Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem co dělat, abych vydržela do konce sedět na zadku. *SPOILER* : Kdybych s kamarády našla opuštěnou stáj, přespala bych v ní, ráno by mi majitel stáje zlomil nos kladivem, pak by mě pozval na hojnou snídani, zeptal se, jestli jsme kamarádi a já bych přikývla, tak jsem BLÁZEN...važně by mi na rodince (syn magor s kladivem, maminka až moc ochotná a babička na vozíku s velkými parohy, klopící do sebe jednoho panáka za druhým) neřipadalo nic divného? Myšlení postav tedy nebylo nic moc. Z velké části nesympatičtí a asi až moc stateční a snášející bolest: *SPOILER*: Brokovnicí paní maminka ustřelila jednomu z nich nohu. Z kolena se mu tyčí holá bílá kost a on nevydal ani hlásku, kterou by poukázal, že ho to alespoň trochu bolí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu stojí za zmínku asi jen dvě věci a to Jesper Kyd. ten chlap umí udělat hudbu dokonale a tady i když je nevýrazná a to hlavně díky filmu tak stojí za to. A za Lamkinovou a její střelení do nohy. Jinak by se Romerův syn měl stydět. Dost špatnej film kterej nestojí za shlédnutí. Kamarád mi o tomhle filmu říkal že je to vlastně něco jako Texaský masakr no a takhle jsem naletěl. Strašná blbost. Ono k tomu nejde ani moc napsat. Romero jestli natočíš ještě nějakej film tak ti dávám poslední šanci. ()

Reklama

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Tady se asi někdo pokusil stvořit horor, kde měly brutální scény člověka šokovat, ale vůbec nehleděl na to, jestli to má taky trochu hororové atmosféry, jestli diváka vůbec něco při filmu drží a zda se pokusil alespoň stvořit něco nového. Ne... Další a zbytečný příběh, který má v sobě jenom kopu nudy, nesympatických postav (kromě našich kamarádů i vraždící rodinku, která by samozřejmě nesympaticky působit měla, ovšem byla mi spíšk smíchu), no a samozřejmě tomu chybělo napětí, které jsem u většiny vyvražďovaček zažil. Laciné, bezduché, nezajímavé. Koukat se na to dalo, ale nic moc to nepřineslo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tatík svého času v podstatě redefinoval žánr, kdežto synek se zařadil po bok nýmandům, kvůli nimž je potřeba redefinovat jej znova. Staunton Hill by mohl být zanesen do slovníků jako opak slova invence. Tak neuvěřitelně tuctovou a nenápaditou vyvražďovačku musí být skoro až těžké stvořit. Nuda kam se podíváš. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nikterak originální zápletka sebou však přinášela jeden velký otazník a to příjmení Romero uvedené na postu režiséra. Dopředu jsem si o tomto slasheru / hixploitationu nic nezjišťoval, přesto jsem zaregistroval jeho velmi nízké hodnocení na internetu. Ani to mě však neodradilo, protože jsem byl zvědavý, jak si Cameron povede a navíc mám tento druh filmů docela rád (starší kousky tohoto subžánru patří k mým nejoblíbenějším vůbec). Jenže jak vidno, chlapec se teda moc nepotatil a Staunton Hill patří zcela po právu k snad vůbec nejhorším kouskům tohoto odvětví, jaké jsem zatím měl možnost vidět. Již samotný fakt, že první polovinu filmu jsem se neskutečně nudil a ani žádná z postav mě vyloženě neokouzlila, bylo jasným signálem, že tady nebude něco v pořádku. Na dementní chování postav jsem si již zvykl, ale tady to místy někteří ze zúčastněných doháněli přímo do extrému. Navíc ani samotní záporáci, nebyli přímo ukázkovými burany, na jaké jsem povětšinou zvyklý. Přitom Kathy Lamkin už má ledasco za sebou a nechápu, proč se nechala ukecat k účasti na tomto paskvilu. I já si hned vzpomněl na Turistas či Texaský masakr, ale tento film jim v ničem nesahal ani po kotníky. Je tu sice trocha brutality v podobě porcování lidských těl či skalpování, ale vše bylo provedeno tak lajdácky, že ani při sebemenší vůli mě to nedokázalo uspokojit a to mám bizarní / morbidní situace opravdu rád (spíš bych řekl, že na nich i docela ujíždím). Pak jsem se ale podíval na mrzký rozpočet filmu (750 000 dolarů) a hned mi bylo všechno jasné. 30% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama