍLOU). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Časté řezání končetin, vyvrhování a skalpování je sice potěšující, ale dementní chování všech zúčastněných a jejich neschopnost postavit se třem ukázkovým buranům (tlustá máma, slabošský retard, bába na vozíku) je až do nebe volající. Staunton Hill tak díky tomu působí jako podřadný hixploiter, který se zastavil v čase. 30% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co může být horšího, než když syn kultovního režiséra hororů začíná svou kariéru tuctovostí a nechtěnou směšností.. Pokračuj takhle směle dál, Came, toč podobné filmy s tituly Masakr v nížinách, Masakr v roklinách, Masakr v pastvinách a Papi se tě docela určitě zřekne. Prahnu po snímku, kdy skupině mladých a krásných lidí na výletě odejde někde na venkově auto. Přes půl hodinu vedou nesmyslné tlachy, než najdou opuštěnou farmu, kde bydlí podivní lidé a všude po stodolách visí rezavé bodné a sečné nástroje. Dají si společnou večeři, před kterou se pochopitelně společně pomodlí, proběhne mládeži přístupná soulož a jdou spát. A ráno…, ráno jim ti podivíni pomůžou spravit auto a oni jedou dál. Originální, ne? Jen by se asi těžko definoval žánr.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani vtipné, ani drsné, ani odvážné.. prostě jen hloupé.. Bez kapky invence na nás vybafl netalentovaný synáček slavného otce, který si zřejmě spletl žánr. Jeho dílko je jen povrchní slátaninou bez špetky snahy posunout ho někam dál. Mám rád horory s bandou mladých, nelogicky uvažujících lidí s vypracovanými těly, obtáhlými tričky a následně originálními mordy, ale tady divák nepochopí snad ani samotný název. Odosobněný styl, scénář psaný na koleni (nebo na seně) a laciná orientace na prvoplánový krvavý efekt velmi brzy zhatí případná očekávání. Jo, a další retardovaný hromotluk už mě pro příště asi zničí.. Hororový omyl roku!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som zistil, že G. Cameron Romero je synom kráľa zombie horroru režiséra George A. Romera, tak to vo mne vzbudilo zvedavosť a očakávanie. No keď som si všimol nízke percentuálne hodnotenie a prečítal nelichotivé komentáre niektorých uživateľov moc sa mi do tohto titulu nechcelo. Ale nedal som sa odradiť a film som si pozrel. Musím konštatovať, že sa jedná o výrazne podpriemerný hixploitation. Nemá to žiadnu originálnu myšlienku, postavy sú necharizmatické a navyše je to dosť nudne natočené. Hold nie je Romero ako Romero. Mladý sa má ešte veru čo učiť, aby sa vyrovnal otcovi. ** ()

juta 

všechny recenze uživatele

Je to už dávno, co jsem tohle viděl prvně a myslel jsem si teda, že to byla alespoň průměrná podívaná, ale bohužel tohle bylo špatné. Třeba s Texaským masakrem z roku 2003 se tohle nedá srovnávat! Všechno tu je špatně. Strašně dlouhá předehra, která vás nakonec unudí tak, že když se tu něco začne dít, tak vás to nezvedne ze židle. Nevýrazní herci, příběh nic moc a gore to také nebylo... ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se, že se tento film nepišní titulem amatérský film, protože je to tak amatérské, jak jen film může být. Je to totálně nudná sračka s totálně otravným příběhem a totálně špatnými herci. Tohle jiným hodnocením než je odpad prostě ohodnotit nelze. Tudíž jeden odpad přidávám i já. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu stojí za zmínku asi jen dvě věci a to Jesper Kyd. ten chlap umí udělat hudbu dokonale a tady i když je nevýrazná a to hlavně díky filmu tak stojí za to. A za Lamkinovou a její střelení do nohy. Jinak by se Romerův syn měl stydět. Dost špatnej film kterej nestojí za shlédnutí. Kamarád mi o tomhle filmu říkal že je to vlastně něco jako Texaský masakr no a takhle jsem naletěl. Strašná blbost. Ono k tomu nejde ani moc napsat. Romero jestli natočíš ještě nějakej film tak ti dávám poslední šanci. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Může obsahovat spoilery: Přemýšlel jsem jestli 2-3 hvězdy ale je to fakt kokotina, od začátku je jasné o co pujde.. až děsně nápadně milej chlapík nabídne partičce teenageru odvoz ale odveze je uplně nekam jinam ke své šílené máti a retardnímu synovi kteří jsou opožděnější než bába v trabantu stojící na semaforu. Hrozná blbost a některé scény opravdu kraviny a taky mě nasralo že tu nejhezčí holku zabily jako prvni! Nicméně nápad to nebyl špatný neco ve stylu Texaský masakr ale je to prostě špatně natočené navíc ještě s věnováním..jakej vůl by tuhle nechutárnu mohl věnovat vlastní matce? Bože.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nikterak originální zápletka sebou však přinášela jeden velký otazník a to příjmení Romero uvedené na postu režiséra. Dopředu jsem si o tomto slasheru / hixploitationu nic nezjišťoval, přesto jsem zaregistroval jeho velmi nízké hodnocení na internetu. Ani to mě však neodradilo, protože jsem byl zvědavý, jak si Cameron povede a navíc mám tento druh filmů docela rád (starší kousky tohoto subžánru patří k mým nejoblíbenějším vůbec). Jenže jak vidno, chlapec se teda moc nepotatil a Staunton Hill patří zcela po právu k snad vůbec nejhorším kouskům tohoto odvětví, jaké jsem zatím měl možnost vidět. Již samotný fakt, že první polovinu filmu jsem se neskutečně nudil a ani žádná z postav mě vyloženě neokouzlila, bylo jasným signálem, že tady nebude něco v pořádku. Na dementní chování postav jsem si již zvykl, ale tady to místy někteří ze zúčastněných doháněli přímo do extrému. Navíc ani samotní záporáci, nebyli přímo ukázkovými burany, na jaké jsem povětšinou zvyklý. Přitom Kathy Lamkin už má ledasco za sebou a nechápu, proč se nechala ukecat k účasti na tomto paskvilu. I já si hned vzpomněl na Turistas či Texaský masakr, ale tento film jim v ničem nesahal ani po kotníky. Je tu sice trocha brutality v podobě porcování lidských těl či skalpování, ale vše bylo provedeno tak lajdácky, že ani při sebemenší vůli mě to nedokázalo uspokojit a to mám bizarní / morbidní situace opravdu rád (spíš bych řekl, že na nich i docela ujíždím). Pak jsem se ale podíval na mrzký rozpočet filmu (750 000 dolarů) a hned mi bylo všechno jasné. 30% ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že je to úplně normální neoriginální horor s několika nechutnýma scénama, snad jen, že ty flashbacky mi připadaly docela divný ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Tenhle "horror" je napínavej asi jako bimbas toho pána, co rozdával soutěžícím indície ve věži Pevnosti Boyard. [2/10 červen 2010] ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Silnejšie dve *, alebo slabšie 3 *? Prikloním sa k prvej možnosti. Pretože tento hixploitation je iba lacnou vykrádačkou TEXASKÉHO MASAKRU... s miernym presahom ( nosná línia príbehu ), pričom na to nejde aspoň s nejakým dôvtipom, alebo aspoň nejakým originálnejším momentom, ktorý by snímok popohnal ďalej z podpriemeru. Niektoré scény sú nosné, sú to hlavne tie gore momenty, ale až tak sa tu nimi neplytvá, takže zasadnutý fanda splatter žánru, tu bude mať skôr zívajúce momenty, ako tie s očkami na stopkách. Za jedno pozretie, ale určite nebudete až tak ľutovať tú necelú hoďku aj pol. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Mimořádně nepovedený film o vypečené rodince ve stylu Texas Chainsaw. Předvídatelný děj, mizerný scénář a ještě mizernější herecké výkony + kopa brutálních scén bez nějakého většího efektu. ()

Reklama

Reklama